Där satt den!

Tjosan!


Nu var man färdig med alla kvällsbestyr!
Melina ville inte ha välling, men hon somnade efter 5 minuter så det var ju bra!
Vi har käkat klyftpotatis, chevapcici? haha och grönpepparsås, det var mumsigt gott!
Nu chillar Ali framför gårdagens Champions League match och är lite sne på att han inte har Viasat så han kan se Zlatan in action i kvällens match men man kan inte få allt här i livet haha!
Jag ska sova hyffsat tidigt, jag ska ju till Kirurgin imorn 09.30, så håll tummarna för mig folkens!


Godnatt

Ps. Jag är med i typ 150 bloggtävlingar denna veckan, så man borde ju hoppas på o vinna 1 liten en iaf?!


My savior has come

Ali är hemma nu!
Hahahhahahahaha vad fyndig jag är alltså! =)

Nej, men seriöst så fort Ali kommer hem/är hemma så är skitungen jätteglad....han är magisk med henne! Så skönt, jag ska iaf ta o bada Melina med allt vad det innebär (bad - insmorning+massage - ny blöja + pyjamas och sist men inte minst välling).
Sen är det sängen som gäller för henne och vi vuxna ska få i oss lite mat för tro det eller ej så har vi inte ätit på hela dagen...........JA jag vet, så ska det absolut inte vara, man måste äta fasta tider och inget efter 18 tiden men det är sååååå svårt att hålla det där......tiden bara rusar iväg på dagarna och man vet inte var den tar vägen!
Men men....till badet bär det av nu!

Ciaooooooo

Fortsättning följer?!

Hej!


Ärligt talat, lusten att blogga finns inte speciellt mycket just nu!
Jag tycker Melina har haft en väldigt gnällig och klängig LÅNG period nu och den tycks aldrig ta slut, just i skrivande stund ligger hon och gallskriker med fulla lungor, det är inte konstigt att allt annat blir lidande, man blir ju så trött i huvudet! Hon är envis som en gnu också, men det är ju jag också, så det blir världens maktkamper!
Visst hon har bra stunder mellan varven, men det är mer gnäll än skratt! Hon brukar ju annars vara en glad tjej som gärna leker och utforskar överallt, men den tjejen har jag inte sett på länge känns det som!

Just nu väntar jag på att Ali ska komma hem, och ta över en stund innan hon ska sova! Det är ju tur att hon sover som hon ska, annars vet jag inte alls hur jag hade orkat!!!
Har sagt det förut och säger det igen! STOR ELOGE TILL ALLA ENSAMSTÅENDE FÖRÄLDRAR!


BYE

Jag är med o tävlar!

TÄVLA HOS http://michelledelice.blogg.se/2010/march/ny-tavling-4.html
Jag älskar simpleworld's bedlinnen, har själv köpt flera stycker i färg grå till lillans spjälsäng och vagn.
Nu lottar jag ut ett sätt i valfri färg och ni kan välja om ni vill ha ett Simpleworld set till spjälsängen eller till Vagnen!
Gör så här för att vara den lyckliga vinnaren..
1. Skriv en motivering varför just ni ska vinna ett set från Simpleworld.
2. Tipsa om tävlingen i er blogg om ni har en och länka.
3. Gå in på www.simpleworld.com och välj vilken färg och vilket set ni önskar er.
Tävlingen avslutas den 15 April, Lycka till nu...!

Hjälp något har hänt med Melina!


KAN DET VARA TÄNDERNA?


KAN DET VARA ETT UTVECKLINGSSPRÅNG?


FÖR MYCKET VÄLLING?



HAHAHAHAH HJÄLP MIG VAD KAN DET VARA?



FÄRDIGBUSAT!

Utmattad

Hej!


Jag är helt utmattad, tom i skallen, Melina har gnällt sedan klockan 16.....konstant dårå, fast nu efter badet vart hon snäll igen, hoppas det håller i sig! Det har nämligen varit en ganska jobbig dag överlag!
Hoppas ni alla har det bättre=)


Bye

Är det bara jag!?

Eller är det inte jävligt jobbigt att lämna kommentarer i bloggar nu för tiden? Det kommer ALLTID upp den där grejen där man måste skriva in ord för att verifiera sin kommentar?! WHY? WHATS THE POINT? SLUTA UPP MED DET NU PÅ EN GÅNG!

hahaha

Händer inte så mycket här just nu!

Bloggfri helg!

Hej hej!


Jag har haft en bloggfri helg, vilket har varit ganska skönt, för jag har verkligen inte haft något att skriva om alls.....och nu när jag tänker på det har jag inte så mycket att skriva om nu heller!

Eller ja denna vecka har jag ju tid på kirurgavdelningen för att diskutera Gastric Bypass operationen, det är ju lite spännande att se vad som kommer sägas, men jag  håller tummarna för att det blir positivt!

Sedan måste jag iväg o handla en vårjacka/skor till Melina, men det blir nog i slutet på veckan, börjar kännas jobbigt med overall för henne nu....så jag får helt enkelt hitta en snygg jacka! Och kanske lite annat!

Annars händer det nog ytterst lite denna vecka, det blir mest jag o min söta Melina! Hon är lite kinkig till o från, men tanden är fortfarande inte uppe så det är nog den som stör.....men mellan varven är hon gosig, busig och glad.....underbara unge=)



Bye

I hate you, then I love you

Hej!

Haha jag tycker jag är mycket roligare med mina rubriker nu för tiden! =)
Tänkte bara på en sak, och det är hur MYCKET jag ÄLSKAR WEBTV (TV3PLAY, TV4PLAY osv) för det är mycket kortare reklam där än på vanliga TVn men å andra sidan så HATAR jag att det ens FINNS reklam på WEBTVn det känns liksom fel! But then again maybe it´s just me! =)



Bye

Halo hej hej

Godkväll till er mitt i fredagsmyset!?
(vägrar fortfarande vara med på det) hehehe


Idag har flugit förbi! Patricia kom hit för o hämta upp lite saker och besöka oss, till min stora besvikelse kom hon utan Sarah=( Men det var ju trevligt ändå=) Hade ju varit kul att se lillan bara!

Melina har sovit ungefär 15 min nappy idag på hela dagen, så hon var helt slut nu på kvällen men konstigt nog på ganska bra humör, nu sover hon dock! Och jag fick en chans att sätta mig här en stund!
Ali relaxar på soffan! Han är trött......men när är han inte det? hahaha min kära man=)

Undrar vad har ni gjort idag? Hoppas iaf ni alla har finfina fredagsmys haha jag ska pysa vidare till att glo på mina serier nu hehe!!!!!


Bye

PS.
Jag är skittrött så det är mycket möjligt att detta är det sista och enda ni ser av mig i bloggen idag! =P

I own the night

Jag sitter här och har precis vikt tvätt, mindre roligt kanske, men lyssnar lite på musik från när jag var ung....hahaa inte direkt så att jag är gammal nu, men jag är inte purfärsk längre så att säga!
Denna låt är en av mina favoriter faktiskt! =)

MellisBelliz ligger och sover, hon var väldigt gnällig på kvällen men det berodde ju självfallet på tandsprickningen....hon käkade iaf 1 och ½ flaska idag igen, sedan somnade hon fint i sin säng utan skrik.....verkar gå väldigt bra det där!

Imorgon så är det planerat att Patricia ska komma hit, blir kul att se lilla Sarah igen, hon lär ju växt en del sedan sist! =) Annars har jag inget direkt planerat för helgen, får se vad som faller mig/oss in och hur mkt man orkar....Ali är iaf ledig så det är ju skönt!

Nej, nu ska jag fortsätta här!



Godnatt

Ice Baby

Hej svejs!!


Snart färdig i tvättstugan, ska bara torka handdukar och lakan!
Melina har precis smällt i sig en isbit, hon var skeptisk först men sedan var det nog ganska skönt, tandsprickning är ju ingen trevlig sak! Har också titta efter i munnen nu, den syns knappt, men den är där på väg upp! Lagom till våren! =)
Hon är lite gnällig till och från, men jämfört med gårdagen är hon på strålande humör! LOL!


Kram

På tal om mun!

Hallloooooooo!


Vet ni vad? Jag känner en liten vass tand på väg upp i Melinas underkäke.......den syns inte än, mest för att hon vägrar öppna munnen men man känner den med fingret. Upptäckte nämligen att hon hade lite blod i sitt dregel......
Tjihooooo hurra för Melinas första tand! =)


Nu ska jag springa ner o tvätta!


Bye

Morgonstund har guld i mun?

Godmorgon!


Vi steg upp för drygt 40 minuter sedan, då Melina vaknade till liv!
Och tack o lov så verkar hon på väldigt mkt bättre humör denna morgon, flaskan slank ner fort som tusan och nu sitter hon som bäst och pratar med en ficklampa på golvet, väldigt söt faktiskt måste jag säga!
Morgonen är bäst med henne, då är hon nämligen oftast på sitt bästa humör! =)

Jag somnade runt 04.00 så det blev ju inte alls så tidigt som jag hade tänkt, satt och kollade på CSI Miami haha och Two and a half men.....och plötsligt var klockan alldeles för mkt! Händer rätt ofta för mig!

Senare vankas tvättstuga!


Hej så länge!


Oh lord...

Hej!!!


Efter att vi kom hem, så blev det en himla massa kalabalik här hemma!
Eller ja inte direkt, men efter att Melina käkade så webcammade vi med min mamma, och sedan sov hon i cirkus en halvtimme och efter detta så bröt hela helvetet lös.

Det var skrik, gnäll, skrik, hon skulle slåss och böka, ville inte vara på golvet, ville inte sitta hos mig, allt var bara helt fel och hon var skitförbannad som jag nog aldrig sett henne förr.....vid 20.00 hamna hon i badet som hon ju annars älskar men även det var inte bra nog för henne idag.....och sedan efter att hon fick massage och pyjamas så skulle jag fixa hennes välling = satte ner henne på golvet för en stund = GALLSKRIK UTAN DESS LIKE......allt detta pågår samtidigt som Ali ska försöka få sova lite innan jobbet vilket han naturligtvis inte kunde pga Melina så han var allt annat än glad.

Hon fick sin välling, en hel flaska, och slurpa i sig den vääääldigt snabbt och började störtgrina igen, så jag sprang och fixade en halv flaska till....och även det slurpa hon i sig......vad det gäller maten så fattar jag noll med henne, ibland ger man henne flaskan och hon VÄGRAR äta, ibland äter hon halva och ibland får hon för sig att hon ska äta 1,5 flaska?! What´s up with that?
Hur som helst, efter att hon blev mätt så satt hon med mig och var allmänt bråkig och skrikig, jag ville inte lägga henne direkt efter vällingen så jag skulle sitta 30 minuter hade jag tänkt, men hon somnade....antagligen av utmattning.....

Jag säger då det, det var en riktigt jobbig kväll.....kan verkligen inte minnas att hon någon gång varit så här konstig, men nu ligger hon i sin säng och snarkar så nu kan jag ÄNTLIGEN andas ut!

Har kollat färdigt på CSI, så jag vet inte riktigt vad jag ska glo på nu, men jag hittar väl på ngt som jag kan varva ner till, men det lär nog bli en tidig kväll för mig, känner mig nämligen helt jävla slut nu och imorn väntar tvättstugan (tror jag annars e det på fredag hahaha).


Godnatt


MAN KAN TRO ATT HON ÄR EN ÄNGEL MEN SKENET KAN BEDRA IBLAND! hehe

Där satt den!

Tjosan!


Nu var man färdig med alla kvällsbestyr!
Melina ville inte ha välling, men hon somnade efter 5 minuter så det var ju bra!
Vi har käkat klyftpotatis, chevapcici? haha och grönpepparsås, det var mumsigt gott!
Nu chillar Ali framför gårdagens Champions League match och är lite sne på att han inte har Viasat så han kan se Zlatan in action i kvällens match men man kan inte få allt här i livet haha!
Jag ska sova hyffsat tidigt, jag ska ju till Kirurgin imorn 09.30, så håll tummarna för mig folkens!


Godnatt

Ps. Jag är med i typ 150 bloggtävlingar denna veckan, så man borde ju hoppas på o vinna 1 liten en iaf?!


My savior has come

Ali är hemma nu!
Hahahhahahahaha vad fyndig jag är alltså! =)

Nej, men seriöst så fort Ali kommer hem/är hemma så är skitungen jätteglad....han är magisk med henne! Så skönt, jag ska iaf ta o bada Melina med allt vad det innebär (bad - insmorning+massage - ny blöja + pyjamas och sist men inte minst välling).
Sen är det sängen som gäller för henne och vi vuxna ska få i oss lite mat för tro det eller ej så har vi inte ätit på hela dagen...........JA jag vet, så ska det absolut inte vara, man måste äta fasta tider och inget efter 18 tiden men det är sååååå svårt att hålla det där......tiden bara rusar iväg på dagarna och man vet inte var den tar vägen!
Men men....till badet bär det av nu!

Ciaooooooo

Fortsättning följer?!

Hej!


Ärligt talat, lusten att blogga finns inte speciellt mycket just nu!
Jag tycker Melina har haft en väldigt gnällig och klängig LÅNG period nu och den tycks aldrig ta slut, just i skrivande stund ligger hon och gallskriker med fulla lungor, det är inte konstigt att allt annat blir lidande, man blir ju så trött i huvudet! Hon är envis som en gnu också, men det är ju jag också, så det blir världens maktkamper!
Visst hon har bra stunder mellan varven, men det är mer gnäll än skratt! Hon brukar ju annars vara en glad tjej som gärna leker och utforskar överallt, men den tjejen har jag inte sett på länge känns det som!

Just nu väntar jag på att Ali ska komma hem, och ta över en stund innan hon ska sova! Det är ju tur att hon sover som hon ska, annars vet jag inte alls hur jag hade orkat!!!
Har sagt det förut och säger det igen! STOR ELOGE TILL ALLA ENSAMSTÅENDE FÖRÄLDRAR!


BYE

Jag är med o tävlar!

TÄVLA HOS http://michelledelice.blogg.se/2010/march/ny-tavling-4.html
Jag älskar simpleworld's bedlinnen, har själv köpt flera stycker i färg grå till lillans spjälsäng och vagn.
Nu lottar jag ut ett sätt i valfri färg och ni kan välja om ni vill ha ett Simpleworld set till spjälsängen eller till Vagnen!
Gör så här för att vara den lyckliga vinnaren..
1. Skriv en motivering varför just ni ska vinna ett set från Simpleworld.
2. Tipsa om tävlingen i er blogg om ni har en och länka.
3. Gå in på www.simpleworld.com och välj vilken färg och vilket set ni önskar er.
Tävlingen avslutas den 15 April, Lycka till nu...!

Hjälp något har hänt med Melina!


KAN DET VARA TÄNDERNA?


KAN DET VARA ETT UTVECKLINGSSPRÅNG?


FÖR MYCKET VÄLLING?



HAHAHAHAH HJÄLP MIG VAD KAN DET VARA?



FÄRDIGBUSAT!

Utmattad

Hej!


Jag är helt utmattad, tom i skallen, Melina har gnällt sedan klockan 16.....konstant dårå, fast nu efter badet vart hon snäll igen, hoppas det håller i sig! Det har nämligen varit en ganska jobbig dag överlag!
Hoppas ni alla har det bättre=)


Bye

Är det bara jag!?

Eller är det inte jävligt jobbigt att lämna kommentarer i bloggar nu för tiden? Det kommer ALLTID upp den där grejen där man måste skriva in ord för att verifiera sin kommentar?! WHY? WHATS THE POINT? SLUTA UPP MED DET NU PÅ EN GÅNG!

hahaha

Händer inte så mycket här just nu!

Bloggfri helg!

Hej hej!


Jag har haft en bloggfri helg, vilket har varit ganska skönt, för jag har verkligen inte haft något att skriva om alls.....och nu när jag tänker på det har jag inte så mycket att skriva om nu heller!

Eller ja denna vecka har jag ju tid på kirurgavdelningen för att diskutera Gastric Bypass operationen, det är ju lite spännande att se vad som kommer sägas, men jag  håller tummarna för att det blir positivt!

Sedan måste jag iväg o handla en vårjacka/skor till Melina, men det blir nog i slutet på veckan, börjar kännas jobbigt med overall för henne nu....så jag får helt enkelt hitta en snygg jacka! Och kanske lite annat!

Annars händer det nog ytterst lite denna vecka, det blir mest jag o min söta Melina! Hon är lite kinkig till o från, men tanden är fortfarande inte uppe så det är nog den som stör.....men mellan varven är hon gosig, busig och glad.....underbara unge=)



Bye

I hate you, then I love you

Hej!

Haha jag tycker jag är mycket roligare med mina rubriker nu för tiden! =)
Tänkte bara på en sak, och det är hur MYCKET jag ÄLSKAR WEBTV (TV3PLAY, TV4PLAY osv) för det är mycket kortare reklam där än på vanliga TVn men å andra sidan så HATAR jag att det ens FINNS reklam på WEBTVn det känns liksom fel! But then again maybe it´s just me! =)



Bye

Halo hej hej

Godkväll till er mitt i fredagsmyset!?
(vägrar fortfarande vara med på det) hehehe


Idag har flugit förbi! Patricia kom hit för o hämta upp lite saker och besöka oss, till min stora besvikelse kom hon utan Sarah=( Men det var ju trevligt ändå=) Hade ju varit kul att se lillan bara!

Melina har sovit ungefär 15 min nappy idag på hela dagen, så hon var helt slut nu på kvällen men konstigt nog på ganska bra humör, nu sover hon dock! Och jag fick en chans att sätta mig här en stund!
Ali relaxar på soffan! Han är trött......men när är han inte det? hahaha min kära man=)

Undrar vad har ni gjort idag? Hoppas iaf ni alla har finfina fredagsmys haha jag ska pysa vidare till att glo på mina serier nu hehe!!!!!


Bye

PS.
Jag är skittrött så det är mycket möjligt att detta är det sista och enda ni ser av mig i bloggen idag! =P

I own the night

Jag sitter här och har precis vikt tvätt, mindre roligt kanske, men lyssnar lite på musik från när jag var ung....hahaa inte direkt så att jag är gammal nu, men jag är inte purfärsk längre så att säga!
Denna låt är en av mina favoriter faktiskt! =)

MellisBelliz ligger och sover, hon var väldigt gnällig på kvällen men det berodde ju självfallet på tandsprickningen....hon käkade iaf 1 och ½ flaska idag igen, sedan somnade hon fint i sin säng utan skrik.....verkar gå väldigt bra det där!

Imorgon så är det planerat att Patricia ska komma hit, blir kul att se lilla Sarah igen, hon lär ju växt en del sedan sist! =) Annars har jag inget direkt planerat för helgen, får se vad som faller mig/oss in och hur mkt man orkar....Ali är iaf ledig så det är ju skönt!

Nej, nu ska jag fortsätta här!



Godnatt

Ice Baby

Hej svejs!!


Snart färdig i tvättstugan, ska bara torka handdukar och lakan!
Melina har precis smällt i sig en isbit, hon var skeptisk först men sedan var det nog ganska skönt, tandsprickning är ju ingen trevlig sak! Har också titta efter i munnen nu, den syns knappt, men den är där på väg upp! Lagom till våren! =)
Hon är lite gnällig till och från, men jämfört med gårdagen är hon på strålande humör! LOL!


Kram

På tal om mun!

Hallloooooooo!


Vet ni vad? Jag känner en liten vass tand på väg upp i Melinas underkäke.......den syns inte än, mest för att hon vägrar öppna munnen men man känner den med fingret. Upptäckte nämligen att hon hade lite blod i sitt dregel......
Tjihooooo hurra för Melinas första tand! =)


Nu ska jag springa ner o tvätta!


Bye

Morgonstund har guld i mun?

Godmorgon!


Vi steg upp för drygt 40 minuter sedan, då Melina vaknade till liv!
Och tack o lov så verkar hon på väldigt mkt bättre humör denna morgon, flaskan slank ner fort som tusan och nu sitter hon som bäst och pratar med en ficklampa på golvet, väldigt söt faktiskt måste jag säga!
Morgonen är bäst med henne, då är hon nämligen oftast på sitt bästa humör! =)

Jag somnade runt 04.00 så det blev ju inte alls så tidigt som jag hade tänkt, satt och kollade på CSI Miami haha och Two and a half men.....och plötsligt var klockan alldeles för mkt! Händer rätt ofta för mig!

Senare vankas tvättstuga!


Hej så länge!


Oh lord...

Hej!!!


Efter att vi kom hem, så blev det en himla massa kalabalik här hemma!
Eller ja inte direkt, men efter att Melina käkade så webcammade vi med min mamma, och sedan sov hon i cirkus en halvtimme och efter detta så bröt hela helvetet lös.

Det var skrik, gnäll, skrik, hon skulle slåss och böka, ville inte vara på golvet, ville inte sitta hos mig, allt var bara helt fel och hon var skitförbannad som jag nog aldrig sett henne förr.....vid 20.00 hamna hon i badet som hon ju annars älskar men även det var inte bra nog för henne idag.....och sedan efter att hon fick massage och pyjamas så skulle jag fixa hennes välling = satte ner henne på golvet för en stund = GALLSKRIK UTAN DESS LIKE......allt detta pågår samtidigt som Ali ska försöka få sova lite innan jobbet vilket han naturligtvis inte kunde pga Melina så han var allt annat än glad.

Hon fick sin välling, en hel flaska, och slurpa i sig den vääääldigt snabbt och började störtgrina igen, så jag sprang och fixade en halv flaska till....och även det slurpa hon i sig......vad det gäller maten så fattar jag noll med henne, ibland ger man henne flaskan och hon VÄGRAR äta, ibland äter hon halva och ibland får hon för sig att hon ska äta 1,5 flaska?! What´s up with that?
Hur som helst, efter att hon blev mätt så satt hon med mig och var allmänt bråkig och skrikig, jag ville inte lägga henne direkt efter vällingen så jag skulle sitta 30 minuter hade jag tänkt, men hon somnade....antagligen av utmattning.....

Jag säger då det, det var en riktigt jobbig kväll.....kan verkligen inte minnas att hon någon gång varit så här konstig, men nu ligger hon i sin säng och snarkar så nu kan jag ÄNTLIGEN andas ut!

Har kollat färdigt på CSI, så jag vet inte riktigt vad jag ska glo på nu, men jag hittar väl på ngt som jag kan varva ner till, men det lär nog bli en tidig kväll för mig, känner mig nämligen helt jävla slut nu och imorn väntar tvättstugan (tror jag annars e det på fredag hahaha).


Godnatt


MAN KAN TRO ATT HON ÄR EN ÄNGEL MEN SKENET KAN BEDRA IBLAND! hehe

Hoho

Hej hej!!


Nu är vi hemma från tandvårdsinformationen! Det var inte så spännande alls faktiskt, men Melina fick träffa en massa andra barn i hennes ålder och det tyckte hon var superskoj! Vi tog en liten promenad efteråt, det är ju ganska skönt väder ute nu, sådär friskt men inte för kallt!
Nu vankas det mat för Melinas del!



Bye

JUST ME

Tänkte förresten på att jag inte alls visat så mycket bilder på mig själv i bloggen, så nu bjuder jag på några....dom flesta är "gamla" mest för att jag riktat kameran mot något som jag tycker är mycket finare nämligen MELINA haha....men ENJOY som jag brukar säga.....

















Ain´t life grand?

Hej svejs!


Haha Ali ville ge upp efter 2 försök med Melina, han tog upp henne och tänkte göra som "vanligt" men då sade mamma Madde ifrån, jag har ju trotts allt lagt ner 4 dagars arbete på detta så ville ju inte att han ska förstöra det nu.....han fick snällt lägga tillbaka henne. Melina försökte nog bara testa om det skulle gå bättre med pappa och hon lyckades ju nästan, hon grät inte men det tog väldigt lång tid o somna idag, kanske 40 minuter.....men till slut så sov hon ju så gott och Ali blev glad=)

Han har ju för övrigt varit underbar idag och tagit hand om Melina hela dagen, städat, och till o med lagat mat.....jag umgicks bara med Melina, busade och myste, men inte så mycket som ett enda blöjbyte eller nattning....fatta vilken lyx=)

Nu sover Ali också efter lite vuxentid=P Snark snark låter det från sängen....förresten så snarkar Melina också, men det är gulligt ju man hör det knappt haha=)
Jag ska glo vidare på CSI och kanske någon film innan jag ska sova!

Imorgon ska vi till BVC med Melina, inte det vanliga utan vi skulle dit och prata om tandhygein för bebisar....det tyckte ju jag var roligt eftersom Melina ännu ej har några tänder hahahaha! Men dit ska vi iaf gå klockan 15.00 imorgon!


Hörs och Syns


Lugnt och skönt

Hej!

Min dag har varit väldigt lugn och skön!
Har bytt sängkläder bara, men det är typ det jobbigaste jag gjort på hela dagen!
Ali håller på med att natta Melina nu, det går sådär, men han ska nog klara av det han också, hon gråter iaf inte men hon har inte somnat än....heheh får väl se hur det går!
Uppdaterar lite senare då! =)



Bye

Ledig idag

Hej!



Hittills har jag faktiskt fått vara ledig idag, förutom att jag gjorde en flaska till Melina, men det var faktiskt frivilligt haha!
Fick sova läääänge, vilket var hur skönt som helst! 
Det händer inget speciellt här, njuter av att göra ingenting alls=)


Bye

5 minuters metoden - 4e kvällen

Godafton!


Ikväll har jag kört 5 min metoden för 4e kvällen i rad, det var meningen att Ali skulle göra det men han bangade och gick o lade sig o sov istället med löftet om att imorn ska jag inte behöva göra en endaste grej.....vi får väl se....

Hur som helst tillbaka till Melina. Lade henne 20.55, då hade hon gnällt och varit missnöjd i en timme cirka...det var bara i badet som hon var nöjd men det är hon alltid där!
Jag förväntade mig gråt och lite skrik kanske, men hon gnällde bara lite när jag precis lade henne, klappade henne på kinden och då vart hon tyst och hon fortsatte va tyst när jag gick......WOW.......då låg hon o bökade runt en stund, 5-10 minuter men sedan somnade hon!
Fattar ni? Hon somnade själv i sin egen säng utan att gråta eller skrika.....och det har bara gått 4 dagar? Wow är imponerad!

Nu ska jag fortsätta kolla på CSI och surfa runt och läsa bloggar innan jag också ska sova...men när det blir vet jag inte.....kanske om några timmar eller kanske om många timmar vi får se, men jag tror nog inte jag kommer blogga mer idag, så jag önskar er alla en godnatt!


Bye

Härliga måndag!

Hej!


Många gillar inte måndagar, men varannan vecka så älskar jag måndagar....det är nämligen början på veckan då Ali bara jobbar 2 nätter! Idag är en sån måndag!
Jag fick sova lite extra idag, vilket var hur skönt som helst! =)

Just nu håller Melina på och röjer runt som bäst, om än lite gnällig=( Men så är det ofta, hon är nog inte riktigt färdig med sitt utvecklingssprång än! Hon är hur som helst lika charmig som alltid=)

Nu är det en månad kvar till vi ska åka till Danmark och hälsa på alla, jag och Melina, då ska jag äntligen få träffa mamma igen, samt min charmiga lillebror Tommy, min vackra syster Sine, min snälla bror Johan och Carina, Ebba och Didos och min mormor! Jag längtar otroligt mycket faktiskt! Och det gör nog dom också!
Den enda som det är lite trist för är ju Ali, som måste vara utan Melina i en vecka....mig också såklart....men samtidigt borde det vara skönt att ha lite ledig tid bara för sig själv?!

Hörs senare!

Ännu en nattning senare

Hej mitt i natten!


Vid 22.00 nattade jag Melina, lade henne i sängen med nappen i munnen, snuttefilten under armen, filten över henne, satte på speldosan och klappade henne på kinden och sade godnatt älskling sov gott så ses vi imorn. Sedan gick jag, och hon blev ju ledsen, men idag skrek hon faktiskt inte som en stucken gris utan hon grinade vanligt, 5 minuter gick och sedan gjorde jag samma sak igen.....efter det gick det bara 1 minut så vart hon tyst och somna!
Det känns verkligen som att det går bättre och bättre! Synd att jag inte kan natta henne så när hon sover middag också, men om jag gör det så kan ju inte Ali sova, så det får vi väl göra när han är ledig i så fall!
Jag råkade själv somna också förresten, haha vakna nyss pigg som en lärka.....tur att jag har lite csi o glo på=)


Godnatt på er

SöNdAg

Hej!


Denna söndag har flytit på!
Melina vaknade vid 10 tiden, det var lite innan kanske, sedan var hon väl ganska glad fram tills dess att hon blev trött runt 13 tiden....när klockan var 13.30  så gick vi o lade oss, och vi sov fram till klockan var 15.00.
Nu sitter man vid datorn igen och ska läsa bloggar och glo på lite csi!
Vad hittar ni på?
Just det, det har ju snöat också! Det är ju helt sjukt, men det försvann lika snabbt. TUR det, för jag är så glad att våren är här....imorse hörde jag fågelsång utanför fönstret, det är alltid ett bra tecken! =)


Bye 4 now!

mmm

Godnatt


Uppdatering!

Hej alla söta!


Ni kanske undrar hur det har gått med nattningen idag? Eller så gör ni inte det, men tänker ändå berätta!
Läggdags blev strax efter 21 när Ali hade stuckit, gjorde precis samma sak som igår, och det tog precis 3 försök idag igen, sedan sov hon.
Hon var förståss minst lika förbannad även idag, men tystnade ju relativt snabbt så jag är väldigt nöjd! Tycker hon är extremt duktig med tanke på att hon under 9 månader inte somnat själv på det viset.
Jag hoppas det håller i sig nu bara och kanske till och med kan bli lite smidigare längre fram. Eller skriker alla barn innan dom somnar? Jag har ingen aning!

Annars har jag inte alls gjort så mkt idag! Bara hängt med Melina.
Dom helger när Ali jobbar har jag inte så mycket att skriva om, händer ju absolut inte något som helst roligt ju!
Men hoppas ni alla haft/har en trevlig helg.

Hörs

Vilken bedrift...

Godkväll!
Antar att de flesta av er har haft fredagsmys! Nu får det va nog med det! HAHA!
Jag är ensam hemma med min söta tjej....ni kan ju gissa vart Ali är! Just det, jobbet!

Strax efter klockan 17 var Melina så trött att hon somnade sittandes upp, lade henne i sin säng och då vakna hon ju till, hon brukar ju inte somna av sig själv där inte....men hon var också så trött så hon somnade utan minsta lilla kamp och sov faktiskt fram till 20 snåret.....inte riktigt meningen men jag hade själv somnat haha!

Sedan vi vaknade har vi lekt en massa, sen har hon fått bada vilket hon alltid tycker är lika roligt, efter det fick hon sin välling i vanlig ordning som hon faktiskt åt upp hela (igår ratade hon den totalt på kvällen), och slutligen kröp hon runt en stund på golvet tills jag tyckte att hon skulle sova vid 22.30.....och eftersom hon somnade själv i sängen på eftermiddagen så tänkte jag att jag skulle vara slug o testa att hon skulle somna själv igen.

Lade ner henne i sängen med nappen i munnen och filten över henne, brukar ju annars i vanliga fall svepa in henne i filten och ligga med henne i våran säng tills hon somnar, detta var alltså INTE poppis enligt henne, hon började nämligen VRÅLSKRIKA......men jag körde min version av 5 min metoden haha fast det gick liksom inte 5 minuter mellan gånger utan kanske 2-3 minuter, sen kom jag tillbaka och lade henne ner med nappen och lade över filten medan jag klappade henne på ryggen och sade godnatt, hon blev tyst varje gång jag klappa henne men när jag gick skrek hon igen......jag gjorde detta kanske 4 gånger.
Sista gången så skrek hon som en stucken gris, men sedan plötsligt blev det knäpp tyst, då hörde man henne sucka lite och sedan SNARKA.

WOPTIDOPTIDOOO
förstår ni vilken bedrift eller?
På ganska exakt 9 månader har hon typ aldrig somnat själv sådär. Är väldigt imponerad att det faktiskt funkade och dessutom inte tog så lång tid alls.
Nu måste jag fortsätta så, för nu när hon kryper känns det inte tryggt att ha henne i vår säng.
Problemet kommer vara Ali, för han har inte hjärta att höra henne gråta ens 1 minut, det har egentligen inte jag heller men det känns verkligen dags att hon ska kunna somna själv.

Är hur som helst hur glad som helst för min seger IDAG, sen får vi väl se hur det kommer gå framöver! Men håll tummarna för att det kommer gå framåt iaf!


Hejdååå



Pinsamt eller vad?!

Halloj!


Madeli (Slog ihop Madelene och Elisabeth...inget klurigare än så) är ett väldigt gammalt namn, bara så ni vet, helt sedan den tiden när jag var en färsking på nätet!
Jag fick hjälp av min pappa och storebror (tror iaf att han var med på ett hörn) att fixa en hemsida till mina dikter, för på den tiden så var det min grej.....händer ju att jag skriver fortfarande men det är absolut inte lika ofta.

Jag tyckte nog, när allt kommer omkring, om att vara olyckligt kär och kär....det verkar ju iaf varit min inspiration! Det är inget fel på mina dikter direkt, men fasan vad pinsam presentation av mig själv....var det verkligen jag? Det minns jag knappt, känns väldigt misstänksamt! Haha men jag kan ju bjuda på mig själv, så ni får gå in och kika runt själva, but please don´t judge me too harsh!

PINSAMT MADDE

Tillåt mig iaf ändå att LOL


Ohoj

Imse VIMSE spindel?

Hej!


Min käraste Ali skulle iväg idag och hämta ut ett paket till Melina, gå på apoteket med mera.
Hur som helst skulle han ha mitt ID kort för att hämta ut paketet, samma ID kort hade jag lagt på bordet här under min dator. Men vad ni kanske inte vet om min kära Ali är att han nästan har ett maniskt behov att städa o plocka undan precis allt, men sedan inte kommer ihåg vart han lagt det, sedan när man frågar varför han flyttar på allt förnekar han att han faktiskt gjort det! Det är samma sak varje gång!
Det var han själv som hittade ID kortet idag, och när han väl hittade det kom han ihåg att det visst var han som hade lagt den där! *suck*

Jag lägger oftast mina grejer under datorn för att komma ihåg dom, speciellt viktiga grejer, och det stör ingen annan än Ali. Försökte idag att vädja att nästa gång ska han bara låta allt mitt ligga där det ligger! Vi får väl se hur det går med den saken!

HAHA förresten häromdagen när jag kom hem från pappa, så hade Ali städat....då hittade jag hans Oboy paket i kylskåpet!
Älskar honom mest i världen ändå=)

MIN VIMSIGA ALI!


Hörs!

Bara...


MIN ÄLSKADE LILLA TJEJ!

Tipsssssssssssss

Hej hej!


Har väl haft lite av en slappardag!
Men jag åkte iaf iväg till Ica och handlade lite.
Hur som helst jag tänkte bara att jag skulle tipsa er om ett superbra balsam......jag har nämligen väldigt lätt att få tovigt hår, speciellt efter graviditeten, och detta balsam är verkligen superbra, håret blir väldigt lätt att borsta igenom!
Har inte hittat en bild på balsamet, hade velat ha det men men!

Garnier Respons Pärlemor med körsbärsextrakt.

Jag har precis duschat, därför kom jag på att jag skulle komma ihåg att tipsa om det!


Godnatt! =)

SEMPER---DET VAR DET VÄRSTA

Först ut så ska jag tala om för er att jag VISSTE att det fanns en anledning till varför jag alltid varit negativt inställd till Semper!
Idag, alldeles nyss, gav jag Melina Solskensfrukt med yogurt just från Semper, plötsligt vägrar hon ta in något i munnen, trodde hon var mätt men sen såg jag att hon hade något i munnen....snabbt tog jag in mitt finger för o se vad! DET VAR EN JÄVLA BIT VASST GLAS....och den kom inte från att burken var sönder för den är hel.....alltså bara låg den i maten. FATTA vilken TUR att hon inte gjorde illa sig i munnen eller svalde den och gjorde illa halsen. FY FAN FÖR SEMPER!
Ringde till deras kundtelefon och var skitförbannad, nu skulle dom skicka en förpackning till mig så att jag kan skicka in burken + glasbiten så de skulle undersöka varför det blivit så, oavsett så har jag nu tappat all tilit för deras produkter!

Sedan vill jag berätta att igår hade vi premiär för Melina i sittvagn, och så får  hon åka från och med nu, det gillade hon nämligen! =)

Öh jaha

Typ ganska nyligen hemkommen från min pappa!
Att fixa datorn tog MYCKET längre tid än vad jag hade trott.
Och Melina har absolut inte varit på bästa humör idag utan har suttit som fast klistrad i mina armar bökandes och stundtals skrikandes, så jag är helt slut, det var även hon kan jag säga....på bussen hem så sov hon men skrek till ganska ofta.....stackarn va helt utmattad och ligger nu o nannar gott med sin pappa!

Nu vet ni varför det absolut inte kommit ngt vettigt i bloggen idag!

STORT tack till min kära far som spenderade hela sin dag med o fixa dator och för att varken pappa eller Cicki fick en lugn kväll! KRAM=)

Och till mina bloggläsare vill jag säga godnatt och vi ses imorgon! (då jag hoppas på att få en slappardag).


Melina har bestämt

Att vi ska dra hem och hälsa på hennes morfar nu!
Sagt och gjort!

Hörs senare alltså

Detaljer detaljer

EN massa onödig info om mig, för den som är nyfiken!


BASIC:

Nickname: Madde men Ali säger Madda Madda
Hårfärg: Blond
Ögonfärg: Blå


HAR DU NÅGONSIN


Blivit kysst
: Ja, konstigt vore väl annars?
Ätit sushi: Nej, hatar nästan all fisk...utom fiskbullar, makrill och tonfisk men skulle aldrig äta rå fisk.
Stått på scen: Jag har både sjungit och skådespelat på en scen, kan inte påstå att jag var bra men jag vågade ju iaf!
Blivit dumpad: Kort och gott JA!
Varit ihop med någon som varit otrogen: Tyvärr Ja
Varit med om en bilolycka: Ja, och det lever jag med än idag
Klättrat på berg: Nej
Sett vita huset: På riktigt? Nej....Serien? Nej.....

ANTINGEN ELLER

Kallt eller varmt: Snackar vi väder=lagom (jag är ju svensk....allt ska va lagom)
Spets eller satin: Satin
Blått eller rött: Blått
Regn eller snö: Regn
Ull eller bomull: Bomull
Rosor eller tusensköna: ROSOR
Vår eller höst: Gillar nog våren mest av allt.
Historia eller vetenskap: Historia
Matte eller engelska: Helt klart engelska

MOTSATTA KÖNET


Gillar du någon just nu från det motsatta könet: Jag älskar ju Ali
Vet den om det: Skulle tro att det faktum att jag fött hans barn har gjort det ganska klart för honom!
Gillar någon annan dig just nu: Någon annan än Ali? No clue...bryr mig inte heller=)
Vad tittar du på hos en kvinna/man: Jag tittar på armar, ögon och händer mest.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja.

INOM DE SENASTE 48 TIMMARNA…


Har du haft ett seriöst samtal: Inget överdrivet seriöst kan jag inte påstå.
Kramat någon: Ja både Melina och Ali
Kommit sams med dina föräldrar: Vi har inte varit osams så vi är väl sams? konstig fråga men men.
Bråkat med en kompis: Nej

GILLAR DU ATT

Ge kramar: Ja
Ge massage: Beror på vem som ska ha den HAHA
Gå promenader i regnet: Näe, eller jo kanske om det småregnar men annars Nej.

ÖVRIGT…

Vad gjorde du förra sommaren: Blev mamma till världens finaste tjej!
Svär du för mycket: OH YES
När duschade du senast: Nyss
Vilken färg är det på dina byxor just nu: Ska sova snart så jag har inga byxor på mig.
Vilken färg är dina underkläder: Svarta
Vilken låt lyssnar du på just nu: Ingen
Vad var det sista du sa: Bye baby till Ali
Vad är brevid dig just nu: Inget
Hur ser ditt skrivbord ut (till datorn): Vardagsrumsbordet
Vad var det sista du åt: Ris och Alis sås, med sallad och ägg.
Vem vill du spendera resten av ditt liv med: ALIIIII BABA
Har du en lavalampa: Vad är det för idiot fråga? Vem bryr sig....men NEJ
Brukar du sjunga i duschen: Nej, jag brukar duscha bara.
Vad får dig att slappna av: Lugn och ro?
Tycker du matte är svårt: Beror på vilken nivå, var bra på matte fram till MatteB kursen.
Vad skulle du helst vilja vinna i en tävling: MASSOR av pengar
Läser du ofta böcker: Periodvis. Men läser mest bloggar och tidningar.
Vilka länder har du varit i: Sverige, Finland, Danmark och Tyskland
Hur är vädret just nu: Mörkt och kallt
Vad gjorde du igår natt: Sov
Vem pratade du sist med på telefon: Ali
Vad gör dig glad: Ali, Melina, Vännerna, Familjen and so on.

VART SKULLE DU VILJA ÅKA….


För att shoppa
: Där det finns fina grejer?
För att festa: Finlandsbåten haha
För att ha sommar: Jamaica 
Vill du ha barn: Ja ett till om ett par år.
Vad ska dom heta: Vi hoppas på en kille nästa gång så vi (snarare jag) har några namn som vi (ehm jag) gillar, Leon, Bentley, Jayson, Vincent men det hinner säkert ändras flera gånger om innan det är dags. Och det kan ju bli en tjej också, då gillar jag Isabella och Yazmin. Älskar namnet Thindra men tror inte det skulle passa "oss".

DAGENS:

Klädsel: Ledigt
Frisyr: Uppsatt
Låt: Ingen idag
TV: Såld på hus
Vill ha: Större lägenhet
Sjuka: Nej, vi är nog rätt friska nu.
Tråkigaste: Disken
Roligaste: Att Melina somna på 1 minut

SENASTE PERSON SOM:

Sov i din säng: Melina
Såg dig gråta: Ali 
Fick dig att gråta: En film
Fick dig att börja skratta: Ali
Du gick på bio med: Maria
Du gick på stan med: Sabrina
Skickade ett e-mail till dig: Får mest skräp mail
Skickade ett sms till dig: Ali

HAR DU NÅGONSIN:

Sagt ”Jag Älskar Dig” till en flickvän och menat det: Nej, jag har ingen flickvän
Bråkat med ditt husdjur: Har inga husdjur
Drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag: Näe

HAR DU NÅGONSIN VARIT I:

Norge: Nej
Danmark: Ja
Finland: Ja
Island: Nej
USA: Nej men jag skulle vilja besöka L.A, Miami, New York och Las Vegas
Tyskland: Ja
Frankrike: Nej men vill
Spanien: Nej men vill
Italien: Nej men vill
Kroatien: Nej men vill
Grekland : Nej men vill
Österrike: Nej
Schweiz : Nej
Thailand: Nej men vill
Kanada: Nej 
Brasilien: Nej men vill
Belgien: Nej

EXTRA STUFF:


Vad är du mest rädd för
: Döden kanske
Vart vill du gifta dig: På en vit sandstrand på Jamaica
Vem hatar du verkligen: Ayad
Varit kär: Jag är kär NU
Har du ett jobb: Inget fast jobb.
Gillar du att ha folk omkring dig: Ja oftast.
Är du ett hälsofreak: Nej, i wish
Är du ensam nu: Ja
Låtar som fastnar i ditt huvud ofta: Oftast fastnar dåliga låtar haha

FAVORIT…

Rum i huset: Vardagsrummet
Typ av musik: Blandat
Parfym: CKn2u
Månad: Maj är skönast, då har allt precis blivit grönt och fint men ännu ej för varmt.
Mat: Lasagne/Alis Jalofrice
Dricka: Coca Cola är favoriten tyvärr, men även vatten.
Godis: Skum grejer/Salt lakris
Tidning: Cosmopolitan och Mama
Film: The Notebook
Skådis: Flera stycken.
Djur: Nej tack inte nu


Ännu en dag

Med en HYSTERISK UNGE!
Hade tänkt gå ut, men när det inte kommer något annat än skrik från Melinas mun så tappade jag all ork och lust som fanns!
Hon ligger på golvet och gallskriker nu också, varför vet jag ej....hon låter likadan i mina armar också!
Usch vad trött man blir!

Förresten

Inatt när jag satt vaken en stund så kom jag o tänka på alla killar man någon gång träffat på i sitt liv, innan Ali har jag haft 3 förhållanden (fast var egentligen bara 1 av dom som var vettigt), ett par crushes som aldrig blommat ut i ngt annat, och sedan ett antal man träffat och insett att det var inget för mig/dom av olika anledningar........
Hur som helst, jag kommer alltid o tänka på en snubbe som än idag är den mest konstiga och självgoda snubbe jag någonsin stött på.


För att berätta lite om honom så var han ganska kort för att va kille, i övrigt var han vältränad med fina drag i ansiktet och ett fint hårsvall, ändå var han rätt ful i mina ögon från första stund för han såg mest slimig ut med sitt slickade hår och självgoda attityd.
Under vår korta "träff" så berättar han allt om hur bra och snygg han är, och han var minsann modell och kunde få vem han vill och jag ville bara därifrån. Jag gillar nämligen snälla och mjuka killar.
Ja, som sagt var det över ganska snabbt och smärtfritt och jag hade inte alls en tanke på ytterligare kontakt med denna snubbe.
Jag minns inte när, men någon gång efter detta så ringer han i varje fall och det han säger, är det som gör att jag ens minns denna snubbe än idag.

Han: Jo, jag tänkte att jag kunde få numret till din snygga kompis.
Jag: Nej!?
Han: Men gumman, jag tror att vi båda vet att du och jag inte kommer ses igen!
Jag: Ja?
Han: Vi spelar i helt olika ligor förstår du!
Jag: Öh ok? (tänkte vadå ligor? spelar vi match? Vilken sport? Är han seriös? men jag fick inte fram någon vettig respons alls för det fanns liksom inte min värld att man kunde säga en sån grej haha....)


Det är fortfarande lika kul idag! Har sedan dess heller aldrig träffat på någon liknande snubbe.....Det roligaste var ju att han faktiskt trodde att han skulle ha en chans med min kompis trotts att han var så dryg haha!
Och jag säger då det, det är så skönt att man inte är singel fortfarande, för det finns en massa knasbollar man kan träffa på. Det är verkligen inte lätt o va singel, även om det kan vara rätt roligt ibland också, men inget är så skönt som att man har hittat sin dröm man som man kan dela livet med.
Har ni varit med om liknande?

Så kan det gå!

Hej hej!


Igår vid 21.00 tiden nattade jag Melina, och mig själv också tydligen. 
Vaknade någon gång efter 01.00, kollade lite grejer på datan, bland annat ett avsnitt av Brothers and sisters, sedan gick jag och lade mig igen.
Vaknade vid 07.30 när Ali kom hem, och det gjorde även Melina, men vi alla gick och lade oss igen vid 08.00 tiden, och sov fram till 12.00. 
Nu har jag och Melina precis lekt en stund!
Ali sover än, men ska snart iväg på en grej, som jag hoppas ska gå bra! Så jag håller tummarna för det!



Bye

Tjoho alla söta

Jag hade från 11-17.00 helt ensam, så himla skönt även om jag var tvungen att tvätta, det gick relativt snabbt och smärtfritt faktiskt.....och under tiden så snackade jag i telefon, där kan man snabbt prata bort långa stunder utan att man inser det hehe! Och sen kom Ali och Melina hem, då åt vi allihopa. Nu ligger de två och sover en stund, Melina måste iaf vakna om en snabb stund och Ali ska ju vakna 20.30.....
Nu ska jag njuta av min lugna stund innan Melina vaknar igen hehe men jag skriver antagligen mer senare=)

Tjo svejs

Goddag mina kära! =P

Vet ni hur min dag började? Jo klockan 07.00 när Ali tyckte det var passande att väcka mig från min djupaste och skönaste sömn, jag blev lagom irriterad men han tyckte han var romantisk! Jag lyckades hur som helst somna om, till klockan var 09.40 när Melina vaknade!
Hon fick välling, men hon käka bara halva....hon har ganska nedsatt aptit just nu av någon, ännu okänd, anledning. Klädde på henne så att Ali kunde ta med henne ut på sina ärenden.
Jag ska nämligen ner o böka i tvättstugan....OH va nice va? Hahaha


Vi hörs lite senare
Puss

Intressant läsning

Jag fastnade i min egen blogg, läste om min graviditet och förlossning....så roligt o minnas....var inte jätteaktiv på bloggen ännu då, utan det kom snarare efter förlossningen!


http://tjockisbullen.blogg.se/2008/november/oj-oj-oj.html (Här står det om när jag plussade bland annat)


http://tjockisbullen.blogg.se/2009/january/specialist-modravard.html (Här står det om mitt tråkiga besök hos specialist mödravården som jag minns än idag faktiskt)


http://tjockisbullen.blogg.se/2009/march/ultraljudet.html (Om mitt ultraljud)


http://tjockisbullen.blogg.se/2009/may/life-is-life.html (Små filosoferar lite)


http://tjockisbullen.blogg.se/2009/june/min-lilla-baby.html (Ganska kul grej för jag trodde jag hade lång tid kvar till förlossningen men det hade jag ju inte alls)


http://tjockisbullen.blogg.se/2009/june/ali-lr-akon.html (HAHA kolla vad jag blogga om....efter detta inlägg gick slem proppen och vattnet och jag försvann till sjukhuset)


http://tjockisbullen.blogg.se/2009/june/varan-forlossning.html (förlossningsberättelse)


http://tjockisbullen.blogg.se/2009/june/bilder-fran-forlossningvarning-for-kansliga.html (bilder från förlossningen)


Men men NU ska jag sova! Haha
Godnatt

Här var det livat

Har inte alls haft tid för bloggen idag, och nu är jag allt för trött för att skriva något speciellt! (sorry)
Ville mest bara komma in och läsa samt svara på era kommentarer och önska er godnatt!
Det är en ny dag imorn!


Bye

Hjälp mig

Har trixat lite i bloggen själv idag, inte i designen, men jag lade bland annat till en länk från bloglovin samt tog bort det där krysset som var i varje inlägg (där det stod puss o kram), nu undrar jag om bloggen ser likadan ut för er? Eller ser den fucked up ut? Hos mig ser den nämligen bra ut, men min dator är som sagt var knas!?

Goddagens

Hej svejs!

Idag har jag äntligen fått sova ut, vaknade av mig själv 11.30 NICE....precis när jag stiger upp så vaknar Melina också, så hon har minsann också sovit väldigt länge.
Hon mår bättre idag, men är lite hängig.
Jag mår också bättre, men känner mig inte helt 100 än.
Ali är nog som jag, bättre men inte helt 100.
Just nu latar han sig på soffan framför tvn med en sovande Melina på bröstkorgen! Så sött!
Jag har precis läst klart alla bloggar jag följer...
Så mycket mer än så händer det inte just nu!


Hörs senare!

Sunshine Award

Jag har fått en Sunshine Award från http://toniloves.milliez.nu/ (där kan ni gå in o se vad som gäller för jag kan inte kopiera texten).
Tycker jag var ett väldigt trevligt slut på en ganska dålig vecka! Så det tackar jag mycket för=)
Men jag vill ge denna award till följande!
1. SABRINAS BLOGG för bästa och roligaste bildtexterna hehe men tyvär är den PRIVAT!
2. http://www.frokenviktig.com/ För en superbra och personlig vikt/pyssel/matblogg (gott o blandat).
3. http://moryn.blogg.se/ Charmig blogg helt enkelt.
4. http://thisdomainistaken.blogg.se/ Humor och självdistans i en nystartad blogg.
5. http://pappatobbe.blogg.se/ En blivande pappa som är väldigt påläst.
6. http://alfvan.wordpress.com/ Alltid fina bilder och välskriven text.
7. http://sussey.blogg.se/ En mamma med många bollar i luften (som ändå hade tid o hjälpa med min design).
8. http://toniloves.milliez.nu/ Tillbakakaka lite kanske, men bloggen är tänkvärd och mysig.
9. http://lindapyykkonen.blogg.se/ En blogg jag nyss upptäckt men finns mycket fint både att se och läsa här!
10. CASABELLA blogg för en personlig blogg där en underbar personlighet lyser igenom tyvär är även denna privat.
11. http://mommyatnineteen.blogg.se/ För roliga videobloggar.
12. http://cickisdesign.blogspot.com/ Man får se syresultat, bakresultat och mycket annat som är väldigt roligt! =)
Ja det var mina 12 awards!
Enjoy

Min älskling

Min älsklingstjej hade ganska hög feber nu på kvällen, 39 grader=(
Hon fick bada och sen fick hon alvedon och välling, hon verkade ganska pigg ändå och röjde runt lite innan hon blev lite smågnällig igen, och nu har hon somnat av utmattning hos Ali i soffan! 
Min stackars älskade Melina, hoppas hon sover gott och länge så hon är bättre imorgon!


Fy fasen

Anna Bergendahl? Haha skojjar dom? 
Bättre än förra året iaf!
Men ja jag säger då det, Sverige har ingen bra musiksmak tydligen! =P

Ahaa

Ibland blir det inte som man tänkt, för ibland blir det mkt sämre!
Jag är riktigt besviken på hur saker o ting skötts från visst håll dessa dagar då jag varit sjuk!
Och inte ens idag blev det bättre! Så ja jag är lite smått tjurig!
För o toppa det hela har min älskade lilla tjej feber igen.....och snuva, så man kan lugnt säga att det är hennes tur o va krasslig nu då! =(
Jävla skit allting.

OK?

Försöker logga in på min yahoo, eller ja jag är inloggad men när jag vill gå till min inbox säger den Forbidden till mig, hahaha jag är förbjuden att läsa mina egna mails?! Det var ju bra!

Tji fick jag

Trodde det skulle bli en bättre dag idag!
Tji fick jag!
Melina vaknade klockan 8, och fortsatte GNÄLLA! Vad har hänt med min unge? Min glada snälla roliga Melina? Hon har bytts ut mot en grinig, skrikig, gnällig, tjurig, arg Melina=(
Aja men det var ingen som sade att det var lätt att ha barn, så det är bara bita ihop!
Ali är på extrajobb IGEN.
Längtar tills han kommer hem snart och kan ta över, för jag orkar inte höra mer gnäll, har hört tillräckligt dessa dagar!
On a brighter note, jag är lite bättre idag iaf! Får va tacksam för det!
Ha en trevlig lördag! (Det tänker jag ha sedan när jag blir lite "ledig")

Goodnight

Ja, då återstår det bara att sova....
Välförtjänt för min del idag! 


Det är inte sant

Melina vaknade från sin nappy nu, hon har sovit 1 h.....vad tror ni är det första hon gör?
JO hon fortsätter sitt gnällande!
Fast just nu dricker hon välling.

Nya bilder

Hej hå!

Vet att mina inlägg varit rätt negativa och tråkiga på sistone, men det finns ju anledningar.....det är helt enkelt inte skoj att datorn strular, eller att jag är sjuk, eller att Melina är världens klängapa som bara gnäller o gnäller.....det duger inte o leka på golvet, det duger inte o sitta hos mig, det är bara gnäll gnäll gnäll......och ja nu när jag är sjuk så är det hela ännu jobbigare!
Ali är inte hemma idag (sedan han drog till jobbet igår) för att han har extrajobb och kommer hem ikväll vid 21 tiden eller så....ja så det är bara jag och gnäll majjan....så vi krigar om vem som kan va gnälligast, vet inte vem som vinner än! Men jag har nog aldrig LÄNGTAT så mkt efter Melinas nattning som jag gör idag. 
Och ja jag HOPPAS ÖNSKAR O VILL att denna gnällperiod ska gå över fortare än fort!
Annars är det inget nytt här, tänkte bjuda på lite bilder om det går!
Queen of the world pose!
Oj det va så skojjigt!
Titta vad jag hitta i smutstvätten!
Inte världens bästa humör!
Hon lekte 1 minut med krokodilen innan hon kom krypande med gråt i halsen o skulle upp igen!
I skrivande stund ligger hon på golvet och drar i datorsladden samt FEJKgråter! Eller ja nu grinar hon på riktigt, fast argt och hysteriskt. Jag är inte alls road!
Tror hon ska sova, för det orkar jag verkligen inte höra på länge till!
Oh well.....förhoppningsvis blir det en bättre dag imorgon!
Byee

hmm

Melina vaknade vid 08 idag, men fy fan vad hon var grinig, hon bara gnällde o gnällde, oavsett om hon va på golvet eller hos mig. Dessutom verkar hon vara snorig=(
Nu ligger hon iaf och sover som tur är, för jag har inget tålamod alls när jag själv är sjuk så hennes gnäll gick mig verkligen på nerverna!

Godmorgon

Igår gick jag och lade mig runt 21, fattar ni?
Ni som känner mig vet att jag sällan, ja nästan aldrig, sover innan midnatt, men en hel dag med en sprallig unge när man dessutom är sjuk med feber....ja det tar ut sin rätt.
Jag har faktiskt sovit ganska gott, förutom att jag först trodde jag skulle frysa ihjäl mig, för att sedan ligga o små svettas, men det verkar ha tagit kål på febern iaf, så nu borde jag gå mot friskare tider. Det känns kanske inte så riktigt än, mår fortfarande piss och näsan rinner osv, men snart så=)
Ha en bra dag=)

testing

SUGMINBALLE
haha funkar det sabbe?

sjukstuga

Jag är sjuk!
Ali är sjuk!
Melina är en vild buse som inte alls bryr sig om vi är sjuka eller ej!
Lär nog inte skriva så mkt alls idag!
Är helt slut!
Melina kryper runt o säger mamamamamamamamamama papapapapapapapa det har hon gjort nästan hela dagen, jag längtar tills hon säger mamma o pappa medvetet=)

Fråga

Hur sjuk kan man bli på mindre än en dag?
VÄLDIGT! Nu är jag snorig som aldrig förr, kroppen gör ont, huvudet känns sprängfärdigt, och jag känner mig allmänt SVAG!
Hittade Melinas Alvedon, i hennes barnvagn av alla ställen. Haha!
Blev nyss klar med diskberget också, hade kunnat lämna det, men ville inte ta risken för imorgon lär jag ju må sämre säkerligen!
Nu väntar sääääääängen! OH YES!
Godnatt

Kvällen fortsätter i samma anda

Som dagen!
Det vill säga, SKIT!
Melina har tydligen feber....38,4 noterade termometern! Hittade inte den helt NYA förpackningen alvedon som jag hade köpt till henne nyligen, men som tur var hittade jag en som var kvar från förra förpackningen! 
Men ärligt talat känns det som att hela världen gått emot mig idag.
Varför hon har feber vet jag ej, kan ju va att hon smittats redan, men sen kan det ju va tänderna också. Hennes humör är det iaf inget fel på!
Hon har badat, och ligger i skrivande stund och dricker kvällsvälling, efter det blir det sängen!
Inget fel på aptiten heller, hon åt sina vanliga 220 ml och nu gav jag henne lite till för det försvann illa kvickt! Det är ju skönt iaf!
Aja detta lär vara sista inlägget idag!
Kärlek till er alla!

Kommer ni ihåg?

Att jag skrev att Ali tyckte han var sjuk, WELL han var tydligen det! 
Idag märks det på riktigt. Och vad händer då? Jo....
Jag känner ont i halsen, har nyst flera gånger, och hela kroppen har börjat göra ont.....gissa om det är på gång här med? Jaaaaaa såklart, det är ju straffet för att man pratar! haha....
Detta är helt enkelt inte min dag! 
Fast det finns en ljuspunkt.....såklart min söta Melina, hon är gosig och snäll som få idag! 
Hoppas hon klarar sig undan sjukdomen även denna vända....men kan bli svårt när både mamma o pappa är sjuka samtidigt?! Det får bära eller brista, för vi har ingen som kan ta hand om henne under tiden vi är sjuka. Bara o hoppas på det bästa helt enkelt!

Jävla skit

Det var något riktigt jävla skit jag har fått i datorn!
Nu kan jag inte öppna några program eller något som helst! Helt sjukt vad en "liten" grej kan ställa till med!
Jag får väl va nöjd att man på genvägar kan komma till att använda nätet!
Jag får snällt invänta söndag när jag kan ta datorn till pappa= mitt personliga datageni!
Och ja, det lär väl inte bli någon överdriven uppdatering i bloggen (åtminstone inte med bilder o så) fram till dess!
Hoppas ni alla har en bättre dag än mig!
Kram

Åhhhhhhhhhh

Fy fan!
Av någon konstig anledning så fick jag ngt jävla skit i datorn igår!
Något som kallades Vista Antivirus Pro, som kom upp hela tiden och gjorde det omöjligt att surfa och sånt, min käraste pappa kom till min räddning med hur jag skulle få bort det! Nu verkar den skiten borta, men nu kan jag inte öppna mina program utan då kommer det istället upp en Öppna med (en tom lista dessutom).....vad gör man? 
Jag är nog den mest otekniska/okunniga människa vad gäller sånt här! =(
Dessutom fattar jag inte vad folk får ut av att skicka virus och olika sånt skit runt?

Min stora tjej

Tänkte jag skulle berätta en sak som hände idag!
Jag pekade på en leksak på golvet och sade titta till Melina, varpå hon hade bråttom fram till leksaken.....så hon fattar ju mer o mer grejer nu! =P
Sedan har jag tyckt mig höra henne försöka härma mig me o säga titta, fast såklart det låter inte perfekt men hon verkar försöka iaf! Jätteskoj...tror också att hon håller på o klurar på o säga mamma o pappa, hennes gagababatatadadamama börjar ta mer form!
Haha älskar min roliga söta charmiga tjej så innerligt mycket! =)

Lite småflörtig är hon allt redan!


Skulle ta en fin bild på dagens outfit...


På väg ut från köket


Va fan jag vill inte vara med längre ju!


Så här kommer Melina när hon vill upp haha=)


THATS THE END HAHAHAHAHAHAHA



Bloggen har blivit bortskämd med bilder på min lilla tjej på senaste.....
Men hon är ju så fin!


Tävling



Jag är med och tävlar hos:

http://bambi.blogg.se/2010/march/tavling-vinn-ett-presentkort-pa-500-kr-hos.html


Tråååkigt

Ali har bestämt att han är sjuk, han är ju lite snorig men vet inte varför det ska räknas som sjuk när det gäller honom, men inte när det gäller en annan, haha!
Han ansträngde sig för o laga lite mat iaf, så man får va tacksam för det lilla! =P

Valentine´s day




Jag såg på denna film igår!
Måste säga att jag är jävligt besviken!
Med så många duktiga stjärnor i en och samma film borde den ha blivit spektakulär, men istället blir den bara platt, ungefär som Coca Cola utan kolsyra.....ingen hit direkt. Dessutom är den ganska förutsägbar!
Den är duglig att se på om du har tråkigt och behöver döda lite tid, men inget och satsa på om du vill se en riktigt bra film!


Måndag

Jahapp, då har hela denna dag gått förbi också!
Jag tvättade från 17-21, men bara 3 maskiner så det var inte alls farligt!
Lagade även lite mat till oss, blev väldigt gott ris som serverades med massa ugnstekta morötter, lök, paprika samt lite potatis med lite olika kryddor på samt matlagningsgrädde. Ali hade kyckling till också.

Efter maten badade jag lilla Melina, sedan fick hon kvällsmassage, på med pyjamas och sen mumsa på lite välling, nu ligger hon o sover gott!

Har inte hänt så väldigt mycket här annars, men bjuder på lilla Melinas dag i bilder!

Aha så ska man leka modell igen eller?


Får jag se på kameran?


Lite bus med pappa


Men nu såg jag kameran igen...


Nu kommer jag och tar den!


Haha mamma är rolig!


Så kul att man kan sitta själv i badet!


Roligast är det när man är nära att trilla i men räddar upp läget själv!


Bada är såååååå skönt!


Tror nog detta får bli godnatt för mig också! (Men man vet aldrig med mig haha)! Just nu ska jag se på Cougar Town, får se när jag tröttnar och sticker i säng. Jag har ju sovmorgon imorn! =)
Annars ses vi imorn!

Bye

Opps

Igår när jag skulle natta Melina så ville hon inte riktigt komma till ro, så det slutade med att jag stannade kvar längre i sängen än jag brukar så jag somnade också! Vaknade massor med gånger och tänkte att jag orkar fasen inte gå upp. Vid 4 någon gång la jag Melina i sin egen säng.
Vid 6 tiden kom Ali hem så då vaknade jag också! Men sen fick jag sova till strax efter 10 då Melina vaknade!

Idag väntar disk samt tvättstuga vid 17! Fram till dess är jag ju med Melina då min käraste Ali sover skönt i sängen!
Melina ligger just nu o leker som bäst på golvet, hon har redan hunnit med lite maraton krypning fram o tillbaka här, men nu ligger hon o snackar med nallen på mina nycklar!


Nu då?

Undrar om jag får skriva klart och publicera detta inlägg! Återstår att se! Haha
Dagen har jag spenderat med min tjej, hon har varit ganska rolig så jag fick tillbaka min lust att skriva igen hehe=) Tänkte bjuda på lite bilder nämligen!

Vi vaknade klockan 10.00, det verkar som att Melina har återgått till den tiden på morgonen men det varierar mycket i dessa dagar med allt!
Men hon har sovit sin nappy time och har för övrigt mest varit glad och busig! =)

Har även suttit och kollat på Cougar Town, den är faktiskt rolig så nu har jag något att se på lite här framöver!!
Härnäst måste jag försöka laga någon sorts mat, har ingen lust o stå i köket idag igen faktiskt men måste man så måste man!
Får väl göra något som räcker och blir över till imorn så jag slipper då istället, hehe.
Men har för mig att jag har tvättstuga istället då, haha.....alltid är det något=)

Hur som helst, bjuder på lite bilder av min lilla skönhet!

Mammas sötis


Wow svenska flaggan är ganska rolig=)


Im sooo sweeet


Vad gör du däruppe mamma?


Haha man vet aldrig vad hon hittar på nu för tiden framför kameran!


That´s it för now folks!

Typiskt

Skrev precis ett inlägg, så lacka nätet ur och all min text försvann!
Orkar inte skriva om allting, tappade lite lusten nu!
Får återkomma senare istället då!

Ses

Mumsssss

Jag gjorde en vääääldigt god lasagne idag, kanske den godaste jag ätit=) Det var lite texmex style på den!
Ali tyckte också det, men han gillar det mesta i matväg=)

Annars har det varit relativt lugnt här hemma idag, Melina håller jämt humör.....nu när hon är på upptäcktsfärd ibland så vill hon inte va långa stunder på golvet utan hon kommer till mig o vill upp mellan varven, och får hon inte det då blir hon arg, så det blir rätt mkt upp o ner i dessa dagar!
Det är något jag hoppas går över, det va bättre förr när hon kunde leka runt en väldans massa och sen satt o myste en stund hos mig inte en massa fram och tillbaka, men vi får väl se=P

Såg på Äntligen Midsommar igår, riktigt trist film faktiskt för att säga det rakt av, jag trodde den skulle vara rolig men som sagt ganska trist och förutsägbar! Se inte den! haha

Ordet NEJ

Melina har fattat innebörden av ordet nej tydligen, för hon höll på och pilla på datorsladdarna och då sade jag NEJ Melina, varpå hon blev skitsur och börja störtböla!
Det gör hon fortfarande, för jag antar att man inte ska trösta dom får att dom blir sur när dom inte får göra ngt, men hon börjar lugna ner sig själv också, så snart får jag ta upp henne.....vilket jag såå gärna vill!
Det är rätt jobbigt det med uppfostran, men Melina är ju faktiskt snart 9 månader och måste lära sig vad nej betyder!

Goddag

Hej svejs!

Jag vaknade för inte alltför länge sedan, för min käraste bästa Ali tog Melina på morgonen, mest för att han ändå ville dra iväg ut, men det var ju uppskattat ändå!
Jag behövde verkligen sova, blir alltid så trött denna tiden av månaden, men men!

Idag har jag/vi inga planer alls, när Ali kommer hem lär han ju sova direkt och sen blir det jobbet.
Eller ja jag har väl planer på att laga lasagne men that´s it typ!


Buzzador

Hämtade som sagt var ut mitt paket från Buzzador igår, den innehöll en massa av Nestles NaturNes fruktkompott, 2 olika smaker äpple/päron samt äpple/banan.
Melina tycker om båda kan jag säga!
Måste även dela ut några smakprover till andra barn o mammor, så måste nog ta mig ngn dag till öppna förskolan, man måste nämligen skriva små rapporter om vad andra tycker också! har 37 dagar på mig!

Ni kan också bli medlem på Buzzador och testa på olika saker och skriva om det!

https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=SE&refstr=Madeli

Klicka er in och bli medlem idag ni också, om det är intressant för er! =)
Kommer nog skriva lite mer om detta under nästa vecka!

Hej svejs

Det blev inte mycket sagt härifrån igår!
Drog och hämtade paket och gick även till banken, det var så kallt och blåsigt ute så när jag väl kom hem var jag trött, haha och på det vägen var det! (Skriver om paketet senare idag)

Idag har jag sovit till 12, så skönt=) Sedan jag vaknade har jag varit med Ali och Melina, Melina har precis vaknat från nappytime och precis lagom till det somnade Ali!

Så nu leker Melina på golvet, och jag tog mig lite tid för att sitta här!
Tänkte nämligen att jag skulle bjuda på lite nya bilder!
Så här har ni Melina i sina nya kläder som hon fick av Ali=)

Va? Tog du fram kameran nu mamma, ok då ler jag!


Men tro inte att jag sitter kvar länge!


Nu drar jag! Försök se om du kan hänga med!


Öh? Va du redan före mig?


Men mamma jag vill inte sitta här, vill hellre komma till dig!? Ta upp mig nu!


Då kommer jag själv då!


Har inte tid med det här!


Måste dra!



Ses senare!

Godmorgon

Snart bär det iväg för att hämta paket!
Först ska jag slappa en stund och äta lite kanske!
Men sen.....hehe

Blandat

Sitter här själv nu i mörkret, mina 2 hjärtan ligger och sover sött!
Melina skulle inte alls sova när hon såg Ali, då skulle hon istället sitta där och gosa, men det gick ju bra, så länge hon håller sig lugn=)
Ali hade förresten med sig lite nya kläder hem till Melina, ett par jeans, två tröjor och 5 strumpor.....Väldigt fint och överraskande! (I rätt storlek dessutom haha).

På tal om inget, så tycker jag det är skiiiit trist när man skriver kommentarer i bloggar man passerar förbi några gånger, men aldrig får ngt svar! Det är ju trist när man tar sig tid och skriva ris/ros till ngn att den inte kan ta sig tid tillbaka o säga tack lr wtf ever! Men men.....

Just nu njuter jag av tystnaden, när jag har gjort det ett tag ska även jag sova!
Blev ingen taco förresten, Ali ville hellre äta Peppesoup, och jag ville inte göra taco till mig själv???!!! halva nöjet är ju att äta tillsammans!

Ses imorn!

Godnatt

Fortsatt

Melina åkte i bad o lugnade ner sig en stund, nu har hon ätit, snart ska hon sova....hoppas jag iaf! (Vi väntar just på Ali)....Ibland skriker hon till, men men!
Jag kollar på efterlyst, 2 av inslagen handlar om saker som hänt i Södertälje, en död taxichaufför, och rån på IcaMaxi.....verkligen en bra stad och bo i! USCH! Helt jävla sjukt!

Arrrrrrrrrrrrrgggggggggggghhhhhhhh

Melina är SKIT TRÖTT....men vägrar sova....så istället gnäller, gråter, skriker, hostar, gnäller, gråter, skriker, hostar hon så högt hon kan!
SÅÅÅÅÅ kul! NOT!!!!! Hon är helt upp och ner i dessa dagar, vet att det beror på utveckligen, men det är ÄNDÅ APJOBBIGT efter 3 timmar av samma sak!
Så ja, vet inte riktigt om jag kommer skriva mer idag, jag är redan helt slut i skallen och humöret är inte på topp! Men vi får se.

Brings back memories?








Det var tider det=P

Buzzador paketet

Har kommit! Måste bara hämta ut det, på Bårsta berget av alla ställen! Men det blir nog först imorn, för det står efter klockan 17 idag, och ja det har jag inte direkt lust med!

Melina sov till klockan 09.40 idag....helt okej ju! =)

Idag ska jag diska o fixa tacos, that´s it typ!

Filmen jag kollade igår, hittade jag som filmtips inne hos en annan bloggare, den heter Law Abiding Citizen. Den var skitbra, så om ni inte har sett den....GÖR DET! Jamie Foxx i huvudrollen, och det enda jag har att säga är: Some people you just shouldn´t piss off!

Kvällmys

Jag får nog tacka för mig, för idag!
Känner mig riktigt trött, och har lite ont i ena sidan av magen! =(
Så jag ska glo på en film med lite ostbågar.....och sedan sova!
Imorn är Ali hemma, så då blir det mys med honom istället, alltid MYCKET trevligare!

Godnatt

Jag är med och tävlar om FINA priser

VINN SVERIGES STÖRSTA BARN GOODIEBAG VÄRDE 40 000:-


”Jag är med och tävlar om Sveriges största barn goodiebag
värde över 40 000:- på Muppsan´s blogg!!
En massa extra vinster kommer det oxå att bli, så ta
chansen du med”



HÄR ÄR VAD NI KAN VINNA:
(klicka gärna på länkarna för att läsa mer om vinsterna)

1. Iob-butiken - Det mest för barn & baby till generösa priser!

2. Vinn din personliga pusselpall från Bonde of Sweden! Den perfekta doppresenten eller varför inte, en till någon du älskar? Bara fantasin sätter gränser!

3. Vinn ett kalaspaket från Partytajm! Hos Partytajm hittar man allt till alla typer av kalas!

4. Karaktärskläder med barnens favorit figurer från TV/Film hittar ni på Netty.nu

5. Hos Ekokul hittar du coola ekologiska och rättvisa leksaker

6. Sobea - Kryp & Lekbyxa och matchande tröja i underbart mjuk velour. Tack vare det halkfria tyget på knät så hjälper de barnet att lära sig krypa lättare.

7. Celebrations - Dekorationer och tillbehör för bröllop, baby, dop, temafester barn och vuxna.

8. Little Bloom ekologiskt och giftfritt till ditt barn!

9. Swedish Plate barn-shop bjuder på tre mycket fina barnartiklar; barnvagnsskylt med flagga, namnlappar till kläder samt nappar med namn.
10. Vårens hetaste trend - coola strumpbyxor från Fluffbabes, Fluffig och förförande läcker är doften på Fluffbabes egen Body Lotion, Champagne ska vara torr, kall och gratis! (till chillbag)

11. Roligt unisex mönster på body, dregelhaklapp, servetter och kort! “Babyface” av Johanna Lundqvist, Båstad.

12. PlayMais från EkoLeko är det helt ekologiska pysselmaterialet av majs. Forma, bygg och låt kreativiteten flöda. För alla 1 – 129 år.

13. I love Plexi - Unika och personliga smycken i plexiglas.

14. Ecoloco - glada ekologiska barnkläder.

15. Lekfull t-shirt från LipFish i glada färger.

16. Majskrokar & Vaniljkrokar – Ett nyttigt snacks som passar många!

17. Önskefoto - Personligt gosedjur med egen bild på tröjan!

18. Vetenallen Hugo - hur go´som helst. En varm vän att krama när barnet behöver tröst, har svårt att komma till ro eller har småkrämpor. Hugo har en vetekudde i sin "mage" som värms i micro eller i vanlig ugn.

19. Epicare är den enkla, billiga och effektiva medtoden för hårborttagning i ansiktet och härstammar från threading. Epicare avlägsnar hårstråna med rötterna snabbt och effektivt utan att skada eller irritera huden.

20. Strössel barnkläder - Glada kläder till glada priser!

21. Skaloverall ifrån Nanook of Sweden: Klä barnen efter väderlek genom ”lager på lager principen”, vattentät och med en mycket bra andningsförmåga.

22. Röda Hund - Mjuk och skön ekologisk body med hundtryck.

23. WILLVIN´s svenskdesignade skötväskor har på kort tid blivit populära bland moderna föräldrar som söker praktiska lösningar och hög kvalitet då skötväskorna passar papporna lika bra som mammorna.

24. Nicework - Ettt par av dom populära, sköna och snygga Crocs tofflorna.

25. Till alla våra små babygenier har Namnnappen en unik napp med Einsteins relativitetsteori som motiv. Till alla våra små unika och väldigt betydningsfulla vippare presenterar Namnnappen en snygg VIP-Motivnappar.

26. Ängholmen Barnprodukter har prisbelönade, unika och smarta saker som ger närhet och värme.

27. Snygg, smidig och ekologisk höftbärsele från Knyt an!

28. Barnkalaset.se, här hittar du allt till att ordna ett roligt barnkalas.

29. myHeart.se säljer presenter och dekorationer till bröllop och fest.

30. Skicka en personlig hälsning, överraska med ett Nallebud. Gör beställningen direkt på vår hemsida Nallebudet.se

31. Monimo - Tävla och vinn värmande tillbehör till barnvagnen!

32. PaXLuX - väggdekorer till ett betydligt lägre pris, med riktigt bra kvaliet. Vi har något för alla!

33. Älsklingar.se - Hos oss finner ni märken så som Lundmyr of sweden, Teddykompaniet, Spookie, Sock Ons och Danska pippi med deras populära dregellappar.

34. SmartaSaker säljer smarta, funktionella och kul prylar på nätet

35. Nu kan även lillebror och lillasyster vara med på Star Wars kalaset. Hos Kalaspinglan hittar du även dräkter för större barn och hundar, dessutom allt annat du behöver för att ordna ett toppenkul barnkalas!

36. Rarabarn - Leksaker och haklappar på nätet!

37. Hos oss på Simply Colors kan du designa dina barnkläder. Bestäm själv hur du vill att din tröja ska se ut!

38. Nya BabyBjörn Babysitter Balance Organic, med ett tyg av ekologiskt odlad bomull. Se film här!

39. Kullerbyttan Barnkläder - Barbapapa filt + bib

40. Skoor - Barnskor och babyskor från strl. 16 i mjukt skinn med elastiskt vristparti och antihalksula, Handla för 300 kr och få 25% rabatt med kod "Vinter10"

41. Front2backRidef - Bärselen som håller längre! Används på magen eller ryggen.

42. Wiggleworm gym - Babygymmet som inte tar någon plats! Perfekt att ta med till kompisen eller mormor.

43. Twist - Nu är det slut på smutsiga skedar i skötväskan. Twist är enkel att använda och diskas i maskin.

44. Alvaboden - Bra kläder till riktigt bra priser, 0-8 år!

43. Äppel Päppel - Barnkläder i egen design efter dina önskemål!

44. BabySmart.se sponsrar med Mams bröstpump till Goodiebagen. "Ett måste för ammande mammor som vill ha en stund för sig själva lite då och då"

45. Geggamoja mössa för vuxen från Norrbaggen-kläder för alla väder.

46. rabdido - kläder för färgstarka barn!

47. Valfri namntröja/body från Bling my Name – ekologiska barnkläder med tryck av namnhalsband. Alla namn går att trycka!

48. Vilda Victoria – Vilda Smycken På Webben!

49. Innocent drinks - Frukt, frukt, bara frukt

50. Barnbubblan - Fina kläder och praktiska prylar, med barnen i fokus!

51. På Happystore.se hittar du roliga och annorlunda produkter till dig själv och dina barn.

52. Söker du en personlig present till någon så har du kommit rätt - MINIFOLK broderar din egen text på snuttefiltar, kläder, filtar, påslakan m.m.

53. Rock The Dog – Coola prints för coola kids (& deras vuxna polare)

54. Grimbergstryck - Dina foton på canvas, framkalla och förvandla – allt till låga priser och snabba leveranser.

55. För Näsvisa små barn! - NäsFridas första hjälpen kit- nässug och nässpray.

56. Dr.Brown Wideneck Start kit delux. Klassisk BPA-fri nappflaska, perfekt för det lilla barnet, antikolik funktion och widneck.

57. Tommee Tippee Sangenicg Hygiene Plus + Blöjhink - världens mest köpta blöjhink - Älskad av familjer värden över! Tomme Tippee-Explora för dom små upptäckarna. En unik spill-icke mugg för barnens alla utflykter i vår och sommar.

58. Hos Hej Baby hittar du barnkläder med personliga & unika tryck!!

59. Kotteshoppen.se – barnkläder online. Barnkläder, Leksaker, Barnmöbler, DVDspel och filmer mm med Sago- och Filmfigurer. Star Wars, Mumin, Pippi Långstrump mfl är figurer du hittar hos oss.

60. Författaren Anna Kreutz Wirfelt tillsammans med välkända barnläkare och spädbarnsforskare blir dina guider i nio böcker.

61. Ett minnesalbum hjälper Dig att ta vara på de där speciella ögonblicken i barnets liv, och blir till slut en värdefull samling minnen att se tillbaka på, för både Dig och Ditt barn.

62. Bellios ekologiska svensktillverkade tofflor finns både i klassiska enkla och färglada retro modeller.

63. Weleda - Ekologisk, naturlig hudvård för de minsta. Helt naturligt, precis som ditt barn.

64. KL Kids har en mix av märkeskläder i storlek 56-170. Fraktfria leveranser inom Sverige.

65. Kidz of Sweden - Hello Kitty hörlurar som passar alla åldrar.

66. Minbebis.com - För dig som planerar bebis, är gravid eller redan har barn, träffa nya vänner i vårt forum!



TÄVLA DU OCKSÅ!

Nu råder det

Lugn och ro här hemma, men för en stund sedan lät det annorlunda!
Efter badet och vällingen fick nämligen Melina för sig att börja skrika helt hysterisk (mest fejk som hon kommit på att hon kan göra) så högt hon kunde, jag blev sur och satte ner henne på golvet o sade (inte för att hon förstår innebörden men ändå) att hon får komma tillbaka till armarna om hon lugnar ner sig, då blev hon ledsen på riktigt blandat med fejket....men jag gick ändå o bäddade sängen efter Ali som hade dragit till jobbet.
Det blev ganska tyst så jag vänder mig och ser Melina ståendes vid soffan tittandes på mig, tyst men ändå hulkande....då tog jag såklart upp henne o myste en stund innan jag lade henne, hon somna på 2 min! =)

Hon börjar ju förstå allting mer och mer, och utvecklingen har verkligen tagit ett språng också, hon ställer sig upp, kryper fint, o nu har hon även börjat få gåreflex.....väntar ihärdigt på att få se en tand fortfarande dock=)

Nu finns det batterier i kameran igen, så nya bilder kommer snart=)

Ica Maxi

Har varit och storhandlat på Ica Maxi, 1600 kronor gick den notan på! Trevligt...eller inte....men det behövdes rätt mkt grejer hem, det ekade ganska tomt överallt!
Nu är det bara ris, ägg, och lök kvar o köpa, men det fixar Ali storpack av i Alby imorn, sånt är för dyrt på Ica!

Melina har precis ätit lite vanilj yogurt, det var mumsigt gott tyckte hon, så nu ligger hon o kryper runt nöjd o glad! Men snart är det dags o sova lite för lillskruttan!

Jag ska kolla på ett nytt avsnitt av Two and a half men, lika roligt som vanligt slår jag vad om!

SeS!

Nej men

Melina lät mig sova till 10.30, det var såå länge sen hon sov så länge......vad skönt=)


Brothers and Sisters

Mmmm......inte fy skam o vila ögonen på!!!!


Visste ni?

Att Melina redan har skaffat pojkvän? =)


Visst är dom SÖTA?

Hack-I-Häl

Okej,

Gårdagen slutade precis efter mitt sista inlägg, då gick jag och Ali o lade oss, jag var ovanligt trött så han höll om mig hela natten tills han gick upp.
Jag vaknade vid 11, då hade han städat och diskat! Och sedan hade jag tvättstuga bara!
Men det roliga är att Melina ställde sig upp 2 gånger idag, med hjälp av soffan, hon såg väldigt stolt och förvånad ut.....då öppnas ju en helt ny värld (jag behöver väl inte nämna att JAG var stolt).
Sedan kryper hon väldigt bra och snabbt nu, så fort man går på toa eller till köket så följer hon efter.....min lilla tjej! Älskar henne något så otroligt MYCKET!
Nu ska jag softa lite framför TVn!

Godnatt från mig!


PS. Skorna i förra inlägget finns på HM shop för 80 kronor! (kommer nog inköpas i en större storlek så hon kan ha dom när hon börjar gå).


Funderar

På att köpa dessa till Melina, tycker dom är lite gulliga=)


5 maskiner

Senare....

Melina o Ali ligger o sover nu!
Perfekt tillfälle för mig o se på nya Brothers and Sisters! YAY

Tvättstuga

Jag är nere i tvättstugan och håller på som bäst, ganska mkt tvätt för jag missade min förra tid!
Ska byta lakan i sängen också, annars ska jag inte göra ngt speciellt idag!
Det blir en lång vecka för oss alla, Ali är bara hemma onsdag+torsdag, så han kommer vara väldigt trött vilket betyder att det blir jag som får vara med Melina mest, samt att jag måste storhandla själv men det ska nog gå bra som vanligt.
Melina verkar iaf ha återgått till sitt vanliga humör, det vill säga ganska bra humör dock med lite gnäll mellan varven!
Annars går jag mest i väntans tider, väntar på 1a April, väntar på slutet av April....då händer det roliga grejer ju!
Jag ska fortsätta med tvätten nu!


Ha en bra dag så länge!

Bloggen

Har känt mig allmänt trött och seg idag därför har jag inte uppdaterat bloggen med ngt vettigt, det är ju rätt svårt när hjärnan känns helt mosig!
Hoppas jag är piggare imorn, då måste jag nämligen ha tvättstuga!

Godnatt

RSS 2.0