bilder från förlossning(varning för känsliga tittare)

Precis fått veta att det blev en tjej innan dom la henne hos mig, lycklig och svettig och totalt ocharmig bild på mig=)


Pappa ville ha en pojk men föll direkt för sin prinsessa=)

Undrar vad hon låg och tänkte på?


Det var denna stora moderkaka som hade gjort så att Melina hade hunnit växa sig så stor enligt den förlösande BM!


Lugnet har infunnit sig=)


Varm lr kall?

Hej i värmen....

Ännu en dag i mamma livet, fantastiskt=)
Otroligt hur livet ändrats....ligger vaken o tittar på vårt underverk, vaknar av minsta lilla ljud från henne men blockerar allt annat, oroar mig ständigt för om hon är för kall lr för varm.....oroar mig massor för allt som kan hända, hon e ju så liten, o hjälplös! Men så är det nog livet ut att vara mamma.

Kram

Mor + Dotter

mys

tiden flyger

Hej,

Tiden flyger iväg tycker jag, dagarna med Melina går fort, man hinner inte allt det man tycker men det spelar ingen roll heller.
Mysigast e det mitt på dan när hon o jag ligger brevid varann i sängen o sover en timme tillsammans.
Idag var vi ute och promenerade hon o jag, himla mysigt men vi höll oss i skuggan=) lilltösen har nu fått sitt person nr och sitt namn=)
Idag får vi börja klara oss utan Ali ibland oxå.....va trist men men.......
Näe nu ska jag mysa me min kära unge=)

puss o kram till alla er och till alla som nu befinner sig på den afrikanska kontinenten=)

Melina

min tjej

Våran förlossning!

Hej!!!

Detta får bli min förlossningsberättelse, många är nyfikna so here it goes!

Allting började fredag morgon den 19/6 (vecka 34+6) när jag går för att kissa och torkar mig upptäcker jag tjockt genomskinligt slem på papret, tänkte att slemproppen håller väl på att lossna. Efter någon timme går jag åter på toa och finner ännu mer slem, och då tänkte jag att den nog har gått, berättade för Ali och han tyckte det var häftigt, ett tecken på att vi skulle bli föräldrar inom ngn vecka eller två kanske.
Vi lade oss i sängen för att sova en stund tillsammans och precis när jag lagt mig tillrätta så kändes det som att jag fick en box innifrån ner mot underlivet o i samma sekund var sängen sjöblöt.

Jag började skratta hysteriskt, för det var det mest oväntade som hade kunnat hända just då, och för varje skratt så kom det mer o mer vatten. Jag sade till Ali att nu är det på gång på riktigt och han flög upp ur sängen och sade åt mig att sluta skratta för det var seriöst. Hur som helst tog jag mig samman och ringde förlossningen på Huddinge, så som jag läst att man ska göra om vattnet går. Dom säger åt mig att packa och komma in. Ali samt alla runt kring oss har nu smått panik, men jag ville duscha först så det gjorde jag!

När vi kommer gör dom en ctg kurva och tar blodprov osv. Började då känna små värkar, men det var inget speciellt. Hur som helst är jag i det mottagningsrummet väldigt länge känns det som, innan jag fick komma till en sal. Där sitter vi jag o Ali och undrar vad som komma skall. Barnmorskorna kom och gjorde flera ctg kurvor, och ultraljud för o se hur bebben var placerad.

Klockan 02 på natten kommer det in en annan kvinna på samma sal och då fick inte Ali vara kvar, vilket stressade upp mig enormt så jag följde efter honom till ett personalrum där jag satt en stund medan han kramade mig o sa att det blir ok. Somnade kanske klockan 03 ngn gång och vaknade 05.30 med kraftigare värkar som gjorde ganska ont men jag kunde ju stå ut. Gick och väckte Ali någon gång vid 07, då promenerade vi lite fram o tillbaka varpå jag kräktes helt plötsligt. Då gick vi in i duschen och Ali duschade mig, det var skönt och lugnande!
Sedan fick vi äta frukost.
 
Flera ctg prover och ointresserade barnmorskor senare så fick jag en jättebra BM och uska som förde mig till en förlossningssal, där dom ÄNTLIGEN !? kollade hur öppen jag var (mina värkar var ganska kraftiga vid det här laget) men det registrerades inte på ctg. Var bara 3 CM. Dom frågade mig om jag ville ha lustgas men jag ville vänta lite till.
Det gjorde mer o mer ont och efter en timme när dom kollade igen var det fortfarande bara 3 cm fast utan kant dom kopplade nu en grej på bebbens huvud för o ha koll på hur den mådde. Och nu tog jag emot lustgasen, vilken gåva, jag tänkte att det här klarar jag.

Efter en timme kollade dom igen och nu var det 3,5 cm och då koppla dom in värkframkallande dropp.
Värkarna gjorde mer ont o kom tätare men fortfarande kunde jag klara det med lustgasen. Var bara öppen 4 cm vid nästa kontroll då dom även satte dit en inre värkmätare så nu kunde dom se att mina värkar var starka men dom höjde droppet. Och NU kom en smärta jag aldrig känt like till, som att tio elefanter stod o drog min mage åt varsitt håll, och smärtan varade länge och intensivt och kom OFTA. Jag grät och grät så ont det gjorde, och bad Ali att glömma att vi skulle ha fler barn och han lovade dyrt o heligt mellan varven kom han med kalla handukar på min panna. Jag bad att  få EDA, och dom 3 värkar jag hade medan han lade in den var obeskrivliga och skrämmande. Men så snart EDA hade satt in då var det uthållbart igen.

Nu plötsligt var jag öppen 9 cm och jag såg det som en seger, nu var det inte långt kvar! (Mycket hade hänt under tiden med skiftbyte och min BM studerande dola hade kommit) Fick ligga på sida med ena benet upp så att barnets huvud skulle sjunka neråt, så låg jag i ungefär en timme och hämtade mig själv från smärtorna innan EDA fokuserade på det som skulle komma. Började känna behov av att krysta och mycket riktigt var det dags.

Krystvärkarna började 23.25, jag lyssnade på dom och gjorde exakt som dom sade och som min kropp sade, krystade hårt andades in krystade igen, höll igen när värken var slut, tog nya tag när jag kände den nya värken på G, till slut kände jag att nu gäller det nu ska jag trycka på med all styrka jag har kvar i min kropp efter att inte ha sovit mer än 2 h på 2 dygn och sen 23.46 var bebisen ute, sista biten hade känts som en ål som slank ur mig och sen hörde jag lite skrik och sen stod dom vid mitt huvud med babyn i handen, jag frågade vad det blev och dom visade mig att det var en liten flicka som dom sedan lade på mitt bröst, Ali som jag hade varit så irriterad på för att han var så pillig i min koncentration satt brevid mig och grät hulkande av allt han precis sett och av att se sin lilla tjej för första gången. Man blir totalt tagen och kär direkt, mitt i denna glädje säger dom åt mig att pressa lite och ut kom moderkakan som tydligen var väldigt stor o fin, det kändes knappt alls och när den var ute kände man sig fri.

Melina hade sökt sig till bröstet och det gjorde så ont inuti varje gång hon sög o sög, och dom pillade och klämde därnere och skulle sy och jag ville bara va ifred hämta andan o vila lite. Ali fick sitta med Melina kropp mot kropp medan dom fixade det sista med mig. Sedan kom dom in med fika, varm choklad och mackor samt en flagga. Samtidigt meddela dom mig att vi skulle få åka upp till BB om bara jag kunde kissa först, det var inte lite stressande och jag lyckades såklart inte, så dom tappade mig på kiss efter 1h och sedan fick vi en babybox från Libero och skjuts upp till BB där jag somnade som en stock runt klockan 04 på morgonen.

Vaknade klockan 7 och var kissnödig, gick upp på toan var öm i magen och det sved som tusan och jag undrade vart mitt barn var.....fantastiskt så var vi med henne samt gäster hela dagen och man orkade även det, det är otroligt hur snabbt livet förändras. Hon är min absoluta lycka!
Jag har dock inte glömt hur ont det gjorde, och jag längtar inte att göra om det, men det är värt det när man tittar på sitt barn. Och man känner sig stark som klarat av det. Jag hann inte reflektera över tid o rum vem som var där o kollade eller om något annat än smärtorna och krystandet, det var efteråt jag frågade Ali om vissa saker, samt när hon var ute var första gången under förlossningen som jag ville veta vad klockan var.

Nu har det gått exakt en vecka sedan jag första gången höll och såg vilket liv som hade levt ett liv inne i min mage.
MELINA+MADDE+ALI= lycklig familj!

Detta var min förlossning, undrar ni något är ni välkomna att fråga!
Nu ska jag gå o snusa på min dotter:)

Godmorgon

Första natten hemma gick bra, är otroligt trött i kroppen märker jag dock. Vila som gäller=)
Melina är så mysig och underbar just nu ligger hon o sover hos sin kära pappa=)

Melina Maryam född lördagen den 20/6/09 23.46, 3755 gram och 52 cm lång, stor o stark tjej för o va född i vecka 35+0 med andra ord!
                                                                                         s pappa

Min älskling

Nu är du här, det är helt otroligt=)
Älskar dig så mycket mer än jag någonsin kunnat ana!

min dotter

Ali lr Akon?

Det verkar vara många som tycker Ali liknar Akon, även jag i början men inte så mycket längre! Men tänkte att ni kan få avgöra? (jag tycker ju Ali e snyggare än Akon)

                                                                               


så vad tycker ni?

My big love

                                                                                       

                                                                                      älskar dig mest i världen!

lite solsken

bland åskmolnen kom det idag när jag vann en liten tävling
här får ni se vad jag vann!

Blev lite gladare!

Det finns inga ord....

Att beskriva exakt hur jag känner mig nu.
Det var som ett hårt slag i magen som kom och tog ur mig all luft och glädje på en och samma gång!!!
                                                                         

Min "lilla" baby

Du är på dag 242 av 280. (86,4%).
Du är i vecka 35.
Du har gått 34 fulla veckor och 3 fulla dagar (v34+3).
Du är i 8:e kalendermånaden.
Du är i 9:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Fre 24 jul 2009
Du har 38 dagar kvar till beräknad förlossning.


Så långt har jag kommit, och babyn har redan en uppskattad vikt på 3450 gram......jösses jösses=)
Sedan sade BM på ultraljudet att babyn även verkade ha väldigt mycket hår på huvudet! Hehe ALIS afrokrull=)
Nu är jag trött och ska vila lite!

Kram

vaggan

vaggan som mamma  har köpt till oss=)
såååå fin=)Genom gränserna

Idag när jag kom hem så hade Ali städat fint överallt och jag bäddade rent=) sen låg vi o kolla nyckeln till frihet.....lillen börjar sparka mig riktigt hårt o för första gången på riktigt så kunde Ali känna av det med handen ja man till o med såg magen bukta ut där den sparka.....Ali blev eld och lågor, stackarn har inte känt av så mkt mer än en hård mage.......men nu e han glad iaf för han lyckades fånga 4 sparkar i sin hand=)

bilder från förlossning(varning för känsliga tittare)

Precis fått veta att det blev en tjej innan dom la henne hos mig, lycklig och svettig och totalt ocharmig bild på mig=)


Pappa ville ha en pojk men föll direkt för sin prinsessa=)

Undrar vad hon låg och tänkte på?


Det var denna stora moderkaka som hade gjort så att Melina hade hunnit växa sig så stor enligt den förlösande BM!


Lugnet har infunnit sig=)


Varm lr kall?

Hej i värmen....

Ännu en dag i mamma livet, fantastiskt=)
Otroligt hur livet ändrats....ligger vaken o tittar på vårt underverk, vaknar av minsta lilla ljud från henne men blockerar allt annat, oroar mig ständigt för om hon är för kall lr för varm.....oroar mig massor för allt som kan hända, hon e ju så liten, o hjälplös! Men så är det nog livet ut att vara mamma.

Kram

Mor + Dotter

mys

tiden flyger

Hej,

Tiden flyger iväg tycker jag, dagarna med Melina går fort, man hinner inte allt det man tycker men det spelar ingen roll heller.
Mysigast e det mitt på dan när hon o jag ligger brevid varann i sängen o sover en timme tillsammans.
Idag var vi ute och promenerade hon o jag, himla mysigt men vi höll oss i skuggan=) lilltösen har nu fått sitt person nr och sitt namn=)
Idag får vi börja klara oss utan Ali ibland oxå.....va trist men men.......
Näe nu ska jag mysa me min kära unge=)

puss o kram till alla er och till alla som nu befinner sig på den afrikanska kontinenten=)

Melina

min tjej

Våran förlossning!

Hej!!!

Detta får bli min förlossningsberättelse, många är nyfikna so here it goes!

Allting började fredag morgon den 19/6 (vecka 34+6) när jag går för att kissa och torkar mig upptäcker jag tjockt genomskinligt slem på papret, tänkte att slemproppen håller väl på att lossna. Efter någon timme går jag åter på toa och finner ännu mer slem, och då tänkte jag att den nog har gått, berättade för Ali och han tyckte det var häftigt, ett tecken på att vi skulle bli föräldrar inom ngn vecka eller två kanske.
Vi lade oss i sängen för att sova en stund tillsammans och precis när jag lagt mig tillrätta så kändes det som att jag fick en box innifrån ner mot underlivet o i samma sekund var sängen sjöblöt.

Jag började skratta hysteriskt, för det var det mest oväntade som hade kunnat hända just då, och för varje skratt så kom det mer o mer vatten. Jag sade till Ali att nu är det på gång på riktigt och han flög upp ur sängen och sade åt mig att sluta skratta för det var seriöst. Hur som helst tog jag mig samman och ringde förlossningen på Huddinge, så som jag läst att man ska göra om vattnet går. Dom säger åt mig att packa och komma in. Ali samt alla runt kring oss har nu smått panik, men jag ville duscha först så det gjorde jag!

När vi kommer gör dom en ctg kurva och tar blodprov osv. Började då känna små värkar, men det var inget speciellt. Hur som helst är jag i det mottagningsrummet väldigt länge känns det som, innan jag fick komma till en sal. Där sitter vi jag o Ali och undrar vad som komma skall. Barnmorskorna kom och gjorde flera ctg kurvor, och ultraljud för o se hur bebben var placerad.

Klockan 02 på natten kommer det in en annan kvinna på samma sal och då fick inte Ali vara kvar, vilket stressade upp mig enormt så jag följde efter honom till ett personalrum där jag satt en stund medan han kramade mig o sa att det blir ok. Somnade kanske klockan 03 ngn gång och vaknade 05.30 med kraftigare värkar som gjorde ganska ont men jag kunde ju stå ut. Gick och väckte Ali någon gång vid 07, då promenerade vi lite fram o tillbaka varpå jag kräktes helt plötsligt. Då gick vi in i duschen och Ali duschade mig, det var skönt och lugnande!
Sedan fick vi äta frukost.
 
Flera ctg prover och ointresserade barnmorskor senare så fick jag en jättebra BM och uska som förde mig till en förlossningssal, där dom ÄNTLIGEN !? kollade hur öppen jag var (mina värkar var ganska kraftiga vid det här laget) men det registrerades inte på ctg. Var bara 3 CM. Dom frågade mig om jag ville ha lustgas men jag ville vänta lite till.
Det gjorde mer o mer ont och efter en timme när dom kollade igen var det fortfarande bara 3 cm fast utan kant dom kopplade nu en grej på bebbens huvud för o ha koll på hur den mådde. Och nu tog jag emot lustgasen, vilken gåva, jag tänkte att det här klarar jag.

Efter en timme kollade dom igen och nu var det 3,5 cm och då koppla dom in värkframkallande dropp.
Värkarna gjorde mer ont o kom tätare men fortfarande kunde jag klara det med lustgasen. Var bara öppen 4 cm vid nästa kontroll då dom även satte dit en inre värkmätare så nu kunde dom se att mina värkar var starka men dom höjde droppet. Och NU kom en smärta jag aldrig känt like till, som att tio elefanter stod o drog min mage åt varsitt håll, och smärtan varade länge och intensivt och kom OFTA. Jag grät och grät så ont det gjorde, och bad Ali att glömma att vi skulle ha fler barn och han lovade dyrt o heligt mellan varven kom han med kalla handukar på min panna. Jag bad att  få EDA, och dom 3 värkar jag hade medan han lade in den var obeskrivliga och skrämmande. Men så snart EDA hade satt in då var det uthållbart igen.

Nu plötsligt var jag öppen 9 cm och jag såg det som en seger, nu var det inte långt kvar! (Mycket hade hänt under tiden med skiftbyte och min BM studerande dola hade kommit) Fick ligga på sida med ena benet upp så att barnets huvud skulle sjunka neråt, så låg jag i ungefär en timme och hämtade mig själv från smärtorna innan EDA fokuserade på det som skulle komma. Började känna behov av att krysta och mycket riktigt var det dags.

Krystvärkarna började 23.25, jag lyssnade på dom och gjorde exakt som dom sade och som min kropp sade, krystade hårt andades in krystade igen, höll igen när värken var slut, tog nya tag när jag kände den nya värken på G, till slut kände jag att nu gäller det nu ska jag trycka på med all styrka jag har kvar i min kropp efter att inte ha sovit mer än 2 h på 2 dygn och sen 23.46 var bebisen ute, sista biten hade känts som en ål som slank ur mig och sen hörde jag lite skrik och sen stod dom vid mitt huvud med babyn i handen, jag frågade vad det blev och dom visade mig att det var en liten flicka som dom sedan lade på mitt bröst, Ali som jag hade varit så irriterad på för att han var så pillig i min koncentration satt brevid mig och grät hulkande av allt han precis sett och av att se sin lilla tjej för första gången. Man blir totalt tagen och kär direkt, mitt i denna glädje säger dom åt mig att pressa lite och ut kom moderkakan som tydligen var väldigt stor o fin, det kändes knappt alls och när den var ute kände man sig fri.

Melina hade sökt sig till bröstet och det gjorde så ont inuti varje gång hon sög o sög, och dom pillade och klämde därnere och skulle sy och jag ville bara va ifred hämta andan o vila lite. Ali fick sitta med Melina kropp mot kropp medan dom fixade det sista med mig. Sedan kom dom in med fika, varm choklad och mackor samt en flagga. Samtidigt meddela dom mig att vi skulle få åka upp till BB om bara jag kunde kissa först, det var inte lite stressande och jag lyckades såklart inte, så dom tappade mig på kiss efter 1h och sedan fick vi en babybox från Libero och skjuts upp till BB där jag somnade som en stock runt klockan 04 på morgonen.

Vaknade klockan 7 och var kissnödig, gick upp på toan var öm i magen och det sved som tusan och jag undrade vart mitt barn var.....fantastiskt så var vi med henne samt gäster hela dagen och man orkade även det, det är otroligt hur snabbt livet förändras. Hon är min absoluta lycka!
Jag har dock inte glömt hur ont det gjorde, och jag längtar inte att göra om det, men det är värt det när man tittar på sitt barn. Och man känner sig stark som klarat av det. Jag hann inte reflektera över tid o rum vem som var där o kollade eller om något annat än smärtorna och krystandet, det var efteråt jag frågade Ali om vissa saker, samt när hon var ute var första gången under förlossningen som jag ville veta vad klockan var.

Nu har det gått exakt en vecka sedan jag första gången höll och såg vilket liv som hade levt ett liv inne i min mage.
MELINA+MADDE+ALI= lycklig familj!

Detta var min förlossning, undrar ni något är ni välkomna att fråga!
Nu ska jag gå o snusa på min dotter:)

Godmorgon

Första natten hemma gick bra, är otroligt trött i kroppen märker jag dock. Vila som gäller=)
Melina är så mysig och underbar just nu ligger hon o sover hos sin kära pappa=)

Melina Maryam född lördagen den 20/6/09 23.46, 3755 gram och 52 cm lång, stor o stark tjej för o va född i vecka 35+0 med andra ord!
                                                                                         s pappa

Min älskling

Nu är du här, det är helt otroligt=)
Älskar dig så mycket mer än jag någonsin kunnat ana!

min dotter

Ali lr Akon?

Det verkar vara många som tycker Ali liknar Akon, även jag i början men inte så mycket längre! Men tänkte att ni kan få avgöra? (jag tycker ju Ali e snyggare än Akon)

                                                                               


så vad tycker ni?

My big love

                                                                                       

                                                                                      älskar dig mest i världen!

lite solsken

bland åskmolnen kom det idag när jag vann en liten tävling
här får ni se vad jag vann!

Blev lite gladare!

Det finns inga ord....

Att beskriva exakt hur jag känner mig nu.
Det var som ett hårt slag i magen som kom och tog ur mig all luft och glädje på en och samma gång!!!
                                                                         

Min "lilla" baby

Du är på dag 242 av 280. (86,4%).
Du är i vecka 35.
Du har gått 34 fulla veckor och 3 fulla dagar (v34+3).
Du är i 8:e kalendermånaden.
Du är i 9:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Fre 24 jul 2009
Du har 38 dagar kvar till beräknad förlossning.


Så långt har jag kommit, och babyn har redan en uppskattad vikt på 3450 gram......jösses jösses=)
Sedan sade BM på ultraljudet att babyn även verkade ha väldigt mycket hår på huvudet! Hehe ALIS afrokrull=)
Nu är jag trött och ska vila lite!

Kram

vaggan

vaggan som mamma  har köpt till oss=)
såååå fin=)Genom gränserna

Idag när jag kom hem så hade Ali städat fint överallt och jag bäddade rent=) sen låg vi o kolla nyckeln till frihet.....lillen börjar sparka mig riktigt hårt o för första gången på riktigt så kunde Ali känna av det med handen ja man till o med såg magen bukta ut där den sparka.....Ali blev eld och lågor, stackarn har inte känt av så mkt mer än en hård mage.......men nu e han glad iaf för han lyckades fånga 4 sparkar i sin hand=)

hjärt ekg

Jaha idag var jag uppe med tuppen och iväg till Huddinge sjukhus för 3e ggn denna vecka bläääää
denna gång för ett hjärt ekg, det var ju ngt nytt......mitt hjärta slog tydligen fint och pumpa bra och de hitta inga fel lr konstigheter......kul o se sitt hjärta på en skärm, lite freaky oo se vad som håller liv i mig.

Har tydligen tillväxt ultraljud på tisdag, det blir ju spännande.....lillen verkar ju rätt stor......
och onsdag har jag sockerbelastningstest.....mindre kul men efter det är det lite lugnare på den fronten.
 
Nu ska jag slappa med Ali resten av dagen, det e hans sista lediga dag=)

puss o kram

Ny ctg kurva

Idag var jag iväg och gjorde en ny ctg kurva, idag sov lillen vilket tydligen oxå störde dom haha, men allt såg bra ut iaf, fick ligga i en hel timme o glo fick ont i höften.

Sen mötte jag min käääääääääääääära Sabbe, o vi kom hem till min sööööööööööta Ali som hade maten redo för oss gravida=) han e smart han hihi......
Va väldigt trevligt, nästa gång måste vi dra till E-tuna o hälsa på dom båda två.

Nu på kvällen kollade jag o Ali på fotbollen tillsammans o nu småglor vi på en film=)
Ha en trevlig kväll.

TRÖTTTTTTTT som fan

Hej hej gött folk!

Idag kan jag bara säga att jag är trött som fanken.....sov dåligt inatt=upp o kissa 150 ggr, väckt när Ali kom hem, väckt när han skulle iväg 2 timmar senare till extrajobb, och väckt igen av väckarklockan.....Dags för BM besök igen!
Håller min vikt väldigt bra fortfarande (det till trotts att jag har rört mig lite mindre nu i och med att det är mkt jobbigare nu när man har sånt tryck i bäckenet), Järnvärde var acceptabelt, men blodsockret va lite högt denna gång, så dom vill göra blodsockerbelastning *suck* det verkar väldigt jobbigt men kommer väl inte undan det nu!

BM lyssnade på hjärtat och bestämde sig för att skicka iväg mig till Special mödravården för en CTG kurva, bebisen rör sig normalt (inget jag känner av speciellt mycket) men dom tyckte hjärtfrekvensen var lite hög så ska tillbaka imorn och göra en ny kurva.....och på fredag för att göra en kurva på mitt eget hjärta......
Ingen rast ingen ro....gick klockan 12 hemifrån, och kom hem vid 18 tiden inte direkt vad man tänkt sig när man har tid hos BM klockan 13, haha.....så nu är jag heeeeeeeelt slut!

Imorn klockan 13 CTG kurva på Huddinge igen alltså, sen ska Ali laga mat till mig och Sabrina som kommer på besök imorn wohoooo:) God mat + gott sällskap....kan det bli bättre? :)

Men nu ska jag vila upp mig innan Ali ska dra o jobba!
Kram

hula balula

Hej svejs gott folk.....

Vad händer? Ja, inte mycket här iaf....
Lilla Ebba blev stora Ebba, hela 4 år har hon hunnit bli.....hon är så söt och hon hade fått riktigt fina klänningar av  Cicki=)
Vi letar fortfarande efter lgh, vi hade en på gång men det vart alldeles för dyrt med hög hyra och deposition, så vi letar vidare......hoppas på ngt vääääldigt snart!

Imorn har jag barnmorska igen, blir trevligt, sen ultraljud om 2 veckor igen.


                                              Så kära och lyckliga

                                                         Denna bild tog vi när vi precis fått reda på att vi ska ha barn=)

dagen d närmar sig

Du är på dag 232 av 280. (82,9%).
Du är i vecka 34.
Du har gått 33 fulla veckor och 0 fulla dagar (v33+0).
Du är i 8:e kalendermånaden.
Du är i 9:e graviditetsmånaden (lunarmånaden)
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Fre 24 jul 2009
Du har 48 dagar kvar till beräknad förlossning.


om jag inte blir satt igång innan men det får jag nog veta om 2 veckors tid.
snart kommer min mamma oxå=) weiiiiiiiiii
och sen kanske vi har lgh på gång nu.....äntligen......så håll tummarna för oss gott folk=)

kram

myggornas attack

Efter en låååååååååååååång seg dag med huvudverk och dålig sömn som dessutom inkluderade mardrömmar och kallsvett så gav äntligen verken med sig och jag promenerade till Ica maxi för att handla lite smått o gott inför veckan......men på vägen dit blev jag attackerad av 100  tals hetsiga mygg......var kom dom från helt plötsligt......och varför verkade dom extra förtjusta i mig? dom följde efter mig hela vägen och nu har jag väl ett 10tals myggbett......
Det lär dröja innan jag drar till Ica igen haha....nu glor jag runt på nätet o småglor på en film....
Ali jobbar....och kommer inte förrän imorn bitti.....han e världens bästa......älskar honom enormt mycket och saknar honom när han inte e här=)

RSS 2.0