Bloggeli blogg blogg

Vi leveeeeeeeeeeer!
Men finns liksom ingen lust att blogga mitt i kaoset!
Bara så att ni vet:)
Jag tar upp bloggandet igen när allt lugnat sig!

JUST DET: Ni som har vunnit auktioner som ej har skickats till er ännu beror det helt enkelt på att vi just nu har grejer lite överallt och jag har ingen direkt koll på vad som ligger vart MEN jag skickar ALLTING så fort jag hittar det! OROA ER INTE ALLTSÅ: Ni kommer få grejerna!
Ber om ursäkt för detta men hoppas ni har överseende med det hela.2011s bästa fynd!

Här är fynden jag gjort till Melina!
En Didriksons kebnekajse overall normalpris 999 kr fick jag för 590 kr.
Didriksons täckbyxa normalpris 499 kr fick jag för ynka 100 kr.
Allt på Jober Max - är det inte underbara fynd?

 

 

 

 


Im aliiiive

Japp jag lever - jag lovar:)
Jag tänker inte uppdatera så mycket kring det som händer i våra liv just nu mer än det ni vet och små detaljer av den enkla anledningen att jag inte vill att FEL folk kan läsa o kasta sina onda ögon på oss.
Vi mår bra - det är det ni behöver veta just nu:) 
Annars gjorde jag VÄRLDENS fynd igår - vad det var får ni se senare med bild:)
Idag beställde jag vinterjacka + skor till mig själv också = NICE!
Nu är vi redo för vintern:)

Håller tummarna hårt!

Och ber en stilla bön!
Snart så kanske?!?!?!?!?!?!?!?!?!

Trist....

Just nu har jag ingen inspiration eller lust alls för bloggen!
Gör ju inget speciellt heller faktiskt och just nu när situationen är som den är så går ju inte Melina på dagis heller så gör verkligen ingenting spännande alls om dagarna nu! 
Söker lägenhet och väntar på bättre tider hahah.....men ja det vänder nog snart! ;) 
Vad hittar ni på? Jag ska svara på era kommentarer när jag får tillfälle och lite mer lust över för sånt!


Nu blire till att fixa!

Här ska fixas en massa nu!
SNART tror jag det kommer bli bra för oss - vår lilla familj!
DÅ ska vi bjuda ALLA RIKTIGA FINA VÄNNER på en stor härlig fest:)
Vi ska ju gifta oss också - får se när det blir vi vill ju nog göra det lite fint ändå!
Har massa att se fram emot även om det kanske inte känns så just nu!


Dagarna flyter på...

Här flyter dagarna på!
Både jag och Melina börjar bli friskare nu, en eller två dagar till sedan är vi nog så gott som återställda!
Vi letar boende så vi hoppas på att ha något eget snart så vi kan glömma hela denna soppa.
Helst innan jul men det återstår ju att se hur det går med allt! 
Blir inte så värst mycket bloggande - blir ju inte mycket att blogga om sedan har jag ju inte någon egen dator heller just nu utan det måste vi införskaffa.
Iaf så är vi tillsammans hela lilla familjen, det är det som är det viktigaste! 
Mitt i denna soppa kunde man lätt glömma att vi faktiskt nyligen blev återförenade MEN vi har inte glömt, vi uppskattar att vi är tillsammans och i gott sällskap samt vilka FINA vänner våra RIKTIGA vänner är. 


Våran önskelista!

Just nu är det rätt oklart kring julen - men här kommer iaf våra önskelistor:)För min och Alis del är det väl mest grejer till vårt kommande hem som vi önskar oss då vi ska bygga upp ett hem från grunden nästan, börja om från början på en ny fräsch kula liksom! 
Det är väl bara välja och vraka då det finns massor som behövs i ett nytt hem:)

Här är Melinas önskelista - stort som smått:) 
Sedan behöver hon ju såklart alltid kläder och andra leksaker men det här var sånt jag tror att hon kommer uppskatta lite mer:)

Godnatt!

Dagens mat:)

NÅGON SOM ÄR SUGEN ? :P
Vet minst en person som vill ha denna mat :) 
FÖRSTA GÅNGEN FÖR MIG PÅ 7 MÅNADER - så det var njutning!

Hitta julklappar!

Hej och välkommen julklappstider!!!
En del av er har redan börjat sedan länge (det är ju smartast) och andra har inte börjat ännu - kanske är ni lite som jag och är ute i sista sekunden? 
Egentligen skulle jag vilja vara ute i god tid och köpa en massa julklappar för jag älskar känslan när man hittar något som man tycker är perfekt, man slår in den omsorgsfullt och sedan ligger den där och väntar på sin nya ägare.
Det är härligt att ge bort saker som gör andra glada!

Jag har ännu ej köpt en enda julklapp men jag vet vad jag tänker mig till var och en - nästan iaf! 
Svårast tycker jag det är tex till mina brorsor, har ni några bra tips?
Annars tycker jag om personliga julklappar - förra året fick min mamma tex en canvastavla med Melina på, det älskade hon ju såklart:)

Oavsett vad så skulle man haft mer pengar tycker jag men det tycker man nog alltid? 
Eller har jag fel? 
Nåja det är ju egentligen inte klapparna som räknas utan det är faktiskt tanken och i tanken kan man ju ge bort miljoner;) 

Har ni svårt att komma på vad ni ska köpa så finns det alltid julklappstips på nätet!
Lite om Melina...

Tänkte uppdatera er lite om Melina!
Mitt i denna cirkus så har jag ju inte kunnat skriva så mycket.
Förra helgen så var vi på akuten på lördagen med Melina igen pga att hon hade fortsatt hög feber och hosta som inte gav med sig trots att penicillinkuren var färdig! 
Det tog sin lilla tid och när de ville göra röntgen så ville inte de göra det då utan vi kom då tillbaka på söndagen och då visade det sig att hon hade lättare lunginflammation.
Alltså åkte hon på en ny penicillinkur - nu mår hon äntligen lite bättre även om hon fortfarande hostar och snorar lite men det är inte lika mycket.
Under denna sjukdomstid har hon gått ner ganska mycket i vikt.
Innan vi fick veta att hon hade halsfluss så var hon ju lite dålig i några dagar och då började det att hon inte ville äta, som sedan hållt i sig. 
När vi var på sjukhuset första gången vägde hon 15 kg (då tror jag alltså hon hade redan gått ner lite från sin vanliga vikt) och när vi kom dit i lördags vägde hon 14 kg och på söndagen vägde hon 13,8 kg.
Det är inte alls roligt när hon redan var ganska smal innan MEN nu har det vänt och hon har fått tillbaka aptiten lite smått, tar gärna sin flaska både morgon och kväll samt äter lite mat o frukt osv. 
Innan ska vi ha varit glada om hon druckit en flaska under dagen samt druckit en juice alltså inte mycket att hurra för alls!
Som sagt nu är hon på bättringsvägen som tur är! 
Jag själv är dock dunderförkyld - vilket ju är mindre roligt men det går väl över det också:)
Hur mår ni då? Ni är så tysta:)LOOOOOOOL


Work in progress....

Vi lever och mår bra fortfarande!
Eller ja vi lever iaf - det är ju det viktigaste!
Blir ju inte mycket uppdateringar här inte.
Vi söker med ljus o lykta efter en bostad till oss.

True colours!

Åh min älskade blogg....
Jag har massor att skriva och berätta om men det hela är en lång historia faktiskt!
Går inte riktigt att göra kort men saken är den att vi i onsdags blev utsparkade från det rum vi hyrde för att personen som hyrde ut rummet inte tålde att Ali blev förbannad på henne (störtlöjligt bara det eftersom han trots allt hade anledning både då och innan) - vi lämnade iaf bostaden frivilligt även om vi hade kunnat vara kvar en månad enligt kontraktet. 
Vi skulle hämta våra grejer dagen efter vilket skulle vara LUGNT men dagen efter ringer hon mig och börjar jiddra om att Ali inte fick vara med och hämta sakerna samt så hade hon skickat sin mamma att ringa mig också.
Hon skulle känt sig "hotad" - konstigt med tanke på hur VI frivilligt lämnade bostaden dagen innan.
Hur som helst Ali, jag och våran kompis + en granne gick iallafall för att hämta våra grejer, knackade istället för att använda nyckel = tyckte jag var väldigt respektfullt.
Hon öppnar sedan dörren varpå hon direkt börjar tjaffsa om att Ali minsann inte får komma in osv, våran kompis försökte tala om för henne lugnt och sansat att vi ska in o hämta grejerna och sedan dra men hon nekar o nekar, våran kompis blir då irriterad och ber henne flytta sig, hon börjar då bråka med honom och försöka putta undan honom. Vid det här laget är vi alla lagom irriterade, vi kom ju dit för att fridfullt hämta våra prylar o sticka.
Ali och våran vän sticker ner o ringer polisen medan jag står kvar, säger att jag ska in o ta våra grejer men hon blockar fortfarande dörren trots att Ali INTE längre är där. Hon har redan ringt ett par samtal vid det här laget också - dock inte till polisen utan för att tillkalla folk.
Blir bara förbannad och masar mig in, hon försöker putta emot men jag masar mig fram till rummet, lyckas öppna dörren trots allt hennes bästa motstånd och bittra ord. Hon höll fast mig i jackan och rev även sönder den, helt aggressivt och av den anledningen var jag lika aggressiv i mitt mål = få mina grejer.
Ingen skulle helt enkelt hindra mig från att ta Melinas grejer när hon annars bara hade kläderna hon hade på kroppen.
Till slut fattar hon detta faktum och släpper mig varpå jag börjar ta ut våra grejer, Ali och våran vän var också tillbaka upp nu och började ta de grejer jag ställt ut medan hon satt i hallen o krama sina barn och snackade skit om oss alla precis som att VI var helt störda som bara ville hämta våra grejer. En jävla massa hårda ord tills hon ser en man i uniform då rusar hon fram till polisen o slår på världens tårar och drar en massa rövarhistorier om hur vi kom dit o slog henne och hota henne o hennes barn osv osv.
Så jäkla vidrigt o se hur iskall, kalkylerande och manipulativ en människa kan vara.
Sedan droppade in den ena killen efter den andra - folk hon hade ringt dit som skulle sätta OSS till rätta som dessutom hotade Ali och våran vän framför poliserna.
Jag bara stod o såg på alla hennes krokodiltårar medan hon samtidigt pekade ut oss till sin possy.
Polisen berättade snällt hur som helst för alla parter att hon inte hade rätt att hindra oss från att ta våran egendom eller ens inträde till våran bostad (pga kontraktet).
Vi fick ju våra grejer efter mycket om och men - fattar bara inte varför det skulle vara så svårt att bara släppa in oss för att ta våra grejer utan att ställa till med så jävla mycket bråk? 
Hon behövde inte ens vara trevlig hon kunde bara sagt visst GÅ OCH HÄMTA ERT SKIT OCH FÖRSVINN o sedan hade det inte varit något mer med det. 
Tyvärr är det ju så att vissa frodas på drama.
Hela denna soppa har sugit musten ur mig och även om jag visste sedan innan att vissa personer kan va lite sisådär så är jag helt chockad än idag över det beteende som uppvisades och showen som spelades för polisen.

Längtar mer än någonsin tills lugnet har lagt sig för våran lilla familj.
Nu är vi på god väg dit.
Nu ere bara en väg - det är uppåt!
Ovanpå allt detta så är Melina fortfarande en sjukling:( Stackars liten.

Nu är ni up to date lite - får se när jag kan tänkas uppdatera igen! :) 
Ta hand om er själva och de ni älskar <3

No need for worry!

Vi ALLA 3 mår bra och lever!
Ni är några som oroat er och det behöver ni inte göra!
Vill bara att ni ska veta det!
Kommer skriva och berätta så småningom men just nu är vi utmattade och bara helt slut som artister!
NI ÄR GULD VÄRDA!

Bloggeli blogg blogg

Vi leveeeeeeeeeeer!
Men finns liksom ingen lust att blogga mitt i kaoset!
Bara så att ni vet:)
Jag tar upp bloggandet igen när allt lugnat sig!

JUST DET: Ni som har vunnit auktioner som ej har skickats till er ännu beror det helt enkelt på att vi just nu har grejer lite överallt och jag har ingen direkt koll på vad som ligger vart MEN jag skickar ALLTING så fort jag hittar det! OROA ER INTE ALLTSÅ: Ni kommer få grejerna!
Ber om ursäkt för detta men hoppas ni har överseende med det hela.2011s bästa fynd!

Här är fynden jag gjort till Melina!
En Didriksons kebnekajse overall normalpris 999 kr fick jag för 590 kr.
Didriksons täckbyxa normalpris 499 kr fick jag för ynka 100 kr.
Allt på Jober Max - är det inte underbara fynd?

 

 

 

 


Im aliiiive

Japp jag lever - jag lovar:)
Jag tänker inte uppdatera så mycket kring det som händer i våra liv just nu mer än det ni vet och små detaljer av den enkla anledningen att jag inte vill att FEL folk kan läsa o kasta sina onda ögon på oss.
Vi mår bra - det är det ni behöver veta just nu:) 
Annars gjorde jag VÄRLDENS fynd igår - vad det var får ni se senare med bild:)
Idag beställde jag vinterjacka + skor till mig själv också = NICE!
Nu är vi redo för vintern:)

Håller tummarna hårt!

Och ber en stilla bön!
Snart så kanske?!?!?!?!?!?!?!?!?!

Trist....

Just nu har jag ingen inspiration eller lust alls för bloggen!
Gör ju inget speciellt heller faktiskt och just nu när situationen är som den är så går ju inte Melina på dagis heller så gör verkligen ingenting spännande alls om dagarna nu! 
Söker lägenhet och väntar på bättre tider hahah.....men ja det vänder nog snart! ;) 
Vad hittar ni på? Jag ska svara på era kommentarer när jag får tillfälle och lite mer lust över för sånt!


Nu blire till att fixa!

Här ska fixas en massa nu!
SNART tror jag det kommer bli bra för oss - vår lilla familj!
DÅ ska vi bjuda ALLA RIKTIGA FINA VÄNNER på en stor härlig fest:)
Vi ska ju gifta oss också - får se när det blir vi vill ju nog göra det lite fint ändå!
Har massa att se fram emot även om det kanske inte känns så just nu!


Dagarna flyter på...

Här flyter dagarna på!
Både jag och Melina börjar bli friskare nu, en eller två dagar till sedan är vi nog så gott som återställda!
Vi letar boende så vi hoppas på att ha något eget snart så vi kan glömma hela denna soppa.
Helst innan jul men det återstår ju att se hur det går med allt! 
Blir inte så värst mycket bloggande - blir ju inte mycket att blogga om sedan har jag ju inte någon egen dator heller just nu utan det måste vi införskaffa.
Iaf så är vi tillsammans hela lilla familjen, det är det som är det viktigaste! 
Mitt i denna soppa kunde man lätt glömma att vi faktiskt nyligen blev återförenade MEN vi har inte glömt, vi uppskattar att vi är tillsammans och i gott sällskap samt vilka FINA vänner våra RIKTIGA vänner är. 


Våran önskelista!

Just nu är det rätt oklart kring julen - men här kommer iaf våra önskelistor:)För min och Alis del är det väl mest grejer till vårt kommande hem som vi önskar oss då vi ska bygga upp ett hem från grunden nästan, börja om från början på en ny fräsch kula liksom! 
Det är väl bara välja och vraka då det finns massor som behövs i ett nytt hem:)

Här är Melinas önskelista - stort som smått:) 
Sedan behöver hon ju såklart alltid kläder och andra leksaker men det här var sånt jag tror att hon kommer uppskatta lite mer:)

Godnatt!

Dagens mat:)

NÅGON SOM ÄR SUGEN ? :P
Vet minst en person som vill ha denna mat :) 
FÖRSTA GÅNGEN FÖR MIG PÅ 7 MÅNADER - så det var njutning!

Hitta julklappar!

Hej och välkommen julklappstider!!!
En del av er har redan börjat sedan länge (det är ju smartast) och andra har inte börjat ännu - kanske är ni lite som jag och är ute i sista sekunden? 
Egentligen skulle jag vilja vara ute i god tid och köpa en massa julklappar för jag älskar känslan när man hittar något som man tycker är perfekt, man slår in den omsorgsfullt och sedan ligger den där och väntar på sin nya ägare.
Det är härligt att ge bort saker som gör andra glada!

Jag har ännu ej köpt en enda julklapp men jag vet vad jag tänker mig till var och en - nästan iaf! 
Svårast tycker jag det är tex till mina brorsor, har ni några bra tips?
Annars tycker jag om personliga julklappar - förra året fick min mamma tex en canvastavla med Melina på, det älskade hon ju såklart:)

Oavsett vad så skulle man haft mer pengar tycker jag men det tycker man nog alltid? 
Eller har jag fel? 
Nåja det är ju egentligen inte klapparna som räknas utan det är faktiskt tanken och i tanken kan man ju ge bort miljoner;) 

Har ni svårt att komma på vad ni ska köpa så finns det alltid julklappstips på nätet!
Lite om Melina...

Tänkte uppdatera er lite om Melina!
Mitt i denna cirkus så har jag ju inte kunnat skriva så mycket.
Förra helgen så var vi på akuten på lördagen med Melina igen pga att hon hade fortsatt hög feber och hosta som inte gav med sig trots att penicillinkuren var färdig! 
Det tog sin lilla tid och när de ville göra röntgen så ville inte de göra det då utan vi kom då tillbaka på söndagen och då visade det sig att hon hade lättare lunginflammation.
Alltså åkte hon på en ny penicillinkur - nu mår hon äntligen lite bättre även om hon fortfarande hostar och snorar lite men det är inte lika mycket.
Under denna sjukdomstid har hon gått ner ganska mycket i vikt.
Innan vi fick veta att hon hade halsfluss så var hon ju lite dålig i några dagar och då började det att hon inte ville äta, som sedan hållt i sig. 
När vi var på sjukhuset första gången vägde hon 15 kg (då tror jag alltså hon hade redan gått ner lite från sin vanliga vikt) och när vi kom dit i lördags vägde hon 14 kg och på söndagen vägde hon 13,8 kg.
Det är inte alls roligt när hon redan var ganska smal innan MEN nu har det vänt och hon har fått tillbaka aptiten lite smått, tar gärna sin flaska både morgon och kväll samt äter lite mat o frukt osv. 
Innan ska vi ha varit glada om hon druckit en flaska under dagen samt druckit en juice alltså inte mycket att hurra för alls!
Som sagt nu är hon på bättringsvägen som tur är! 
Jag själv är dock dunderförkyld - vilket ju är mindre roligt men det går väl över det också:)
Hur mår ni då? Ni är så tysta:)LOOOOOOOL


Work in progress....

Vi lever och mår bra fortfarande!
Eller ja vi lever iaf - det är ju det viktigaste!
Blir ju inte mycket uppdateringar här inte.
Vi söker med ljus o lykta efter en bostad till oss.

True colours!

Åh min älskade blogg....
Jag har massor att skriva och berätta om men det hela är en lång historia faktiskt!
Går inte riktigt att göra kort men saken är den att vi i onsdags blev utsparkade från det rum vi hyrde för att personen som hyrde ut rummet inte tålde att Ali blev förbannad på henne (störtlöjligt bara det eftersom han trots allt hade anledning både då och innan) - vi lämnade iaf bostaden frivilligt även om vi hade kunnat vara kvar en månad enligt kontraktet. 
Vi skulle hämta våra grejer dagen efter vilket skulle vara LUGNT men dagen efter ringer hon mig och börjar jiddra om att Ali inte fick vara med och hämta sakerna samt så hade hon skickat sin mamma att ringa mig också.
Hon skulle känt sig "hotad" - konstigt med tanke på hur VI frivilligt lämnade bostaden dagen innan.
Hur som helst Ali, jag och våran kompis + en granne gick iallafall för att hämta våra grejer, knackade istället för att använda nyckel = tyckte jag var väldigt respektfullt.
Hon öppnar sedan dörren varpå hon direkt börjar tjaffsa om att Ali minsann inte får komma in osv, våran kompis försökte tala om för henne lugnt och sansat att vi ska in o hämta grejerna och sedan dra men hon nekar o nekar, våran kompis blir då irriterad och ber henne flytta sig, hon börjar då bråka med honom och försöka putta undan honom. Vid det här laget är vi alla lagom irriterade, vi kom ju dit för att fridfullt hämta våra prylar o sticka.
Ali och våran vän sticker ner o ringer polisen medan jag står kvar, säger att jag ska in o ta våra grejer men hon blockar fortfarande dörren trots att Ali INTE längre är där. Hon har redan ringt ett par samtal vid det här laget också - dock inte till polisen utan för att tillkalla folk.
Blir bara förbannad och masar mig in, hon försöker putta emot men jag masar mig fram till rummet, lyckas öppna dörren trots allt hennes bästa motstånd och bittra ord. Hon höll fast mig i jackan och rev även sönder den, helt aggressivt och av den anledningen var jag lika aggressiv i mitt mål = få mina grejer.
Ingen skulle helt enkelt hindra mig från att ta Melinas grejer när hon annars bara hade kläderna hon hade på kroppen.
Till slut fattar hon detta faktum och släpper mig varpå jag börjar ta ut våra grejer, Ali och våran vän var också tillbaka upp nu och började ta de grejer jag ställt ut medan hon satt i hallen o krama sina barn och snackade skit om oss alla precis som att VI var helt störda som bara ville hämta våra grejer. En jävla massa hårda ord tills hon ser en man i uniform då rusar hon fram till polisen o slår på världens tårar och drar en massa rövarhistorier om hur vi kom dit o slog henne och hota henne o hennes barn osv osv.
Så jäkla vidrigt o se hur iskall, kalkylerande och manipulativ en människa kan vara.
Sedan droppade in den ena killen efter den andra - folk hon hade ringt dit som skulle sätta OSS till rätta som dessutom hotade Ali och våran vän framför poliserna.
Jag bara stod o såg på alla hennes krokodiltårar medan hon samtidigt pekade ut oss till sin possy.
Polisen berättade snällt hur som helst för alla parter att hon inte hade rätt att hindra oss från att ta våran egendom eller ens inträde till våran bostad (pga kontraktet).
Vi fick ju våra grejer efter mycket om och men - fattar bara inte varför det skulle vara så svårt att bara släppa in oss för att ta våra grejer utan att ställa till med så jävla mycket bråk? 
Hon behövde inte ens vara trevlig hon kunde bara sagt visst GÅ OCH HÄMTA ERT SKIT OCH FÖRSVINN o sedan hade det inte varit något mer med det. 
Tyvärr är det ju så att vissa frodas på drama.
Hela denna soppa har sugit musten ur mig och även om jag visste sedan innan att vissa personer kan va lite sisådär så är jag helt chockad än idag över det beteende som uppvisades och showen som spelades för polisen.

Längtar mer än någonsin tills lugnet har lagt sig för våran lilla familj.
Nu är vi på god väg dit.
Nu ere bara en väg - det är uppåt!
Ovanpå allt detta så är Melina fortfarande en sjukling:( Stackars liten.

Nu är ni up to date lite - får se när jag kan tänkas uppdatera igen! :) 
Ta hand om er själva och de ni älskar <3

No need for worry!

Vi ALLA 3 mår bra och lever!
Ni är några som oroat er och det behöver ni inte göra!
Vill bara att ni ska veta det!
Kommer skriva och berätta så småningom men just nu är vi utmattade och bara helt slut som artister!
NI ÄR GULD VÄRDA!

Och så brakade helvetet lös!

Sorry mina kära bloggvänner, ni lär få va utan mig ett tag nu! Är utan dator nu. Sedan pågår det en del annat nu. Nås på mobilen om det är något. Godnatt.

Varför den sura minen?

I väntan på Alis ankomst tog jag denna bild!
HAHAHAHAHA vet inte varför jag ser så sur/bitter ut......eller var jag kanske nervös?
Vem vet;)

Helgen som var....

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ här har ni mig;)
Vet nog att ni saknat mina inlägg men jag var inte hemma hela helgen!
Vi var hos Maria och Tom, tänkte komma hem i söndags men vi kom hem igårkväll istället sådär helt oplanerat!
Det var hur som helst en underbar helg med gott sällskap, god mat och glada miner! 
Det är väl bara Melina som varit lite sådär på humöret men det beror nog mest på penicilinet som hon tar, hon har liksom inte haft någon riktig aptit heller men nu är hon gladare och piggare!
Idag var hon på dagis också, Ali var med och lämnade henne, hon sprang glatt iväg med en av killarna på hennes avdelning.
Vi var sedan i Stockholm och ansökte om personnummer till Ali, det tog typ hela dagen och vi kom hem lagom till dagishämtningen som Ali skötte själv.

Här får ni lite goa bilder!!!!!!


Melina och Benji - hon har på sig den helt nya jackan som hon fick av Maria <3
VISST ÄR DEN FIN? :)


Melina var hur som helst KÄR i den:)


Lite lek i parken!


Skoj en stund:)


En av Melinas favoriter?!:)


Gömmer sig för Benji!


Min sötnöt!


Från en sötnöt till en annan ;)


Sötaste lilla Tiffy! <3


=P


Vi hade glömt Melinas filt men hon klarade sig med denna:)
Här somnade hon på eftermiddagen igår framför tvn lr ja tidig kväll var det nog snarare!

RSS 2.0