Hmmm

Hej hej!

Idag vakna Melsa runt 12 och sedan dess har hon inte sovit, enstaka korta 5 min ett par gånger under dagen, hon har varit stundtals supergrinig stundtals glad och skojfrisk. Men nu äntligen verkar det som att Ali fått henne att somna, för nu på kvällen har det mest varit grinigt. Länge länge sen hon var på detta humöret.
Själv är jag trött och sliten, har inte ens orkat sätta min mobil på laddning!  Suck....
Ska glo lite tv innan jag sover!

Godnatt!

Hmm

Nu sover Melsa, har försökt natta henne sen kl 22! Hon va lite grinig, men det va helt ok! Det ska ju hon få va ibland!
Vad händer hos er?

Göttfolk

Hej hej göttfolk!


Idag började dagen med sovmorgon, då Ali hade tagit Melsa på morgonen, skönt o snällt som vanligt men han älskar sin privata tid med Melsa! Sen åkte vi till brorsans lägenhet och matade katterna som Ali antagligen hittat hem till nu, dom mådde iaf bra o blev glada av att få mat! Och jag blev glad över biobiljetterna jag fick=P
Sen åkte vi hem, och jag hade tvättstuga, och sen kom Sabrina hit, vi åkte till stan o åt kinamat, det va mysigt o gott, länge sen jag såg henne hon är ju busy busy nu i dagarna! Hon har en sån vacker mage=) Men snart är även den borta...hehe!
Sen kom hon upp och hälsade på Ali och Melsa en stund innan hon åkte hem, och då var Melsa trött så hon badade och käkade o nu ligger hon o sover, vilket även jag ska göra snart! Är lite trött ju och imorn har vi en hel del o göra!
Vad har ni gjort? Haft en mysig helg?

Kram

Helloooo

Hello hello!

Jag har ingen riktig skrivlust just för tillfället!
Igår var vi, hela familjen, iaf på en liten dagtripp och när vi kom hem och Melsa sov gott så hade jag o Ali lite mysigt framför tvn!
En bra dag, men till slut var vi så trötta att vi bara gick o la oss!
Och idag har vi slappat härhemma vilket vi ska fortsätta med nu, Ali har lagat lite mat som vi ska äta här snart framför tvn=)
Melsa har precis vaknat upp från sin dvala som hon gick in i runt klockan 17!

Kram

Fy fasen Mufasaaaaa

Satt precis o tänkte på Sabrina o hennes lilla skrutt i magen, är det inte snart slutet på oktober? Nee en heeeeeeel månad kvar! Fi fasen!

Hur som haver, min bror med familj var förbi här och sa hejdå, dom var på gott humör trotts stressen dom haft hela dagen, själv var jag stark o höll inne mina tårar så dom inte ska bli ledsna, men så precis när dom ska åka så springer Ebba tillbaka o kramar mig jättehårt, hon förstod väl att hon inte kommer se mig på länge o då kunde jag såklart inte hålla tillbaka tårarna! Men men jag hoppas dom får det sååååå bra därnere!

Sen hade jag o Ali en snabb städstund här hemma innan vi for iväg till Ica Maxi för att inhandla lite blöjor, mjölk osv. Blev även 2 pyjamas (Melsa behöver det nu när det blivit lite kallare) o en tröja till Melsa, men vi kom billigt undan det gick ju bara på 140 kr. Ali åkte iväg tidigare än vi för han skulle jobba! Och så när jag ska hemåt, så blir Melsa superduper arg och skriker som jag vet inte vad, hungrig o övertrött, så när vi kom hem fick hon mat o så natta jag henne o hon somna direkt såklart=)

Annars ser jag fram emot en hyffsat lugn helg, förutom imorn när vi har planer! 

Ali fick leta fram sladden till kameran förresten så här får ni lite pics! =)

     



Usch

Idag flyttar min bror med familj till Danmark, skulle ha åkt dit imorse men Melsa vägrade ju vakna så nu väntar jag på att dom kommer förbi här!
Kommer säkert böla.....jag är så sämst på hejdå vare sig det är korta eller långa.....och detta blir ju lite längre! Hmm kommer sakna dom jättemkt!
Annars så är det lite planering kring dopet som gäller samt att Ali är halvledig i helgen så det blir skönt!
Fick en gratis HarryBoy igår, så kanske man kan vinna en liten slant?!?! Wish me luck=P

Det har blivit en del bildlösa uppdateringar nu, men det är för att Ali har slängt sladden bakom tvn och jag orkar inte böka mig dit o ta fram den samt att batterierna i kameran är slut, den tuggar batterier som jag vet inte vad, eller så har jag väldigt dåliga batterier. Vilket märke ska man använda?

Grrrr

Fifan alltså!

Jag hade gått o lagt mig tidigt, runt 22.30 kanske, för att jag var trött samt för att jag tänkte vakna ganska tidigt och åka till min bror eftersom dom var upptagna igår! Först börjar Melsa med lite gnäll och sen just när jag fått tyst på henne o hon sover vidare (hon drömde antagligen ngt) så ringer min tlf mitt i allt, så är det Ali! Jag uppskattar att han tänker på mig från jobbet och jag brukar ju va vaken såhär dags men det är inte lika kul när man väcks helt ur sin sömn o inte kan somna om! Men han är så finast ändå min pappa Ali=)

Hoppas ni andra sover gott=)
Kram

Tänkte sova

Men sen fick jag sådant ryck att jag ställde mig och diskade, slängde sopor samt lagade mat till imorn det gick av bara farten och ja det kanske verkar dumt med tanke på att Melina lär ju vakna medan jag fortfarande skulle vilja sova, men hon brukar ju somna om samt att då behöver jag ju inte göra ngt av allt detta imorn så det jämnar väl ut sig!
Men nu ska jag göra i ordning mig för sängen! =P

Dagen började med

SOVMORGON! =) För att min käraste Ali tog hand om Melsa när hon vaknade imorse, så jag sov fram till klockan 12! Skönt!
Sedan har jag mest varit med Melsa under dagen, medan Ali sov innan han skulle jobba, fast jag var iväg och hämtade 1 paket också!
Nu sitter här och glor runt lite, Melsa somnade runt 23 tiden.

Kram

Bloggtips!

Jag tänkte idag berätta lite om vilka blogger jag följer och varför!!
Skulle vara intressant att veta vilka bloggar ni följer också, alltid kul att hitta nya intressanta bloggar att läsa=)
Hur som haver, to the point!

http://colinzeal.blogg.se/ Har alltid ngt komiskt att rapportera om, underhållande ironisk! (denna blogg är skriven av en gammal kollega från mina dagar på bion)!

http://ida-g.blogspot.com/ Mamma/Bok blogg ganska trevlig att kika in i ibland, råkade bara snubbla över den ngn gång när jag googlade!

http://fruktbus.blogg.se EN härlig mammablogg som handlar om en ung pluggande tvåbarnsmamma!

http://stinalee.se Känns som en hemtrevlig blogg, det är mysigt att läsa!

http://storstadspojken.se BlodinBellas pojkvän som ser ganska trist ut, men bloggen är faktiskt ganska rolig!

http://www.gynning.net/blogg/ Hallå vem älskar inte Gynning? Hon är skön!

http://enkarlekssaga.blogg.se/ En bra mammablogg som tyvär ska sluta tydligen?!

http://bloggsmittad.blogspot.com/ Lever sitt drömliv i LA, det säger väl allt om varför det är intressant?!


Ja det var lite av dom bloggar jag följer! Har ni några bra tips? =)

Hej mina kära

Vänner!
Dagen rusade förbi känns det som! Inatt vaknade Ali runt 3, då hade vi en timme då vi satt o pratade och hade en ensam stund tillsammans, sen gick jag och sov rädd att Melsa skulle vakna tidigt, men hon vaknade när Ali stack vid 08.30, då hon bara åt och somnade om direkt till klockan 13 då vi gick upp och klädde på henne! Och precis då kom Ali hem från jobbet också, så vi städade lyan och Ali lagade mat medan jag hade tvättstuga!
Till slut blev vi klara med alla sysslor, då sov Ali en stund medan jag käkade och satt med Melsa, men sen vaknade han och käkade medan jag la undan tvätten och sen badade han med Melsa och jag gav henne mat, så i skrivandes stund sitter Ali med Melsa och försöker få henne att sova! Det är gulligt och se dom när dom har sina privata stunder! Mysigt som fanken!
Sen har jag även hunnit prata med min bror en stund, då han ringde mig! Det är så trist att dom ska bo långt borta, vi har trotts allt varit väldigt nära sedan jag bröt nacken. Sen dess har vi hållit ihop trotts upp och ned gångar, men alla har sina stunder! Han är snäll och kommer alltid vara speciell för mig min kära bror!
Tiden försvinner snabbt numera, man måste verkligen försöka ta vara på alla stunder.
Nu ska jag pyssla med lite annat medan jag har händerna fria! =)

Kram

Min älskade lilla Melsa!

Hej svejs!

Det var ganska svårt att få Melsa o somna idag, hon var väldigt trött, men så fort man gick upp från sängen så vaknade hon, så hon behövde väl närhet, hon somnade först riktigt djupt efter att jag låg där med henne i nästan 2 timmar! Allt som allt, så tycker jag hon skött sig väldigt bra idag, inte alls allt för gnällig!!!
Ali skulle sova till klockan 00, klockan är nu närmare 02 tror ni han är vaken än? NEJ!

Jag sitter och glor runt lite på nätet, men det börjar bli tråkigt, och sova kan jag nog inte för jag råkade somna dom där 2 timmarna med Melsa....hmm what to do?!




   




Våran dag i bilder! =) Först en pigg Melsa innan BVC, sen en mindre pigg gumsa efter BVC, sen bytte vi om till något lättare klädsel pga hon fick lite feber och slutligen fick hon på sig sin pyjamas efter badet! Nu ligger hon o snusar gott!

Hello

Regler: Det här är svårare än du tror! kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer. varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar (förutom på fråga 1)! lycka till!

1. vad heter du? Madelene

2. ett ord på fyra bokstäver: Mens

3. flicknamn: Melina

4. pojknamn: Melvin

5. yrke: Mat tant 

6. färg: Mörkblå

7. klädesplagg: Minkjacka?!

8. mat: Masalakyckling

9. sak i badrummet: Munskölj

10. plats/stad: Mallorca

11. en orsak att vara sen: Missade bussen 

12. något man skriker: MY GOD

13. film: Moulin Rouge

14. något man dricker? Must

15. band: Mr president 

16. djur: Marsvin

17. gatunamn: Malmvägen

18. bil: Mazda

19. sång: More than words

Jag läste om denna utmaning i en blogg, så jag utmanar alla ni som läser detta! =P 


Hemma igen!

Då är jag och Melsa hemma igen!
Vaccinationen gick helt ok, hon skrek lite grann när hon fick sprutorna men hon slutade snabbt gråta! Och efteråt somna hon som en stock! Vaknade först precis nu när vi kom hem!
På bussen på vägen hem så var den helt full, och så kommer det en syriansk kvinna med sittvagn och tvingar folk att gå av för att hon ska på med sin vagn, men ungen som sitter i vagnen är MINST 6 år gammal men mer troligt 7 år, FAN VA PINSAMT seriöst! Till och med en gammal syriansk tant tittade på mig och sade PÅ SVENSKA gud va konstig! haha då är det illa.
Nu ska jag ge Melsa lite TLC och mat=)

Tidig morgon!

Hej!!

Igår kväll somnade jag och Melsa tidigt, runt 22 faktiskt, det var riktigt skönt!
Hon var riktigt trött och grinig igår då hon under eftermiddagen inte hade haft lugn i kroppen att sova ngn längre stund! Så efter badet och maten så gick jag o hon o lade oss!
Jag vaknade strax efter 5 för o kissa o råkade väcka henne, så hon fick mat o ren blöja och nu sover hon igen! Hoppas hon sover gott, för idag ska vi ju till BVC och vaccinera henne, lillskruttan!
Jag ska också se om jag kan sova en stund till nu, kan ju behöva vara pigg idag beroende på hur hon har det sedan!


Min älskade lilla tjej innan badet igårkväll! =)


HAHAHA hon är så hemskt rolig ibland!


Efter badet precis innan vi gick och dunade!

Hmmm

Hej hej!

Idag vakna Melsa runt 12 och sedan dess har hon inte sovit, enstaka korta 5 min ett par gånger under dagen, hon har varit stundtals supergrinig stundtals glad och skojfrisk. Men nu äntligen verkar det som att Ali fått henne att somna, för nu på kvällen har det mest varit grinigt. Länge länge sen hon var på detta humöret.
Själv är jag trött och sliten, har inte ens orkat sätta min mobil på laddning!  Suck....
Ska glo lite tv innan jag sover!

Godnatt!

Hmm

Nu sover Melsa, har försökt natta henne sen kl 22! Hon va lite grinig, men det va helt ok! Det ska ju hon få va ibland!
Vad händer hos er?

Göttfolk

Hej hej göttfolk!


Idag började dagen med sovmorgon, då Ali hade tagit Melsa på morgonen, skönt o snällt som vanligt men han älskar sin privata tid med Melsa! Sen åkte vi till brorsans lägenhet och matade katterna som Ali antagligen hittat hem till nu, dom mådde iaf bra o blev glada av att få mat! Och jag blev glad över biobiljetterna jag fick=P
Sen åkte vi hem, och jag hade tvättstuga, och sen kom Sabrina hit, vi åkte till stan o åt kinamat, det va mysigt o gott, länge sen jag såg henne hon är ju busy busy nu i dagarna! Hon har en sån vacker mage=) Men snart är även den borta...hehe!
Sen kom hon upp och hälsade på Ali och Melsa en stund innan hon åkte hem, och då var Melsa trött så hon badade och käkade o nu ligger hon o sover, vilket även jag ska göra snart! Är lite trött ju och imorn har vi en hel del o göra!
Vad har ni gjort? Haft en mysig helg?

Kram

Helloooo

Hello hello!

Jag har ingen riktig skrivlust just för tillfället!
Igår var vi, hela familjen, iaf på en liten dagtripp och när vi kom hem och Melsa sov gott så hade jag o Ali lite mysigt framför tvn!
En bra dag, men till slut var vi så trötta att vi bara gick o la oss!
Och idag har vi slappat härhemma vilket vi ska fortsätta med nu, Ali har lagat lite mat som vi ska äta här snart framför tvn=)
Melsa har precis vaknat upp från sin dvala som hon gick in i runt klockan 17!

Kram

Fy fasen Mufasaaaaa

Satt precis o tänkte på Sabrina o hennes lilla skrutt i magen, är det inte snart slutet på oktober? Nee en heeeeeeel månad kvar! Fi fasen!

Hur som haver, min bror med familj var förbi här och sa hejdå, dom var på gott humör trotts stressen dom haft hela dagen, själv var jag stark o höll inne mina tårar så dom inte ska bli ledsna, men så precis när dom ska åka så springer Ebba tillbaka o kramar mig jättehårt, hon förstod väl att hon inte kommer se mig på länge o då kunde jag såklart inte hålla tillbaka tårarna! Men men jag hoppas dom får det sååååå bra därnere!

Sen hade jag o Ali en snabb städstund här hemma innan vi for iväg till Ica Maxi för att inhandla lite blöjor, mjölk osv. Blev även 2 pyjamas (Melsa behöver det nu när det blivit lite kallare) o en tröja till Melsa, men vi kom billigt undan det gick ju bara på 140 kr. Ali åkte iväg tidigare än vi för han skulle jobba! Och så när jag ska hemåt, så blir Melsa superduper arg och skriker som jag vet inte vad, hungrig o övertrött, så när vi kom hem fick hon mat o så natta jag henne o hon somna direkt såklart=)

Annars ser jag fram emot en hyffsat lugn helg, förutom imorn när vi har planer! 

Ali fick leta fram sladden till kameran förresten så här får ni lite pics! =)

     



Usch

Idag flyttar min bror med familj till Danmark, skulle ha åkt dit imorse men Melsa vägrade ju vakna så nu väntar jag på att dom kommer förbi här!
Kommer säkert böla.....jag är så sämst på hejdå vare sig det är korta eller långa.....och detta blir ju lite längre! Hmm kommer sakna dom jättemkt!
Annars så är det lite planering kring dopet som gäller samt att Ali är halvledig i helgen så det blir skönt!
Fick en gratis HarryBoy igår, så kanske man kan vinna en liten slant?!?! Wish me luck=P

Det har blivit en del bildlösa uppdateringar nu, men det är för att Ali har slängt sladden bakom tvn och jag orkar inte böka mig dit o ta fram den samt att batterierna i kameran är slut, den tuggar batterier som jag vet inte vad, eller så har jag väldigt dåliga batterier. Vilket märke ska man använda?

Grrrr

Fifan alltså!

Jag hade gått o lagt mig tidigt, runt 22.30 kanske, för att jag var trött samt för att jag tänkte vakna ganska tidigt och åka till min bror eftersom dom var upptagna igår! Först börjar Melsa med lite gnäll och sen just när jag fått tyst på henne o hon sover vidare (hon drömde antagligen ngt) så ringer min tlf mitt i allt, så är det Ali! Jag uppskattar att han tänker på mig från jobbet och jag brukar ju va vaken såhär dags men det är inte lika kul när man väcks helt ur sin sömn o inte kan somna om! Men han är så finast ändå min pappa Ali=)

Hoppas ni andra sover gott=)
Kram

Tänkte sova

Men sen fick jag sådant ryck att jag ställde mig och diskade, slängde sopor samt lagade mat till imorn det gick av bara farten och ja det kanske verkar dumt med tanke på att Melina lär ju vakna medan jag fortfarande skulle vilja sova, men hon brukar ju somna om samt att då behöver jag ju inte göra ngt av allt detta imorn så det jämnar väl ut sig!
Men nu ska jag göra i ordning mig för sängen! =P

Dagen började med

SOVMORGON! =) För att min käraste Ali tog hand om Melsa när hon vaknade imorse, så jag sov fram till klockan 12! Skönt!
Sedan har jag mest varit med Melsa under dagen, medan Ali sov innan han skulle jobba, fast jag var iväg och hämtade 1 paket också!
Nu sitter här och glor runt lite, Melsa somnade runt 23 tiden.

Kram

Bloggtips!

Jag tänkte idag berätta lite om vilka blogger jag följer och varför!!
Skulle vara intressant att veta vilka bloggar ni följer också, alltid kul att hitta nya intressanta bloggar att läsa=)
Hur som haver, to the point!

http://colinzeal.blogg.se/ Har alltid ngt komiskt att rapportera om, underhållande ironisk! (denna blogg är skriven av en gammal kollega från mina dagar på bion)!

http://ida-g.blogspot.com/ Mamma/Bok blogg ganska trevlig att kika in i ibland, råkade bara snubbla över den ngn gång när jag googlade!

http://fruktbus.blogg.se EN härlig mammablogg som handlar om en ung pluggande tvåbarnsmamma!

http://stinalee.se Känns som en hemtrevlig blogg, det är mysigt att läsa!

http://storstadspojken.se BlodinBellas pojkvän som ser ganska trist ut, men bloggen är faktiskt ganska rolig!

http://www.gynning.net/blogg/ Hallå vem älskar inte Gynning? Hon är skön!

http://enkarlekssaga.blogg.se/ En bra mammablogg som tyvär ska sluta tydligen?!

http://bloggsmittad.blogspot.com/ Lever sitt drömliv i LA, det säger väl allt om varför det är intressant?!


Ja det var lite av dom bloggar jag följer! Har ni några bra tips? =)

Hej mina kära

Vänner!
Dagen rusade förbi känns det som! Inatt vaknade Ali runt 3, då hade vi en timme då vi satt o pratade och hade en ensam stund tillsammans, sen gick jag och sov rädd att Melsa skulle vakna tidigt, men hon vaknade när Ali stack vid 08.30, då hon bara åt och somnade om direkt till klockan 13 då vi gick upp och klädde på henne! Och precis då kom Ali hem från jobbet också, så vi städade lyan och Ali lagade mat medan jag hade tvättstuga!
Till slut blev vi klara med alla sysslor, då sov Ali en stund medan jag käkade och satt med Melsa, men sen vaknade han och käkade medan jag la undan tvätten och sen badade han med Melsa och jag gav henne mat, så i skrivandes stund sitter Ali med Melsa och försöker få henne att sova! Det är gulligt och se dom när dom har sina privata stunder! Mysigt som fanken!
Sen har jag även hunnit prata med min bror en stund, då han ringde mig! Det är så trist att dom ska bo långt borta, vi har trotts allt varit väldigt nära sedan jag bröt nacken. Sen dess har vi hållit ihop trotts upp och ned gångar, men alla har sina stunder! Han är snäll och kommer alltid vara speciell för mig min kära bror!
Tiden försvinner snabbt numera, man måste verkligen försöka ta vara på alla stunder.
Nu ska jag pyssla med lite annat medan jag har händerna fria! =)

Kram

Min älskade lilla Melsa!

Hej svejs!

Det var ganska svårt att få Melsa o somna idag, hon var väldigt trött, men så fort man gick upp från sängen så vaknade hon, så hon behövde väl närhet, hon somnade först riktigt djupt efter att jag låg där med henne i nästan 2 timmar! Allt som allt, så tycker jag hon skött sig väldigt bra idag, inte alls allt för gnällig!!!
Ali skulle sova till klockan 00, klockan är nu närmare 02 tror ni han är vaken än? NEJ!

Jag sitter och glor runt lite på nätet, men det börjar bli tråkigt, och sova kan jag nog inte för jag råkade somna dom där 2 timmarna med Melsa....hmm what to do?!




   




Våran dag i bilder! =) Först en pigg Melsa innan BVC, sen en mindre pigg gumsa efter BVC, sen bytte vi om till något lättare klädsel pga hon fick lite feber och slutligen fick hon på sig sin pyjamas efter badet! Nu ligger hon o snusar gott!

Hello

Regler: Det här är svårare än du tror! kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer. varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar (förutom på fråga 1)! lycka till!

1. vad heter du? Madelene

2. ett ord på fyra bokstäver: Mens

3. flicknamn: Melina

4. pojknamn: Melvin

5. yrke: Mat tant 

6. färg: Mörkblå

7. klädesplagg: Minkjacka?!

8. mat: Masalakyckling

9. sak i badrummet: Munskölj

10. plats/stad: Mallorca

11. en orsak att vara sen: Missade bussen 

12. något man skriker: MY GOD

13. film: Moulin Rouge

14. något man dricker? Must

15. band: Mr president 

16. djur: Marsvin

17. gatunamn: Malmvägen

18. bil: Mazda

19. sång: More than words

Jag läste om denna utmaning i en blogg, så jag utmanar alla ni som läser detta! =P 


Hemma igen!

Då är jag och Melsa hemma igen!
Vaccinationen gick helt ok, hon skrek lite grann när hon fick sprutorna men hon slutade snabbt gråta! Och efteråt somna hon som en stock! Vaknade först precis nu när vi kom hem!
På bussen på vägen hem så var den helt full, och så kommer det en syriansk kvinna med sittvagn och tvingar folk att gå av för att hon ska på med sin vagn, men ungen som sitter i vagnen är MINST 6 år gammal men mer troligt 7 år, FAN VA PINSAMT seriöst! Till och med en gammal syriansk tant tittade på mig och sade PÅ SVENSKA gud va konstig! haha då är det illa.
Nu ska jag ge Melsa lite TLC och mat=)

Tidig morgon!

Hej!!

Igår kväll somnade jag och Melsa tidigt, runt 22 faktiskt, det var riktigt skönt!
Hon var riktigt trött och grinig igår då hon under eftermiddagen inte hade haft lugn i kroppen att sova ngn längre stund! Så efter badet och maten så gick jag o hon o lade oss!
Jag vaknade strax efter 5 för o kissa o råkade väcka henne, så hon fick mat o ren blöja och nu sover hon igen! Hoppas hon sover gott, för idag ska vi ju till BVC och vaccinera henne, lillskruttan!
Jag ska också se om jag kan sova en stund till nu, kan ju behöva vara pigg idag beroende på hur hon har det sedan!


Min älskade lilla tjej innan badet igårkväll! =)


HAHAHA hon är så hemskt rolig ibland!


Efter badet precis innan vi gick och dunade!

Fasiken!

Hej allihopa!!!

Vet ni vad som slog mig igår?
Jo, att min bror och hans lilla familj faktiskt flyttar till Danmark på fredag, för att prova lyckan där! Ingen kunde väl vara gladare än mamma för det! Och detta är inget nytt, har vetat det ett bra tag ju, men vad som verkligen slog mig var att det kommer ju bli tomt här efter dom.
Jag och Melsa kan inte längre bara dra till brorsan o ungarna o bara hänga en stund, det är ju hemskt tråkigt! Kommer sakna dom allihopa! =(

                                                     
                                                  Finns ingen sötare än min lilla Melsa!

Min fina tjej




Kan inte klaga

På min lilla Melsa! Hon sov så gott fram till klockan 12 imorse, då vaknade hon och fick ren blöja samt mat och somnade om till klockan 14.30, så jag fick faktiskt sova en stund på morgonen iaf=)
Och nu på kvällen somnade hon runt 17.30 och hon sover än, så jag  vilade en timme brevid henne *mys*! Men nu ska jag väcka henne så hon kan sova sedan igen! Ali har precis åkt till jobbet!
Hur har ni det?

Kram

Sanningen

Ja nu ska sanningen fram minsann!
Jag kan inte somna, förstår ni vad jobbigt?
Försökte och försökte, men gav till slut upp, och ja jag är mkt medveten om att jag kommer vara såååå trött under dagen, men förhoppningsvis sover Melsa till fram mot 10 tiden eftersom hon somnade så pass sent!

Men den där sanningen jag pratade om är att min unge är så JÄKLA vacker och gullig när hon sover, det är så himla mysigt o bara titta på henne, hur hon ibland suckar djupt, eller ger ifrån världen brak prutt så man bara skrattar! Hon är så underbart liten men pruttar som en vuxen hahahaha!
Jag älskar henne så otroooooooooligt, så oändligt mycket mer än jag någonsin kunde anat, jag är så lycklig att jag har henne, hon berikar mitt liv så himla mycket! Hon är mitt ALLT!

Och så tänkte jag, tänk att min mamma och pappa har känt likadant för mig när jag var bebis, och deras mammor och pappor kände likadant för dom.....det är ganska coolt och tänka på, vissa grejer här i livet vet man bara inte förrän man är förälder själv!

Jag Älskar min lilla familj
Och min mamma och pappa som gav mig liv=)
Och en himla massa andra också såklart! Inga nämnda = Inga glömda=)

En annan grej, tänk er, allt skit som man har gjort innan och gått igenom innan, alla misstag och alla människor som kommit o gått, har lett mig precis hit där jag är idag (lycklig med världens bästa man och världens finaste unge) så jag kan inte ens för en sekund ångra det, för här hör jag hemma och hade något varit annorlunda i mitt förflutna så kanske jag inte hade varit just här idag!

Jag babblar en massa, men jag är övertrött....so bare with me!
Godmorgon till vissa men godnatt från mig (hoppas jag, om Melsa tillåter mig)!

puss o kram vi ses på stan



Kära dagbok....

Eller? Haha skojjar bara!

Inatt sov jag riktigt dåligt, först var Melsa vaken till klockan 02, sen när jag tänkte sova efter det så låg Ali, som är sjuk, och snarkade och pratade i sömnen så pass mycket och högt att jag hörde det trotts mina öronproppar! Så jag somnade någon gång efter klockan 05!
Vaknade runt 12, då satt Ali med Melina som nyligen hade vaknat så det var ju trevligt att han lät mig sova! =)
Sen tog jag med mig Melsa för att hämta ut ett paket med kläder!

 



Det var dessa kläder, 3 bodys och 2 par byxor, allt för 300 kr så det var inte så farligt!
Sen åkte jag till Ica Maxi för att handla lite inför helgen, och där köpte jag 2 par vantar till Melsa, eftersom det blivit så kyligt ute nu så behövs det ju! =)
Melsa sov en liiiiten stund på väg till Maxi och när vi var därinne men när jag skulle gå till bussen för o åka hem så vaknade hon och i bussen blev hon jättearg och ledsen av någon anledning. Hon skrek hela vägen hem!
Väl hemma trodde jag att hon varit hungrig men hon åt bara cirka 60 ml, men sen när hon satt en stund i sin babysitter så bajsade hon, så det kanske var det som hade stört henne! Vid 16.30 somnade hon hur som helst hur trött som helst! Hon får sova iaf fram till 19 tiden, men inte mkt längre för då sover hon ju inte sedan=)

Annars händer det inget här, Ali åkte till jobbet nyss, trotts att han är sjuk.....jag sade att han borde stanna hemma, men det tyckte inte han! Så jag är ensam hemma med Melsa idag, kanske kommer någon film sedan man kan småglo på?!

   


Här har Melsa precis skrattat en himla massa när Ali höll på att klä på henne idag=)

Ha en trevlig kväll ni som läser min blogg!
Kram


Ännu en dag

Har rullat förbi, jag är äntligen klar med tvätten, renbäddat sängen, fixat golven, o ja maten jag skulle laga sket sig för vi hade slut på ris, så jag väntar på Ali och Melina nu, så får vi se vad vi hittar på att äta!
Sen vi blev föräldrar äter vi på helt sjuka tider, men det gör inget än så länge. Men om jag gör min operation så måste det bli skärpning på den biten för mig själv.

Just nu sitter jag o lyssnar på lite skön musik med tända ljus och tvn är avstängd! Och ja jag bara väntar på min käraste Ali och min älskade älskade Melsa=)
Och ja jag sitter och tänker på Sabrina också faktiskt! 

Men nu ska jag gå och lägga mig o lyssna vidare på min musik!
Hejdå


Gokväll

Då var tvättstugan i full gång, allt skulle tvättas idag, så det är rätt mycket att göra!
Samt att jag ska dammmmsuuuuga golven och laga mat, men det är ingen brådska som tur är, Ali gick nämligen nyss ut med Melsa så jag kan sköta allt i lugn och ro, för dom är nog inte hemma förrän vid 21 tiden iaf. Så det är ju skönt!
Melsa är mycket gladare numera, hon är gnällig mer och mer sällan, oftast blir det bara när Ali har varit ledig och sen går och jobbar igen, för tydligen trivs hon bäst med oss båda här! Och vi får rätt många leenden av henne nu, så mysigt=) Samt när hon verkligen sätter igång och prata så babblar hon på väldigt mycket=) Men stackarn ska få sin första vaccindos på måndag, då lär hon bli ledsen, men tur att Ali är ledig måndag och tisdag så hon har oss båda här=)


Hehehe lilla tjockis


Sötisen bara däckade


För en stund sen när hon väntade på Ali

*massor av kärlek till min underbara unge*


Hur

Trött får man vara då? Tydligen väldigt, men det var kanske inte så konstigt med tanke på att man nu sitter med världens mensvärk. Dock var den välkommen, man vill ju inte direkt ha ett till barn direkt, oavsett hur underbar Melina är! =)

Ali är ledig idag, men han är på väg o bli förkyld tror jag, så han mest klagar och har sig! Jag ska hänga i tvättstugan snart och tvätta ALL tvätt, det är rätt mkt idag. Och Ali ska hänga med Melsa under tiden. Jag måste även laga mat, ghah har ingen inspiration för det alls idag, men man måste ju äta.

Grattis till min kära far, Mats, som fyller år idag!


Hejhoppgummisnopp hörs sen!

Hohooo

Kolla in Melsa som plötsligt somnade efter att ha suttit o snackat som en pappegoja med sin pappa=)


GoAfton

Hej hej!!!

Jaha här har vi haft en lugn dag, imorse sov Melsa till klockan 09, som vanligt äta och byta blöja och somna om, en timme cirka, och sen så sov vi igen på eftermiddagen.
Och nu på kvällen var vi bjudna på middag hos Johan, så vi var där och åt lasagne och busade med Ebba och Didos! Sen när vi kom hem badade Melsa med Ali och sen har hon fått flaska nu sitter hon med oss o myser i soffan! Förhoppningsvis sover hon snart=)

Kram

 

 



PS. Kolla in en stolt Ebba som fick hålla Melsa idag=)

!?!?!?!?!?!

Följ min blogg med bloglovin

Nu är man och unge på väg hem *skönt* saknade ju dom=)

Öde

Jaha, då har man diskat, fixat golven, bäddat sängen och gjort i ordning mat, då fattas bara min fin fina man och min underbara unge! Får se när dom dyker upp så Melsa kan få sitt kvällsbad och sova! (Det där med att jag skulle vila sket sig jag fastnade vid datorn istället)! När Melsa sover så ska jag umgås med Ali som e leeedig idag, så skönt ju=)
Förresten för en tid sedan köpte Ali nya lakan, han går verkligen upp i det här med lakan, gardiner, mattor, blommor och prydnader, ganska skoj faktiskt. Hur som haver jag själv tyckte faktiskt också dom var ganska snygga och jag var faktiskt lite trött på dom gamla=)


You are still the one




Love you forever!

In your wildest dreams?

Hej hej!!

Vad har ni för vildaste drömmar? Det kan vara precis allt mellan himmel och jord, sånna drömmar som kanske aldrig går i uppfyllelse men som kanske kan göra det!? Till skillnad från drömmar man har som är mer som mål som man kan uppnå genom att kämpa och ha viljan för det!

Min dröm nummer ett är en mellanting av dessa två sorters drömmar, nämligen att jag ska gå ner så pass mycket i vikt att jag blir nöjd och kan köpa alla möjliga roliga kläder och mixa o matcha, fixa håret och bara allmänt styla mig själv på ett sätt jag aldrig riktigt gjort innan. Denna dröm är inom räckhåll och kan mycket väl bli sann, jag vill och ska kämpa för det!

Sen drömmer jag om att vinna högsta vinsten på lotto, tänk er 150 miljoner som den är uppe i nu, vilket liv man kunde leva. Först och främst skulle jag bli helt skuldfri. Sedan skulle jag köpa en lägenhet kanske i Gamla stan, eller ett hus en bit utanför Stockholm. Skulle köpa hus till min mamma. Pappa skulle behöva ett hem i Italien. Min bror skulle behöva ett hus till hans familj (Carina vill ju ha 5 barn). Jag, Melina och Ali skulle ha helt sjukt snyggt hem och snygga garderober. Vi skulle resa precis över allt. Vi skulle kunna utveckla vår egen verksamhet och bara pyssla med sånt som är skoj.
Ja vilket skönt liv man kunde ha, men det är ju inget man styr över, däremot har jag alltid varit övertygad om att en vacker dag komma jag vinna stort, kanske inte lotto men någonting. Framtiden får visa.

Sen har jag ju vanligare drömmar så som att jag vill gifta mig med Ali, Resa till hans hemland, Fira Melinas första jul nere hos mamma, Se Melina växa upp och vara frisk och lycklig, Skaffa ett till barn.

Vad drömmer ni om då? =)

Just nu är jag ensam hemma och njuter av tystnaden och lugnet, tvn är inte på, bara jag och min dator, men ska snart gå o vila en stund, eller så kanske jag sätter på musik och städar och lagar mat istället jag vet inte, ska göra alla dessa grejer innan Ali kommer tillbaka med Melina men dom åkte precis!

Bjuder på lite bilder innan jag går! =)

        

        

          

Hej hej hallå!

Hej Allihopa, hur mår ni?


Här var det en lugn morgon, Melsa somnade vid 23.30 någon gång och vakna vid 6, ammade och fick flaska och ren blöja somnade om direkt till klockan 11.30 någong gång! Då kom Ali hem, och vi åt lite mat ihop sen började vi städa eller han började och jag var med Melsa tills hon somnade, då städade jag toaletten och nu har jag tvättstuga samt att jag strax ska börja med maten *hoppas hoppas inte Melsa vaknar innan jag e klar med maten* Klockan 18 ska jag ner och hänga 2 maskiner tvätt.
Ali jobbar idag, men sen är han ledig heeeela helgen, sköööönt för mig då kanske jag kan slappna av lite bättre och mysa lite med min man=)
Idag har jag såååå ont i nacken, tror det är nackspärr. Hoppas det går över snart!

Aja ska fortsätta här!
hejdå

Rubrik?!

Ja, Melsa vaknade och fick en ren blöja, en flaska och sen satt vi o myste en stund innan jag bestämde mig för att åka till Coop Forum o handla något att äta samt o glo efter ngt plagg till Melsa för hade en sån där rabatt kupong, så jag hittade iaf en liten sak som kostade mig 29 kr ur egen ficka! På vägen dit får Melsa för sig och flippa ur o börja skrika, men sen när vi kom hem fick hon sitt kvällsbad och en flaska och sen natta jag henne i våran säng och nu sover hon äntligen.
Ska på en 2 h lång konsultation angående viktoperation i oktober....gaaahh fattar ni? Pirrigt och spännande ju! Men väldigt skönt o veta att man kan få det gjort snart, visst det lär bli jobbigt i början, men när man kommit in i det hela och är en bit på vägen lär det ju va super fantatiskt=)
Nu ska jag käka!

Kram


Onsdag!

Ännu en onsdag?!
Ja, idag har Ali åkt till jobbet igen, så jag blir ensam med Melsa igen två dagar, hoppas att hon inte ska vara helt för jävlig, haha!
Jag har ingen lust för något nu för tiden, är bara trött o seg, och allt kring Melina tar upp all tid, hon ska äta, bytas, kramas, bada o sen börjar allt om igen!
Nu tex vakna hon nyss ur sin dvala så jag måste gå o ta henne istället för att skriva här!


HeidiHo


Hello!

Dålig uppdatering här på senaste kanske?
Mmm men Melsa har varit extremt krävande i helgen, så har inte haft så mkt lust att uppdatera men här är jag nu alltså! Ali har hjälpt med Melsa idag så jag har hunnit laga mat o bara ta det lite lugnt på kvällen!
Nu sitter vi o glor film! Ska sova snart, men tänkte va snäll o bjuda på lite bilder för det var ju ett tag sen! =)


Lilla grodan=)


Ännu mera groda!


Fina lilla flickan


Tadaaa


Chillar in sin babysitter


Wasup my peeps?


Im rockin the duckin


Badade me sin pappa ikväll!


Båda nybadade=)


Det vackraste som jag har=)


Mitt stormiga liv?

Haha ja eller något sånt!
Melsa var vaken till 4 inatt, inget passa henne, hon var bara tjurig och arg och ledsen på en och samma gång, missnöjd med precis allt och bara gnällde och skrek, det var extremt jobbigt för samtidigt hade jag världens migrän vilket jag inte haft på år och dar så bara det i sig var jobbigt!
Klockan fyra somna hon äntligen i mina armar i våran säng, och då var jag tvungen att ha henne så ett tag så det tog mig till 4.30 innan jag kunde somna och så vaknar hon vid 7 och skulle äta såklart, men nu sover hon igen som tur är så då kanske jag också får sova en stund nu?!

Kommer ni ihåg?

Haha kommer ni ihåg internetlivet innan facebook? Då när man var med på Lunarstorm och Playahead? Är folk fortfarande medlem där? Jag är det inte, var aktiv på många sidor förr men nu är det bara Familjeliv och Facebook och Gratisbio som jag är aktiv på!
Och bloggen såklart!
Förut va jag dock storanvändare av Lunarstorm, men sen kom Playahead och då glömde jag Lunarstorm, då var jag största PA tönten någonsin men nu ligger dessa två sidor begravda i mitt minne, är ni medlem?


GratisBio...

 

Hej kära läsare!

Nu vill jag tipsa er ännu en gång om GratisBio, där ni kan samla poäng, genom att utnyttja superbra erbjudanden, klicka på hemsidor, ta del av gratis erbjudanden (tex framkallade jag 100 bilder helt gratis) samt att bara vara aktiva genom att logga in och prata med andra medlemmar eller som jag gör nu genom att blogga om GratisBio, dessa poäng kan ni sedan enkel byta in mot biobiljetter eller presentkort!
Allt är helt enkelt och man får snabbt ihop sina poäng! Jag fick 100 kr i presentkort hemskickat idag, så gör som jag ni också och bli medlem på GRATISBIO NU!

//Me

                                                                                               

sådärja

Nu har jag bokat en tid för dopet!
Imorn ska vi ner på stan o kolla upp en grej o sen in till Graflunds och diskutera lite!
wish us luck!


I love you....


Trötta föräldrar gör sig redo för att soooooooooova zzzzzzzzz!


I love you Ali Baba, you are the best man and the best daddy!
Me and Mellie are lucky to have you!

Åh va fasen!

Hej hej!!

Sitter här och är supertrött efter för få timmars sömn igår natt, för mycket fixande och donande idag med handling, tvätt o bädda rent i säng, bada Melina m.m. Hon sov ju med Ali på kvällen och vakna klockan 22, tror ni då att hon har velat somna? NEEEEEEEEEE har som sagt badat gett matt o vaggat o haft mig sedan klockan 23 men nej. Så nu tröttnade jag och lämnade henne i sin vagga där hon får ligga och gnälla så hon kanske blir trött och somnar av sig själv eller så tar jag henne om cirkus 20-30 min då jag misstänker att det kanske blir att ge flaska igen o sen vagga lite o se om det funkar då! ÅH jag som hade tänkt sova tidigt, men men......

Livet är ändå underbart, världens finaste dotter, världens bästa sambo, som även är världens bästa pappa, vi har riktigt kommit in i rutinerna nu och han hjälper till väldans mycket när han är ledig och när han har sovit ut på dagarna, sen är Melina ju lite mindre skrikig och jobbig nu för tiden fast hon fortfarande är ganska mycket klängig men det är faktiskt oftast mysigt också förutom nu när man är trött.

Godnatt (snart hoppas jag) hehe!

En trött uppdatering!

Hej mina vänner!

Här kommer en väldans trött uppdatering, livet är hårt idag, vakna tidigt med Mellie, det var hårt då jag inte riktigt kunde somna inatt. Sedan har vi varit o storhandlat, vilket jag fick packa upp medan Ali matade en hungrig Melina som fick smaka på lite banan. Men nu har vi blöjor, tvättlappar, nappar, och ersättning till förbannelse. Sen hämtade vi ut ett paket med nya lakan och handukar (Ali hade beställt han är ju så huslig). Och nu är jag och håller på i tvättstugan....mina ögon går i kors. Mellie sover brevid Ali i våran säng, dom lade sig nyss, så dom sover nog en timme eller så. Så nu sitter jag och kopplar av en liten stund innan jag ska ner till tvättstugan igen!
Sedan är det väldigt mycket som ska planeras, och mycket som ska undersökas och fixas och trixas.

Igår var jag hemma hos brorsan, det var bara Carina hemma men det gjorde inget, Ali behövde sova och jag behövde komma ut en sväng. Käkade lasagne där (älskar när jag slipper laga mat hehe)!

Och snart tänkte jag försöka mig på en tur till Eskilstuna igen, om Sabrina har tid för social samvaro nu för tiden, dom är ju mitt i renoveringen! Men ska höra mig för inom snar framtid! Och snart föder hon, wihooooooo....jag längtar o se vad det är för liten krabat därinne=)

Aja hörs o syns allihopa!


Melina med sin nya napp var super trött efter handlingen=)
Första gången hon har på sig sina fina byxor från Sabrina! =)


Nu kan hon skita på ett tag till! Och hon fick en nya flaska också!


RSS 2.0