Det varade inte länge

Min lyxkänsla varade inte länge!
That´s all I have to say!

Lyxigt värre!

Jag har det lyxigt idag, fick sova till klockan 11.30 NICE......sen var Melina först på lekhumör och sedan på goshumör och nu ligger hon o sover sedan klockan 15....fatta det eller? haha fast ska minsann säga er att hon vaknade mitt i natten (inte av att jag gick o tog upp henne) men jag var ändå vaken så vi gosade en bra stund innan jag lade ner henne i sin säng o hon sov på direkten!
Lite kul bara att hitta henne vaken sittandes i sin säng sådär mitt i natten när hon aldrig brukar va vaken....hon var helt tyst också o hade säkert somnat om även om jag inte hade gosat med henne en stund, men det va ju lika mysigt för mig som för henne=)

Lite coolt sådär...

Haha kollar igenom gamla inlägg i bloggen....
Hittade en text jag skrev Januari 2008:

Kommer man närmre klarheten? Om tiden går?
Haha jag vet inte faktiskt, men det känns som att jag fått en hel del klarhet i mina känslor, och det är mycket möjligt att jag är smått redo för ngt speciellt i mitt liv. Det lär vi ju märka!
Jag vill så gärna bara lyckas med det, bara vara glad och fri från all sorg och smärta och gamla minnen, jag vill ha nya minnen, bättre tider!
För övrigt har jag bara jobbat en del, annars bara hemma typ!

We´re caught in a trap
I can´t walk out
Because I love u too much baby
Why can´t u see?
what you´re doing to me!

The truth of the matter is I have too many to choose from and I don´t know what to do about it, I´m just waiting to see if an answer will come to me from the sky maybe? 
I just really know that I never wanna go back to Ayad, I WANNA SCREAM IN HIS FACE LIKE AIDEN TO CARRIE: YOU BROKE MY HEART! He can say he is sorry from now til forever but he can never take that back......so I don´t need him calling me up on the phone for smalltalk.
But I allso know that I am ready to love again, maybe not the same burning love I had once, but a mature safe love, for someone who would never break my heart, someone who would wipe my tears instead of making me cry, someone who would hold me before I go to sleep, but I don´t know if there is such a person for me! 
I hope so cause I´m tired of being lonely, it feels like times are wasting.
anyways I´m signing off now.

//POK
Lite kul ändå att jag skrev den där biten på engelska o en månad senare träffade jag Ali?! Ganska coolt.....nästan lite kusligt=) O KOLLA VA ÖVERDRIVEN JAG VA AIDEN OCH CARRIE? hahahhaaha nu heter det AYAD WHO? seriöst......Om det är ngt jag ångrar mig för i mitt liv så är det just han......
Hur som haver, jag älskar min blogg, det är mysigt o kunna läsa tillbaka ibland=)

Vackert....

Kärleken kommer och kärleken går,
ingen kan tyda dess lagar.
Men dej vill jag följa i vinter och vår
och alla min levnads dagar.
Mitt hjärta är ditt, 
ditt hjärta är mitt 
och aldrig jag lämnar det åter. 
Min lycka är din, 
din lycka är min
och gråten är min när du gråter.

Kärleken är så förunderligt stark, 
kuvas av intet i världen. 
Rosor slår ut ur den hårdaste mark
som sol över mörka gärden.
Mitt hjärta är ditt, 
ditt hjärta är mitt 
och aldrig jag lämnar det åter. 
Min lycka är din, 
din lycka är min
och gråten är min när du gråter.

Tröttis

Det är vad jag är just nu!
Regnet är mysigt, men också väldigt tråkigt.....
Nu längtar man ju efter sol, haha man är verkligen aldrig nöjd!
Drömmer mig bort! =)

När man inte kan få nog

Så kan man göra som jag gör ibland!
Smyga till Melinas säng och ta upp henne sovandes o bara hålla om henne en stund! (har hänt en hel del o hon har faktiskt aldrig vaknat) och jag blir alltid mkt lugnare o gladare av det....hon är ju min mystjej o jag älskar henne mer än ngt annat i hela världen.....så det är en hel del=)
Gjorde detta nyss.....finns inget bättre! hehe men VEM kan motstå en sån här syn?! =)

Tänkande....

Fan vad trist det är att städa o städa o städa, handla o handla o handla, tvätta o tvätta o tvätta, när det inte är ngn som uppskattar det eller håller efter.
Lika mkt som jag tappar lusten att städa o göra allt det där så tappar jag lusten att skriva här, vore ju kul o ha annat o skriva om än att jag tar hand om Melina (nattar, matar, byter blöja, badar o leker), städar, handlar, tvättar o diskar.....Jo visst!

Tro det eller ej!

Men jag lagade faktiskt mat också! Haha grym jag är!
Melina hade haft det bra med Ali! Somna så fort hennes huvud landa i sängen=)
Är egentligen trött, men kände för o dela med mig av lite bilder......hoppas ni blir glada!


Där sitter dom.....mina älsklingar! FINAST I VÄRLDEN! =)


Grodperspektiv hahahahaha


Hon älskar att kolla på fåglarna här ska hon försäkra sig om att jag också tittar på dom! (fågelperspektiv alltså)


Up to something!!!!???


Arga leken!!! (ska tillägga att Melina brukar förlora så fort jag gör mitt arga ansikte så brister hon ut i skratt men det är skit kul o leka med henne ändå)


Hänga upp och ner är också ett nöje!


Nej mamma jag är inte redo för blixten!!!!!


åh hehehe


Okej nu kan du ta!


Because im coooooooool!

Jag har en hel massa fina och roliga bilder, men kan inte lägga upp alla på en gång! Har massor på lager ska ni veta, snart kommer ett inlägg innehållandes min nya hobby (som består av att ta bilder på Melina när hon sover, för ofta hittar man henne i nya roliga ställningar). Har massor sånna bilder nu, men vi får se när det blir! =)
Nu ska jag sova.....

Meet me halfway

Jag är nästan klar, har diskat samt städat.
Måste dock ner i tvättstugan 2 gånger till samt vika o lägga undan tvätten!
Och såklart matlagningen? Men det är ju ingen hemma ännu, och vi får se om jag pallar, annars får Ali ta det!
Jag har ju faktiskt gjort mer än min del nu. Handlat, diskat, städat, tvättat, bytt sängkläder borde räcka eller? hahaha.....känner mig rätt trött, kan ha att göra med att jag hade kortslutning i hjärnan idag! Åkte till Ica och väl där kom jag på att mitt kort låg här hemma under datorn så det var bara åka hem igen tomhänt för att sedan åka tillbaka dit o handla, var ganska sur på mig själv kan jag säga! Men jag pratade i telefon med världens bästa Sabrina och blev gladare ganska snabbt=) Och sedan träffade jag Jonas på Ica, det var skoj också=)
Anyways....back to work!

Woptidoptido

Jag hoppas denna vecka går snabbt och smärtfritt = Ali är ledig så jag hoppas han har bättre humör!
Snabbt vill jag för att jag nästa vecka ÄNTLIGEN ska träffa Sabrina och Oliviaaaaaaaa wohooooo, har saknat dom som fankers! Sedan har jag lite annat skoj inplanerat! Och i helgen som kommer så ska jag försöka tagga till Hagsätra också! Jag vägrar sitta heeeeemmmaaaaaaaaaaaaa....hahahahaha......
Men idag har jag handlat lite, snart ska jag ha tvättstuga, och sedan ska jag städa lägenheten....men det blir skönt iaf för Ali ska ta med sig Melina ut en sväng så jag får göra allt i lugn o ro! Måste nog laga mat också.....men har inte bestämt vad ännu.....kanske lasagne?! Men vi får se vad jag orkar, i värsta fall blir det ris o fiskbullar hahahahah! =)

Familj!

Det är ganska trist på ett sätt att ha en splittrad familj!
Medan jag får va med om allt skoj här i Sverige, så som att umgås med pappa och Cicki, få träffa kusinerna från Usa, jag kan träffa min morfar också (vilket jag gjort oförskämt lite) osv så missar jag samtidigt allt skoj som händer hos min familj i Danmark!
Det är länge sen som jag var nere hos mamma på sommarn, och det är ngt jag saknar, det är alltid massa folk, grillning, och allmänt bara umgås.....och nu bor ju Johan o hans familj också där, så jag verkligen saknar dom alla.
Samtidigt vet jag att om jag skulle bo där, skulle jag sakna alla här!
Men sånt är livet, och oavsett vart jag är så har jag iaf min lilla egna familj med Ali och min älskade Melina=)
Hade hoppats på att kunna åka ner till mamma i slutet på sommarn, och även en massa andra saker, men tror nog att det finns andra saker som är mer akut tråkigt nog!
Julen vill jag dock inte missa i år, så måste verkligen styra upp det. ALI MÅSTE MED! Jävla skit att det ska ta sån tid med UT! =(
Måste ju se Johans lilla son då=) Bara han har kommit ut till dess!!!

Tuffa tider

För en del!
Men hur länge? Det är den riktiga frågan!
Nu njuter jag av min ensamhet! Men snart kommer jag nog sova.....känns som att jag behöver det!
Godnatt!

potatismos i huvudet

Ungefär så känns det idag!
Av flera anledningar.....

1. Jag sover på kanten av sängen (så långt ut jag kommer utan att ramla ner) för Ali har ont i ryggen och kräver därför mkt plats!

2. Huvudverk kom smygandes sedan jag vaknade idag! (behöver jag säga att JAG hade ont i ryggen då?)!

3. Ali är inne i en väldigt OFF period, så det där med att ta hand om hemmet och allt sånt det har fallit på mig.....jo visst han bytte en bajsblöja  idag och tog med Melina ut en stund på eftermiddagen, men thats it typ! Så det var ju bara för mig o diska världens diskberg samt dammsuga o plocka upp överallt och ni ska inte tro att det räcker för samtidigt som han inte har lust o göra ngt så går han runt o ser allmänt missnöjd ut (det har sina anledningar och jag förstår honom och jag känner likadant men det gör inte saken roligare för mig direkt ändå)!

Nu känner jag mig väldigt OFF, blir skönt när Melina sover och Ali drar till jobbet.....då ska jag njuta av mitt eget sällskap (fan vad skönt)!


Hejdå!

Bilder säger mer!

Hej svejs!


Melina sover nappy, så jag passar på att bildbomba er lite!
Sanningen är att jag skulle kunna lägga in 1000 bilder varje dag, Melina blir alltid så fin på bild och är hon inte fin på bilden så är hon iaf rolig!

So Enjoy!!!!Hihiiiiihi


Spanar in pappa!


Får jag kameran?


hahaha försöka går ju!


Snälla då mamma, om jag ser så här söt ut då?!


Okej, jag ger upp!


Min boll! Så det så!!!

Bäst jag gömmer den, så inte mamma tar den!


Nu ser du den inte mamma!


Vad är det här för skit då?!


Melina får smaka på en citronskiva!


Surt sade räven!!! (gissa om jag skrattade gott?)

Nu har vi annat o göra!
Ses!


Fråga!

Fråga: Varför måste det va så här jobbigt varmt? SOMMAR OCH SOL I ALL ÄRA, men på nätterna får det MER ÄN GÄRNA vara svalt och skönt så man kan sova utan att lakan klibbar och svett rinner!?
Har man lust att diska? NEJ! 
AAAAAAAA jag hade dött om det inte var för fläkten, även lilla Melina blir grymt svettig på nätterna, hon har en minimal pyjamas på sig o absolut inget täcke o svettas ändå som en gris haha, alltså på natten ställer jag fläkten så att det fläktar lite mot henne också (dock väldigt lite).
By the way, den som uppfann fläkten is a freakin genious!!!!!

Det varade inte länge

Min lyxkänsla varade inte länge!
That´s all I have to say!

Lyxigt värre!

Jag har det lyxigt idag, fick sova till klockan 11.30 NICE......sen var Melina först på lekhumör och sedan på goshumör och nu ligger hon o sover sedan klockan 15....fatta det eller? haha fast ska minsann säga er att hon vaknade mitt i natten (inte av att jag gick o tog upp henne) men jag var ändå vaken så vi gosade en bra stund innan jag lade ner henne i sin säng o hon sov på direkten!
Lite kul bara att hitta henne vaken sittandes i sin säng sådär mitt i natten när hon aldrig brukar va vaken....hon var helt tyst också o hade säkert somnat om även om jag inte hade gosat med henne en stund, men det va ju lika mysigt för mig som för henne=)

Lite coolt sådär...

Haha kollar igenom gamla inlägg i bloggen....
Hittade en text jag skrev Januari 2008:

Kommer man närmre klarheten? Om tiden går?
Haha jag vet inte faktiskt, men det känns som att jag fått en hel del klarhet i mina känslor, och det är mycket möjligt att jag är smått redo för ngt speciellt i mitt liv. Det lär vi ju märka!
Jag vill så gärna bara lyckas med det, bara vara glad och fri från all sorg och smärta och gamla minnen, jag vill ha nya minnen, bättre tider!
För övrigt har jag bara jobbat en del, annars bara hemma typ!

We´re caught in a trap
I can´t walk out
Because I love u too much baby
Why can´t u see?
what you´re doing to me!

The truth of the matter is I have too many to choose from and I don´t know what to do about it, I´m just waiting to see if an answer will come to me from the sky maybe? 
I just really know that I never wanna go back to Ayad, I WANNA SCREAM IN HIS FACE LIKE AIDEN TO CARRIE: YOU BROKE MY HEART! He can say he is sorry from now til forever but he can never take that back......so I don´t need him calling me up on the phone for smalltalk.
But I allso know that I am ready to love again, maybe not the same burning love I had once, but a mature safe love, for someone who would never break my heart, someone who would wipe my tears instead of making me cry, someone who would hold me before I go to sleep, but I don´t know if there is such a person for me! 
I hope so cause I´m tired of being lonely, it feels like times are wasting.
anyways I´m signing off now.

//POK
Lite kul ändå att jag skrev den där biten på engelska o en månad senare träffade jag Ali?! Ganska coolt.....nästan lite kusligt=) O KOLLA VA ÖVERDRIVEN JAG VA AIDEN OCH CARRIE? hahahhaaha nu heter det AYAD WHO? seriöst......Om det är ngt jag ångrar mig för i mitt liv så är det just han......
Hur som haver, jag älskar min blogg, det är mysigt o kunna läsa tillbaka ibland=)

Vackert....

Kärleken kommer och kärleken går,
ingen kan tyda dess lagar.
Men dej vill jag följa i vinter och vår
och alla min levnads dagar.
Mitt hjärta är ditt, 
ditt hjärta är mitt 
och aldrig jag lämnar det åter. 
Min lycka är din, 
din lycka är min
och gråten är min när du gråter.

Kärleken är så förunderligt stark, 
kuvas av intet i världen. 
Rosor slår ut ur den hårdaste mark
som sol över mörka gärden.
Mitt hjärta är ditt, 
ditt hjärta är mitt 
och aldrig jag lämnar det åter. 
Min lycka är din, 
din lycka är min
och gråten är min när du gråter.

Tröttis

Det är vad jag är just nu!
Regnet är mysigt, men också väldigt tråkigt.....
Nu längtar man ju efter sol, haha man är verkligen aldrig nöjd!
Drömmer mig bort! =)

När man inte kan få nog

Så kan man göra som jag gör ibland!
Smyga till Melinas säng och ta upp henne sovandes o bara hålla om henne en stund! (har hänt en hel del o hon har faktiskt aldrig vaknat) och jag blir alltid mkt lugnare o gladare av det....hon är ju min mystjej o jag älskar henne mer än ngt annat i hela världen.....så det är en hel del=)
Gjorde detta nyss.....finns inget bättre! hehe men VEM kan motstå en sån här syn?! =)

Tänkande....

Fan vad trist det är att städa o städa o städa, handla o handla o handla, tvätta o tvätta o tvätta, när det inte är ngn som uppskattar det eller håller efter.
Lika mkt som jag tappar lusten att städa o göra allt det där så tappar jag lusten att skriva här, vore ju kul o ha annat o skriva om än att jag tar hand om Melina (nattar, matar, byter blöja, badar o leker), städar, handlar, tvättar o diskar.....Jo visst!

Tro det eller ej!

Men jag lagade faktiskt mat också! Haha grym jag är!
Melina hade haft det bra med Ali! Somna så fort hennes huvud landa i sängen=)
Är egentligen trött, men kände för o dela med mig av lite bilder......hoppas ni blir glada!


Där sitter dom.....mina älsklingar! FINAST I VÄRLDEN! =)


Grodperspektiv hahahahaha


Hon älskar att kolla på fåglarna här ska hon försäkra sig om att jag också tittar på dom! (fågelperspektiv alltså)


Up to something!!!!???


Arga leken!!! (ska tillägga att Melina brukar förlora så fort jag gör mitt arga ansikte så brister hon ut i skratt men det är skit kul o leka med henne ändå)


Hänga upp och ner är också ett nöje!


Nej mamma jag är inte redo för blixten!!!!!


åh hehehe


Okej nu kan du ta!


Because im coooooooool!

Jag har en hel massa fina och roliga bilder, men kan inte lägga upp alla på en gång! Har massor på lager ska ni veta, snart kommer ett inlägg innehållandes min nya hobby (som består av att ta bilder på Melina när hon sover, för ofta hittar man henne i nya roliga ställningar). Har massor sånna bilder nu, men vi får se när det blir! =)
Nu ska jag sova.....

Meet me halfway

Jag är nästan klar, har diskat samt städat.
Måste dock ner i tvättstugan 2 gånger till samt vika o lägga undan tvätten!
Och såklart matlagningen? Men det är ju ingen hemma ännu, och vi får se om jag pallar, annars får Ali ta det!
Jag har ju faktiskt gjort mer än min del nu. Handlat, diskat, städat, tvättat, bytt sängkläder borde räcka eller? hahaha.....känner mig rätt trött, kan ha att göra med att jag hade kortslutning i hjärnan idag! Åkte till Ica och väl där kom jag på att mitt kort låg här hemma under datorn så det var bara åka hem igen tomhänt för att sedan åka tillbaka dit o handla, var ganska sur på mig själv kan jag säga! Men jag pratade i telefon med världens bästa Sabrina och blev gladare ganska snabbt=) Och sedan träffade jag Jonas på Ica, det var skoj också=)
Anyways....back to work!

Woptidoptido

Jag hoppas denna vecka går snabbt och smärtfritt = Ali är ledig så jag hoppas han har bättre humör!
Snabbt vill jag för att jag nästa vecka ÄNTLIGEN ska träffa Sabrina och Oliviaaaaaaaa wohooooo, har saknat dom som fankers! Sedan har jag lite annat skoj inplanerat! Och i helgen som kommer så ska jag försöka tagga till Hagsätra också! Jag vägrar sitta heeeeemmmaaaaaaaaaaaaa....hahahahaha......
Men idag har jag handlat lite, snart ska jag ha tvättstuga, och sedan ska jag städa lägenheten....men det blir skönt iaf för Ali ska ta med sig Melina ut en sväng så jag får göra allt i lugn o ro! Måste nog laga mat också.....men har inte bestämt vad ännu.....kanske lasagne?! Men vi får se vad jag orkar, i värsta fall blir det ris o fiskbullar hahahahah! =)

Familj!

Det är ganska trist på ett sätt att ha en splittrad familj!
Medan jag får va med om allt skoj här i Sverige, så som att umgås med pappa och Cicki, få träffa kusinerna från Usa, jag kan träffa min morfar också (vilket jag gjort oförskämt lite) osv så missar jag samtidigt allt skoj som händer hos min familj i Danmark!
Det är länge sen som jag var nere hos mamma på sommarn, och det är ngt jag saknar, det är alltid massa folk, grillning, och allmänt bara umgås.....och nu bor ju Johan o hans familj också där, så jag verkligen saknar dom alla.
Samtidigt vet jag att om jag skulle bo där, skulle jag sakna alla här!
Men sånt är livet, och oavsett vart jag är så har jag iaf min lilla egna familj med Ali och min älskade Melina=)
Hade hoppats på att kunna åka ner till mamma i slutet på sommarn, och även en massa andra saker, men tror nog att det finns andra saker som är mer akut tråkigt nog!
Julen vill jag dock inte missa i år, så måste verkligen styra upp det. ALI MÅSTE MED! Jävla skit att det ska ta sån tid med UT! =(
Måste ju se Johans lilla son då=) Bara han har kommit ut till dess!!!

Tuffa tider

För en del!
Men hur länge? Det är den riktiga frågan!
Nu njuter jag av min ensamhet! Men snart kommer jag nog sova.....känns som att jag behöver det!
Godnatt!

potatismos i huvudet

Ungefär så känns det idag!
Av flera anledningar.....

1. Jag sover på kanten av sängen (så långt ut jag kommer utan att ramla ner) för Ali har ont i ryggen och kräver därför mkt plats!

2. Huvudverk kom smygandes sedan jag vaknade idag! (behöver jag säga att JAG hade ont i ryggen då?)!

3. Ali är inne i en väldigt OFF period, så det där med att ta hand om hemmet och allt sånt det har fallit på mig.....jo visst han bytte en bajsblöja  idag och tog med Melina ut en stund på eftermiddagen, men thats it typ! Så det var ju bara för mig o diska världens diskberg samt dammsuga o plocka upp överallt och ni ska inte tro att det räcker för samtidigt som han inte har lust o göra ngt så går han runt o ser allmänt missnöjd ut (det har sina anledningar och jag förstår honom och jag känner likadant men det gör inte saken roligare för mig direkt ändå)!

Nu känner jag mig väldigt OFF, blir skönt när Melina sover och Ali drar till jobbet.....då ska jag njuta av mitt eget sällskap (fan vad skönt)!


Hejdå!

Bilder säger mer!

Hej svejs!


Melina sover nappy, så jag passar på att bildbomba er lite!
Sanningen är att jag skulle kunna lägga in 1000 bilder varje dag, Melina blir alltid så fin på bild och är hon inte fin på bilden så är hon iaf rolig!

So Enjoy!!!!Hihiiiiihi


Spanar in pappa!


Får jag kameran?


hahaha försöka går ju!


Snälla då mamma, om jag ser så här söt ut då?!


Okej, jag ger upp!


Min boll! Så det så!!!

Bäst jag gömmer den, så inte mamma tar den!


Nu ser du den inte mamma!


Vad är det här för skit då?!


Melina får smaka på en citronskiva!


Surt sade räven!!! (gissa om jag skrattade gott?)

Nu har vi annat o göra!
Ses!


Fråga!

Fråga: Varför måste det va så här jobbigt varmt? SOMMAR OCH SOL I ALL ÄRA, men på nätterna får det MER ÄN GÄRNA vara svalt och skönt så man kan sova utan att lakan klibbar och svett rinner!?
Har man lust att diska? NEJ! 
AAAAAAAA jag hade dött om det inte var för fläkten, även lilla Melina blir grymt svettig på nätterna, hon har en minimal pyjamas på sig o absolut inget täcke o svettas ändå som en gris haha, alltså på natten ställer jag fläkten så att det fläktar lite mot henne också (dock väldigt lite).
By the way, den som uppfann fläkten is a freakin genious!!!!!

VÄRSTA grejen

Hahaha eller inte!
Nej, faktiskt händer det ytterst lite här!
Jag har varit på Ica Maxi idag och handlat lite must haves! Fyndade även en somrig pyjamas till Melina i storlek 86 för ynka 39 kronor....hon har rätt många pyjamas nu, så det är rätt lugnt med det framöver! Jag tröttnar dock aldrig på o köpa nya grejer till henne, haha så vi får ju se, men det lär bli annat än pyjamas då iaf!
Gubben jobbar och Melina har precis somnat (lade henne faktiskt vid 20.00 men hon somnade inte innan Ali vaknade och drog och när han väl gick upp så skulle hon absolut inte soooova typiskt).....och jag tittar på So you think you can dance! GRYMT!
Måste diska också BLÄ!Ser ni tänderna hon fått uppe nu?! =)
Dessutom har hon på sig pyjamasen hon fick av Maria i födelsedagspresent = grymt härlig (danska märket Pippi)!

Oh yeah

Ali har stuckit till jobbet!
Melina gurglar i sängen!
Jag har tvättat och lagt undan kläder!
Nu bjuder jag er på lite bilder!
Finast i världen!!!!! (fast hon har rivit sig själv på näsan)!
Hmm ska ringa polarn!!!!
Hörru mucka inte med mig vaaaaa vah! Annars jäklar.....
Äter jag upp dig!
Ser ut på stora världen!!!
Väldigt spännande!
Men vad gör mamma?!!
Åh hon tar bilder precis hela tiden!!!!

Laundry day

Tvättstugan snor min tid idag! =(
Inte världens roligaste, men måste man så måste man!

Where´s my loves?

Fortfarande ensam hemma!
Känns väldigt tråkigt nu.....KOM HEM nu mina kära!
Jag glor på Jamie medan jag väntar o väntar.....

Ensam hemma

Vad gör man när man är ensam hemma (Ali hade tänkt dra ut själv men Melina ville inte skiljas från hans armar när han skulle gå så han tog helt enkelt med henne)?
Jo, man diskar lite, drar dammsugarn ett varv, lyssnar på radio och gluttar runt på nätet (mest bloggar).....men sen då? 
Jo, då sitter man och väntar på att dom kommer hem=) That´s what im doing now!

Family

Hej svejs!


Idag var det ju inte så fint väder (men lika varmt och jobbigt ändå), så det blev ingen picnic på Torekällberget, men pappa hämtade oss och så var vi hemma hos dom istället!
Rosanna, Nicklas och Micke kom också dit, vi bjuds på Grekisk sallad, Tzatziki, hembakat (SUPERGOTT) bröd och ost.
Sedan pratade vi lite allihopa, och såklart fotades det en massa, speciellt Melina.....ett tag var det 4 kamror framme och fotade bara Melina, måste ha känts lite paparazi liknande för henne! =)
En supermysig dag hade vi iaf, Melina började bli väldigt trött redan vid 19 tiden så pappa skjutsade hem oss!
Väl hemma fick Melina bada lite medan Ali diskade, sen skulle hon sova men istället för o sova så bara bölade hon, hon var väldigt arg och tyckte inte hon skulle sova men hon var nog lite övertrött vid det laget, till slut somnade hon iaf och då lagade jag lite mat (ett mirakel att jag orkade)!
Nu softar vi här framför tvn, vi säger inget, man orkar ju inte riktigt haha....
Hur som helst jag vet att det är lite tråkigt, men jag säger återigen, bilder kommer senare! För jag pallar inte med ngt som helst! Det blir nog sängen snart för vår del!

Men jag har en del saker o säga!

1. Grattis till min bror Johan som tagit körkortet!

2. Jag saknar min familj i DK och ÄLSKAR  ALLA i min familj.

3. Jag saknar o snacka med SABBEEEEEEEEEEE (va fasen Mufasaaaaaaaaaaa kom hem nu) heheh....

4. Love to you all!

Godnatt!

Some people

Are really meant to be stars!?
Såg precis på Behind the music om Lil Wayne, seriöst det är ju klart att med sånt stort EGO, hjärta och vilja så måste man nog bli/vara stjärna, eller nej snarare är det skillnad vissa personer BLIR stjärnor medan andra personer ÄR stjärnor...Det är viss skillnad faktiskt. Tycker ni inte?
Han verkar vara sig själv otroligt sann, för han säger precis vad han tycker och tänker och han lever därefter, han satt öppet och puffade i intervjun medan han sade att ingen kan stoppa honom från att göra vad han vill när han vill det, det är HANS och bara hans liv.
Kan inte annat än att tycka att han är jävligt grym, dock är inte all hans musik i min smak men han har många väldigt bra låtar!
Men hans person och hur han pratar är verkligen larger than life, chockerande till tider, jag tänkte bara att han kunde bara inte blivit annat än en stor stjärna.....det är nästan magiskt!
Meeeeen.....
Hörs senare!

Yeah man!

Hej svejs min kära blogg!


Jag är kvar! Men orkar inte så mkt alls i värmen, så jag chillar mest med Melina framför fläkten!
Igår hade jag dessutom besök av Patricia och lilla Sarah, som har hunnit bli större sedan sist jag såg henne, hon är 7 månader och kryper och ställer sig upp! Väldigt lugn och nöjd! =)
Bilder kommer kanske senare!

Annars händer inte så värst mycket alls här hemma, Melina trivs nog inte heller så bra i värmen men hon sover dock väldigt bra. Idag vaknade hon inte förrän 11.30 = Soft för mig! Nu har hon precis vaknat efter 1 timmes nappy time....Ali matar henne just nu! Dagarna flyter bara på, det är nog därför somrarna känns så korta ändå....eller?

Imorgon ska vi på picnic på Torekällberget med pappa, Cicki, Micke och mina kusiner från USA, blir väldigt trevligt skulle jag tro, hoppas på lagom varmt/svalt så man inte smäller av helt i solen! =)
Vad gör ni andra?


Kram


Underbaring i bilder

Älvsjöbadet dag 1 (innan jag brände mig).
Melina i sina nya shorts!
En trött Melina hos pappa (som har på sig den nya tröjan jag köpte till han)!
Nu när det är varmt hittar man Melina i dom mest konstiga ställningarna!
HEEEEEELT utslagen! hehe
Kan inte bjuda på fler bilder just för tillfället!

Precis vad jag behövde!

Melina somnade runt 15 tiden, så jag gick o la mig jag också, med fläkten på högsta varv!
Somnade så gott, och vaknade nu 17.30 när Melina vaknade!
NAPPY TIME IS DA SHIT! Seriöst, det var hur skönt som helst. Man blir ju ganska trött, seg och hängig i denna värme så det satt fint fint!
Nu har jag precis gett min finaste tjej lite käk, och ska försöka få i mig ngt jag med fastän det sista man vill göra när det är varmt är att laga mat!

Uppdatering om Melina

Ibland händer det VÄLDIGT mkt på en o samma gång i Melinas liv!
Det är så skoj o följa hennes utveckling=)

Idag tex  ringde Alis mobil medan hon satt i sin stol o käkade på lite bröd, hon vänder sig o pekar på Alis telefon och gurglar ngt o pekar o pekar haha (hon kan ju inte prata ännu men hon menade nog titta mamma det ringer).

Hon kan GÅ! Vingligt men hon går varje dag flera gånger om dagen! Och inte bara ett par steg åt gången. SÅ GULLIGT!

Om man säger ge mig en puss så får man en puss.

Hon pekar mkt!

Hon har nu 4 tänder.

Hon tar sig upp och ner från både soffan och vår säng helt själv.

Hon kan härma mig och göra kluck ljud med tungan

Hon kan klappa händer när man ber henne

Hon kan vinka när man ber henne


HON ÄR HELT ENKELT FÖR JÄVLA BÄST! =)
Måste lägga in en bild på henne senare! Nu ska jag nämligen leka lite med min gumsa!

Underbaring

Min kära Ali är romantisk på sitt sätt, ibland glömmer jag faktiskt bort det! FY SKÄMS!
(Hakim körde slut på mitt vecko internet på 2 dagar!!!!! men Ali har köpt en ny vecka bara till mig nu när Hakim åkt hem)!

Tyvärrrrrrrr

Måste jag meddela att bilder kommer senare än jag tänkt mig, vanliga internet strular, så jag har kontant internet men en viss person här hemma (inte jag) har använt upp de 2 GB jag hade o röra mig med! =(
Men sedan kommer bilder på Melsas nya kläder, presenterna hon fick av Maria och presenten från min mormor! (födelsedagspresenter).....får se när det blir, men hoppas ni har tålamod!

From the beginning....

Förra fredagen fick vi besök av Hakim, som även var här i julas!
Han kom på morgonen, efter det åkte jag och Melina ner på stan där jag letade lite på rean till Melina, men hittade faktiskt inte så mkt alls på rean men jag köpte lite nytt till henne i form av pyjamas, body, shorts, skjorta, och en annan body. 
Jag och Melina tog en paus i värmen som var med en juice och en glass som vi delade på, brevid oss satt en gammal dam som såg väldigt stram ut men Melina lyckades få henne o le till några gånger iaf ahahah!
 
Sedan kom vi hem, då åkte jag och Hakim med min pappa och Cicki till Willys för att handla, har aldrig storhandlat där innan men det gick ganska bra ändå, det är ju lite förvirrande bara när man inte är van och vet vart allt står, det var också väldigt mysigt att träffa pappa och Cicki en stund bara sådär!

Var ganska trött på kvällen så det hände inte så mycket mer den dagen!
Lördag åkte Ali och spelade fotboll med Bangolito och jag tog med mig Melina och Hakim till Hagsätra där vi mötte upp Maria och Benji och även Benjis kompis Leo.
Vi gick till Älvsjöbadet och tog plats i skuggan där vi väntade på våra karlar, vilket vi senare tröttnade på eftersom dom tog sin tid på sig och när dom väl kom så hade dom med sig några vänner.

Vi sket helt sonika i dom och badade istället, haha, det var ASPACKAT med folk som korvade sig i solen och var man än stod i poolen/poolerna så fick man splashat vatten i ansiktet av alla som hoppade i vattnet, haha men så jävla underbart det var!!!!
Vattnet var riktigt svalkande i solen, inte speciellt varmt men verkligen inte för kallt utan bara skönt! Perfekt!
Vid det här laget var Melina ganska trött, men vi testade att ha henne i poolen det gick bra så länge hon fick sitta fastklistrad i min famn.....men hon skulle ha somnat så om det bara hade varit lite varmare vatten för hennes del, så hon var inte länge alls i vattnet!
Jag var dock otroligt länge i vattnet, kunde inte få nog, haha vi drog hem till Maria efter 19 någon gång tror jag mig minnas, då skulle vi grilla......
Kycklingkorv, hamburgare, kött och sallad, efter en hel dag i vattnet så var vi alla väldigt hungriga så det gick snabbt undan....speciellt Hakim som tog mat hela 10 gånger!!!! Vart tar maten vägen?!

Ali bestämde att vi skulle sova där, så det gjorde vi då även om det inte alls var planerat, men det gick ändå ganska bra, vi blev dock alla väckta väldigt tidigt av en viss fröken Melina!
Vi bestämde spontant att vi skulle gå tidigt för att bada, innan det kom en massa folk och innan det vart för varmt, men som vanligt när man har barn och lååååångsamma män som gör allt i sin egen takt så kom vi inte iväg förrän klockan var kanske efter 10, då badades det hela dagen fram till 16 tiden, jag var i vattnet i princip hela tiden!

Jag hade fått lite solbränna i lördags och när vi kom gick hem till Maria för att äta i söndags var jag heeeeelt röööööööööööd, och det brändes kan jag lova!
Efter maten drog jag hem med barnen direkt, och jag täckte mig själv med handduken i solen.....och när jag väl kom hem till oss så gjorde det ont så in i helvete och jag har inte sovit bra söndag, måndag eller tisdag, igår var första dagen jag kunde sova nästan bra.
Jag hade först en brinnande känsla, sedan sved det och var ömt, har inte ens kunnat ha på mig en tröja för det kändes som 1000 svidande nålar, hakan fick jag blåsor på, pannan flagar, hahah förstår ni hur illa det är?
Det ser helt för jävligt ut också!

Börjar dock kännas lite bättre nu, har smörjt in mig massor och hållit mig undan solen!
Anyways bilder får faktiskt bli senare, måste byta bajsblöja nu! =(

Ciaooo


OMG!!!!!!!

Oh My God!!!! Ärligt.....
Jag hade varit busy busy samt haft internetstrul =( Knas.....
Har varit helt sjukt att inte kunna skriva om vad jag pysslat med eller fått in bilder, men nu är jag tillbaka.....så det kommer när som helst!
Har haft sjukt kul i helgen, men sen dess har det bara vart ont ont ont (förklarar i ett senare inlägg) och internetstrul.....
Skriver som sagt var lite senare, men först vill jag säga att jag saknar min fina Sabrina och söööööta Olivia (o Bashir på sitt hörn iaf saknar jag att säga hälsa Bashir hehhee SABBE LOL), dom är hur som helst på semester i Europa men jag hoppas dom har det suuuuper fint! PUSSAR till dom och kramar till er andra!
SEE U LATER ALLIGATOR!!!!

Kökshäng

Jag hänger i köket o tittar på Design Simon och Thomas just nu!
Melina har nämligen gått o lagt sig, haha inte frivilligt, men hon somnar ju inte om jag sitter där inne o häckar!
Jag är snor trött efter denna dag, stressen med Ali, tvätten, småplock, matlagning och diskning samt allt med Melina (som har skitit ner sig 3 gånger idag....det har hamnat på kläder varje gång).....
På tal om nerskiten, jag är inte riktigt nöjd med Pampers blöjbyxa, just för att det har aldrig hänt innan att bajset kommit utanför blöjan som det gör nu, ska testa Up and Go Libero istället o se om det blir skillnad, eller om det kanske är storleken på blöjan eller ngt?!
Jag kommer nog sova tidigt idag, känner mig oerhört trött.....och besöket kommer imorgon istället, ganska skönt med tanke på hur trött jag är!
Ali jobbar, och har gjort det sedan han drog vid 14.00 tiden! Imorn är han iaf ledig på natten!
Byeeeee

Nappy Time

Efter Alis lilla stressepisod här  för några timmar sedan, så har både jag och Melina sovit en stund, väääldigt skönt måste jag säga!
Men nu är vi på banan igen, jag är precis färdig nere i tvättstugan, och har nu en hög med kläder att ta hand om här, efter det vankas det lite matlagning samt lite småplock här hemma.....
Vi får besök senare ikväll! Vem det är? Det får ni se!
Ciaoooooooo

Värsta grejen

Ibland blir jag jävligt trött på hur kaotisk Ali kan vara!
Han vill vakna 10 min innan bussen går och hinna duscha, klä på sig samt gå till bussen, och mitt i allt det ska han stressleta efter tändare, hörlurar och diverse sånt, allt det har han inte tid med, så då ska han stressa upp både mig och Melina......man blir helt utmattad bara av att han ska till jobbet......
Från och med nu, idag som har varit värst hittills för han lämnar hela lägenheten upp och ner såklart när han gör sånt i sista minut, så ska jag väcka honom 20 min innan ALLTID och säga att det är 10 min innan......
Jag älskar honom av hela mitt hjärta, han är super på väääääääldigt många sätt, men ingen är ju perfekt haha och detta är definitivt hans sämsta sida! =P

Mamma

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN!
VI SAKNAR OCH ÄLSKAR DIG! =)

RSS 2.0