Tävling: Namnnappen!

Jag är med och tävlar om ett valfritt paket nappar med namn hos Tjockisbullen.
I samarbete med Namnnappen.
Tävla HÄR du också!



FÖR ATT VARA MED OCH TÄVLA GÄLLER FÖLJANDE!
 
1 lott - Skriv en kommentar att du är med och tävlar samt vilka nappar du vill vinna.
 
2 lotter - Gilla Namnnappen på Facebook - skriv sedan med vilket namn du gjort detta i en ny kommentar.
 
3 lotter - Kopiera bilden + texten och skriv ett tävlingsinlägg på din egen blogg. Skriv länken i kommentaren. (glöm inte att skriva din mailadress i kommentaren också).
 
4 lotter - lägg till mig på Blogglovin och skriv vilket nr följare du blev! 
 

Tävlingen pågår fram till den 10e september!
Lycka till!

Godissugen?

ÄR DU GODISSUGEN? :)

Jag som ammar/pumpar blir iaf lätt sugen på ngt gott framåt kvällen, på senaste har popcorn täckt det behovet men godis funkar ju också;) 
Perfekta sidan för den godissugne är ju: Gotterian där finns ALLT ni kan tänkas vara sugna på:)
 

Underbara barn!

Är så otroligt lyckligt lottad att ha fått 2 så fina barn!
Är så väldigt stolt över den familj jag lyckats skapa tillsammans med Ali - skulle inte byta det för något i världen för tillsammans har vi ALLT vi behöver.
ÄLSKAR ER ALLA så hjärtat snart brister......
 
 
 
Mina små trollungar idag <3
Melina är verkligen världens BÄSTA storasyster - stoltare kan INGEN vara:) 
Nelson är en relativt lugn och gosig liten kille, det är magen som kniper ibland o gör honom orolig men annars är han mest chill av sig faktiskt.
Längtar så att få följa mina älsklingar i deras utveckling, se deras relation utvecklas samtidigt, är otroligt nyfiken på hur Nelson kommer vara när han är i Melinas ålder.....spännande värre! :) 

Hur vanligt är ditt namn?

Satt precis och kollade upp hur vanliga namn jag valt till mina barn:)
Känns ju lite kul att veta tycker jag! 
Ni kan själva kolla upp det på http://www.scb.se/Pages/NameSearch.aspx?id=259432

Melina: 1931 st heter Melina i Sverige!
Nelson: 591 st män och 6 kvinnor heter Nelson i Sverige! 

Jämför det med: 
Ali: 16069 st män!
Madelene: 8029 st kvinnor!

Så jag antar att jag inte direkt valt så vanliga namn till mina barn, trodde Melina skulle vara vanligare än vad det är men tydligen inte! 
Jag gillar det faktiskt och känner att jag har 2 otroligt fina barn med lika fina o passande namn:) 
 

Nelson 4 veckor!

Jag veeeeeeeeeeeet - fett dålig uppdatering härifrån!!!
MEN vet ni vad?

Jag njuter bara av att få vara hemma med en frisk liten Nelson, som är 4 veckor idag (lr ja igår fredag), samt med resten av min lilla klan:) 
Det är underbart kan jag ju säga er! 
Tiden går undan, hinner inte riktigt med utan allt går i ett bara. Myser med bebisen (allt "jobb" som hör till det också såklart), umgås MASSOR med Melina - hon hänger gärna med Nelson när han är vaken hellre än gärna faktiskt, hon är helt FRÄLST i sin lillebror:) Kvalitetstid med henne när Nelson sover också!!!!
Bästa tiden på dagen är på eftermiddagen när HELA gänget myser och somnar tillsammans:) 
Ali är så kär i sin lilla pojke och gör mer än gärna det mesta som har med honom att göra, ger flaska, byter blöja, badar o myser....han njuter av det och drömmer redan om en 3e bebis (haha keep on dreaming säger jag men men).
Ja, så försvinner dagarna och just nu njuter jag som sagt bara, har inte alls brytt mig om att försöka driva några rutiner eller kört på med en massa måsten utan vi tar det som det kommer.

Nelson är vaken ngn timme ett par gånger om dagen/kvällen/natten.
Annars sover han mest förutom om han har lite ont i magen av gaser, för då ormar han sig och gnyr för att ibland skrika till lite.
Han äter o äter o äter - det gillar vi:) 
Inatt var han vaken mellan 4-7 så vi försöv oss till bvc som vi skulle ha varit iväg på men det gjorde inte så mkt utan vi fick helt enkelt en ny tid till på måndag! 

Slänger in lite bilder också;)
Tja tja!
 
 
 
 
 
 
 

Lika som bär!?

Melina 09
Nelson 12
Melina 09
Nelson 12
Melina 09
Nelson 12
 
Är de inte lika som fan? :) 
Melina känns lite mörkare möjligen men annars tycker vi de är ruskigt lika, vad tycker ni? :)

At last...+ bildbomb!

Nu har jag och Nelson varit hemma i 3 dagar!!!
Bloggen har jag inte ens tänkt på faktiskt.
Har bara njutit av att vara hemma, att Nelson är frisk, att få vara tillsammans allihopa, att få sova i egen säng osv osv.....
Igår var vi på BVC för första gången med lilleman och han vägde nu 4510 gram och var 53,5 cm lång så han har växt på sig fast han varit sjuk! :) 
Han kan redan ha en hel del kläder i storlek 62 min lilla tjockis! Så det firades med lite nya kläder till honom i just den storleken! 
Melina blev inte heller utan, hon hittade ett pyjamas paket hon ville ha så det fick hon:) 
 
1a dagen hemma - nyduschad:)
 
Melina är glad att ha sin lillebror hemma igen!
 
Pappa är också glad:)
 
Goa gubben!
 
Igår innan vi for iväg till BVC!
 
I väntrummet!
 
Efter BVC var vi en sväng i Tumba C! 
 
Hemma igen:)
 
En stor tänkare!
 
Melina visar upp en av sina nya pyjamas:)
 
Imorse <3

Im coming home!

Home where I belong!
 
 

Japp, ni såg rätt! 
Jag och Nelson får åka hem idag - vilken lycka! 

Goda nyheter!

 
Min lilla skrutt har fått ta bort sonden idag så nu äter han enbart på flaska:) 
Dessutom så får vi kanske åka hemåt imorgon eller övermorgon - med andningslarm så vi ska känna oss lugna när vi ska sova! 
Han mår alltså MYCKET bättre nu, inatt blir första natten som han ska sova med mig hela natten sedan allt det här började det känns lite läskigt men han är ju uppkopplad så det tjuter om det händer ngt! 

Allt det här har verkligen tagit på mig och mina krafter, fast man känner inte riktigt efter nu under tiden man bara kör på, varje 3 timmar ska han ha mat, sedan ska jag pumpa, sedan ska man hinna äta, dricka och vila mellan också innan allt börjar om igen! Så man hinner ju inte känna efter heller men det känns i kroppen ändå.....och ena kvällen så brast det för mig! 
Är så grymt trött på sjukhus, även om jag är tacksam för den vård vi fått både på BB och här så är det ju verkligen inte roligt alls att vara "fast" här så jag ser verkligen FRAM emot att komma hem:) Saknar Ali och mest av allt Melina!!! 
De kommer hit en sväng idag *längtar* - nu ska jag vila!!!!

Hallå söndag!

Hej söndag - hej från oss på sjukhuset i Solna!
Nelson mår mycket bättre, nu äter han det mesta på flaska istället för sonden - ibland OM han är för trött får han hälften hälften, ibland får han hela på sonden om han inte riktigt vill vakna men han är mycket mer vaken nu också.
Han har heller inte alls lika mycket andningsdippar så nu får han vara med mig på rummet, här kommer han va fram tills att jag går och lägger mig på riktigt runt 02. Då kommer han troligtvis vara på övervakningssalen för säkerhets skull fast från imorgon kommer han nog även sova härinne med mig. 
Så det går fint framåt, vet ännu inget om när det kan tänkas att vi får komma hem dock....det återstår att se, kanske de säger något kring det imorgon då vi har varit en vecka på sjukhus! 
Personalen här är underbara och har tagit så väl hand om Nelson och även mig faktiskt:) 
 
Igår var Ali och Melina här på besök, det var underbart - saknar min tjej som en TOK när vi inte får va med varandra även om vi pratar i telefon varje dag! 
Ali hade lagat mat och tagit med sig, supergott med annat än micromaten som jag har ätit annars.
Ni får lite bilder sedan ska jag återgå till mitt här.
 
 
 
 
 
 

Uppdatering!!!!!

Uppdatering kring Nelson:
Han var mycket piggare under dagen och vi flyttades till infektionsvårdavdelning vilket i sin tur innebar att Ali och Melina inte fick vara kvar (under nätterna).
Pappa och Cicki kom hit och hälsade på, då åkte jag och handlade lite mat eftersom man måste hushålla sig själv med egen mat här.
Ali och Melina åkte sedan med de hem så sedan dess är det bara jag och Nelson här.
Framåt kvällen blev Nelson lite ostabil i andningen igen så han flyttades till Bima där han ligger nu, jag har varit däruppe och bytt blöja, hållt honom och matat honom via sonden samt pumpat varje 3 h.
Kom precis ner därifrån och nu hade han strulat en hel del med andningen så de har satt honom på cpaphjälp, så det går verkligen upp och ner för vår lilla kämpe.
Förra gången jag var uppe så var han iaf vaken upp mot en timme och det är mycket mer än vad han har varit de andra dagarna! 
 
Melina innan hon for iväg hemåt!
 
En vaken Nelson <3
 
Trött igen!

Kämpen Nelson!

Vår lilla Nelson är sjuk:( 
Igår under dagen var han ovanligt trött och slö, till en början trodde vi att det bara var det men han blev aldrig piggare, inte ens av att bada utan han var helt slapp och ville inte äta alls sedan hade han konstiga pauser i sitt andande:/ Vi (jag och Nelson) åkte ambulans till Huddinge runt 21 tiden, var på akuten där fram till 3 inatt då vi hämtades till Astrid Lindgrens Biva där vi är i nuläget.
Nelson har fått hjärnhinneinflammation och får nu behandling för detta samt att de kollar upp ALLT möjligt annat för att vara på den säkra sidan. 
Han har glömt att andas väldigt mycket under gårdagen, natten och tidigare på dagen idag men nu på kvällen har han andats på normalt och han var lite piggare.
Imorgon kommer han troligtvis byta avd. till Bima och sedan till vanlig vårdavd om det fortsätter åt rätt håll, han kommer behöva vara kvar minst 10 dagar för behandlingen dock.
Han är nere på Biva och vi (Ali, Melina och jag) ligger på ett familjerum och ska precis sova! De kom hit nu på kvällen efter att ha varit jätteoroliga hemma hela natten och morgonen då jag inte hade några batterier på tlf!

 
 
 
 
Godnatt från en trött och bekymrad mamma

Sorry!

Bloggen bloggen bloggen - är ju inte världens aktivaste bloggare just nu!!!
Så får det lov att vara dock för dagarna flyger iväg och inte så att man hinner så mkt mer än det som verkligen måste hinnas! 
Lilleman Nelson är väldigt snäll än så länge, han äter, sover och bajsar mest.....allra mest sover han.....Melina är hjälpsam och förstående samt väldigt stolt över sin lilla bebis så det rullar på bra med det. Det är liksom bara ett tidspussel.
Vi har hunnit umgås med pappa + Cicki samt Johan med familj i fredags.
Lördag kom Sabrina hit med barnen så vi umgicks bara så mycket man nu hinner när man har 4 barn omkring sig:) Supermysigt! 
Igår var vi bara hemma, Melina badade med de andra barnen på gården - vilket hon också gjort idag.
Bjuder på lite bilder innan jag måste ge Nelson mat igen:)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det var det! Vi hörs när vi hörs:)

Hoooome!

Det är riktigt skönt att få vara hemma nu - med båda mina två fina barn!
Tiden flyger iväg och man hinner inte riktigt med allt som ska hinnas.
Mest försöker v
i bara njuta av den här tiden och varandra för snart återgår vi till vardag.....
Imorgon ska Nelson få sitt muslimska namn, då ska de offra ett djur och laga mat som de ska ge till de fattiga samt de som kommer närvara.
Vi ska till Neo och kolla hans billirubinvärden och sedan lite andra små grejer.
Bjuder på lite bilder nu:) 
 
Från när Nelson låg i sol!
 
När han fått komma ut från solningen!
 
Morgonmys imorse:) 
 
Stoltare syster får ni leta länge efter!
 
Trött efter maten! :) 
 
Godnatt:)

The picture of love!

Ibland behövs inga ord!

Tävling: Namnnappen!

Jag är med och tävlar om ett valfritt paket nappar med namn hos Tjockisbullen.
I samarbete med Namnnappen.
Tävla HÄR du också!



FÖR ATT VARA MED OCH TÄVLA GÄLLER FÖLJANDE!
 
1 lott - Skriv en kommentar att du är med och tävlar samt vilka nappar du vill vinna.
 
2 lotter - Gilla Namnnappen på Facebook - skriv sedan med vilket namn du gjort detta i en ny kommentar.
 
3 lotter - Kopiera bilden + texten och skriv ett tävlingsinlägg på din egen blogg. Skriv länken i kommentaren. (glöm inte att skriva din mailadress i kommentaren också).
 
4 lotter - lägg till mig på Blogglovin och skriv vilket nr följare du blev! 
 

Tävlingen pågår fram till den 10e september!
Lycka till!

Godissugen?

ÄR DU GODISSUGEN? :)

Jag som ammar/pumpar blir iaf lätt sugen på ngt gott framåt kvällen, på senaste har popcorn täckt det behovet men godis funkar ju också;) 
Perfekta sidan för den godissugne är ju: Gotterian där finns ALLT ni kan tänkas vara sugna på:)
 

Underbara barn!

Är så otroligt lyckligt lottad att ha fått 2 så fina barn!
Är så väldigt stolt över den familj jag lyckats skapa tillsammans med Ali - skulle inte byta det för något i världen för tillsammans har vi ALLT vi behöver.
ÄLSKAR ER ALLA så hjärtat snart brister......
 
 
 
Mina små trollungar idag <3
Melina är verkligen världens BÄSTA storasyster - stoltare kan INGEN vara:) 
Nelson är en relativt lugn och gosig liten kille, det är magen som kniper ibland o gör honom orolig men annars är han mest chill av sig faktiskt.
Längtar så att få följa mina älsklingar i deras utveckling, se deras relation utvecklas samtidigt, är otroligt nyfiken på hur Nelson kommer vara när han är i Melinas ålder.....spännande värre! :) 

Hur vanligt är ditt namn?

Satt precis och kollade upp hur vanliga namn jag valt till mina barn:)
Känns ju lite kul att veta tycker jag! 
Ni kan själva kolla upp det på http://www.scb.se/Pages/NameSearch.aspx?id=259432

Melina: 1931 st heter Melina i Sverige!
Nelson: 591 st män och 6 kvinnor heter Nelson i Sverige! 

Jämför det med: 
Ali: 16069 st män!
Madelene: 8029 st kvinnor!

Så jag antar att jag inte direkt valt så vanliga namn till mina barn, trodde Melina skulle vara vanligare än vad det är men tydligen inte! 
Jag gillar det faktiskt och känner att jag har 2 otroligt fina barn med lika fina o passande namn:) 
 

Nelson 4 veckor!

Jag veeeeeeeeeeeet - fett dålig uppdatering härifrån!!!
MEN vet ni vad?

Jag njuter bara av att få vara hemma med en frisk liten Nelson, som är 4 veckor idag (lr ja igår fredag), samt med resten av min lilla klan:) 
Det är underbart kan jag ju säga er! 
Tiden går undan, hinner inte riktigt med utan allt går i ett bara. Myser med bebisen (allt "jobb" som hör till det också såklart), umgås MASSOR med Melina - hon hänger gärna med Nelson när han är vaken hellre än gärna faktiskt, hon är helt FRÄLST i sin lillebror:) Kvalitetstid med henne när Nelson sover också!!!!
Bästa tiden på dagen är på eftermiddagen när HELA gänget myser och somnar tillsammans:) 
Ali är så kär i sin lilla pojke och gör mer än gärna det mesta som har med honom att göra, ger flaska, byter blöja, badar o myser....han njuter av det och drömmer redan om en 3e bebis (haha keep on dreaming säger jag men men).
Ja, så försvinner dagarna och just nu njuter jag som sagt bara, har inte alls brytt mig om att försöka driva några rutiner eller kört på med en massa måsten utan vi tar det som det kommer.

Nelson är vaken ngn timme ett par gånger om dagen/kvällen/natten.
Annars sover han mest förutom om han har lite ont i magen av gaser, för då ormar han sig och gnyr för att ibland skrika till lite.
Han äter o äter o äter - det gillar vi:) 
Inatt var han vaken mellan 4-7 så vi försöv oss till bvc som vi skulle ha varit iväg på men det gjorde inte så mkt utan vi fick helt enkelt en ny tid till på måndag! 

Slänger in lite bilder också;)
Tja tja!
 
 
 
 
 
 
 

Lika som bär!?

Melina 09
Nelson 12
Melina 09
Nelson 12
Melina 09
Nelson 12
 
Är de inte lika som fan? :) 
Melina känns lite mörkare möjligen men annars tycker vi de är ruskigt lika, vad tycker ni? :)

At last...+ bildbomb!

Nu har jag och Nelson varit hemma i 3 dagar!!!
Bloggen har jag inte ens tänkt på faktiskt.
Har bara njutit av att vara hemma, att Nelson är frisk, att få vara tillsammans allihopa, att få sova i egen säng osv osv.....
Igår var vi på BVC för första gången med lilleman och han vägde nu 4510 gram och var 53,5 cm lång så han har växt på sig fast han varit sjuk! :) 
Han kan redan ha en hel del kläder i storlek 62 min lilla tjockis! Så det firades med lite nya kläder till honom i just den storleken! 
Melina blev inte heller utan, hon hittade ett pyjamas paket hon ville ha så det fick hon:) 
 
1a dagen hemma - nyduschad:)
 
Melina är glad att ha sin lillebror hemma igen!
 
Pappa är också glad:)
 
Goa gubben!
 
Igår innan vi for iväg till BVC!
 
I väntrummet!
 
Efter BVC var vi en sväng i Tumba C! 
 
Hemma igen:)
 
En stor tänkare!
 
Melina visar upp en av sina nya pyjamas:)
 
Imorse <3

Im coming home!

Home where I belong!
 
 

Japp, ni såg rätt! 
Jag och Nelson får åka hem idag - vilken lycka! 

Goda nyheter!

 
Min lilla skrutt har fått ta bort sonden idag så nu äter han enbart på flaska:) 
Dessutom så får vi kanske åka hemåt imorgon eller övermorgon - med andningslarm så vi ska känna oss lugna när vi ska sova! 
Han mår alltså MYCKET bättre nu, inatt blir första natten som han ska sova med mig hela natten sedan allt det här började det känns lite läskigt men han är ju uppkopplad så det tjuter om det händer ngt! 

Allt det här har verkligen tagit på mig och mina krafter, fast man känner inte riktigt efter nu under tiden man bara kör på, varje 3 timmar ska han ha mat, sedan ska jag pumpa, sedan ska man hinna äta, dricka och vila mellan också innan allt börjar om igen! Så man hinner ju inte känna efter heller men det känns i kroppen ändå.....och ena kvällen så brast det för mig! 
Är så grymt trött på sjukhus, även om jag är tacksam för den vård vi fått både på BB och här så är det ju verkligen inte roligt alls att vara "fast" här så jag ser verkligen FRAM emot att komma hem:) Saknar Ali och mest av allt Melina!!! 
De kommer hit en sväng idag *längtar* - nu ska jag vila!!!!

Hallå söndag!

Hej söndag - hej från oss på sjukhuset i Solna!
Nelson mår mycket bättre, nu äter han det mesta på flaska istället för sonden - ibland OM han är för trött får han hälften hälften, ibland får han hela på sonden om han inte riktigt vill vakna men han är mycket mer vaken nu också.
Han har heller inte alls lika mycket andningsdippar så nu får han vara med mig på rummet, här kommer han va fram tills att jag går och lägger mig på riktigt runt 02. Då kommer han troligtvis vara på övervakningssalen för säkerhets skull fast från imorgon kommer han nog även sova härinne med mig. 
Så det går fint framåt, vet ännu inget om när det kan tänkas att vi får komma hem dock....det återstår att se, kanske de säger något kring det imorgon då vi har varit en vecka på sjukhus! 
Personalen här är underbara och har tagit så väl hand om Nelson och även mig faktiskt:) 
 
Igår var Ali och Melina här på besök, det var underbart - saknar min tjej som en TOK när vi inte får va med varandra även om vi pratar i telefon varje dag! 
Ali hade lagat mat och tagit med sig, supergott med annat än micromaten som jag har ätit annars.
Ni får lite bilder sedan ska jag återgå till mitt här.
 
 
 
 
 
 

Uppdatering!!!!!

Uppdatering kring Nelson:
Han var mycket piggare under dagen och vi flyttades till infektionsvårdavdelning vilket i sin tur innebar att Ali och Melina inte fick vara kvar (under nätterna).
Pappa och Cicki kom hit och hälsade på, då åkte jag och handlade lite mat eftersom man måste hushålla sig själv med egen mat här.
Ali och Melina åkte sedan med de hem så sedan dess är det bara jag och Nelson här.
Framåt kvällen blev Nelson lite ostabil i andningen igen så han flyttades till Bima där han ligger nu, jag har varit däruppe och bytt blöja, hållt honom och matat honom via sonden samt pumpat varje 3 h.
Kom precis ner därifrån och nu hade han strulat en hel del med andningen så de har satt honom på cpaphjälp, så det går verkligen upp och ner för vår lilla kämpe.
Förra gången jag var uppe så var han iaf vaken upp mot en timme och det är mycket mer än vad han har varit de andra dagarna! 
 
Melina innan hon for iväg hemåt!
 
En vaken Nelson <3
 
Trött igen!

Kämpen Nelson!

Vår lilla Nelson är sjuk:( 
Igår under dagen var han ovanligt trött och slö, till en början trodde vi att det bara var det men han blev aldrig piggare, inte ens av att bada utan han var helt slapp och ville inte äta alls sedan hade han konstiga pauser i sitt andande:/ Vi (jag och Nelson) åkte ambulans till Huddinge runt 21 tiden, var på akuten där fram till 3 inatt då vi hämtades till Astrid Lindgrens Biva där vi är i nuläget.
Nelson har fått hjärnhinneinflammation och får nu behandling för detta samt att de kollar upp ALLT möjligt annat för att vara på den säkra sidan. 
Han har glömt att andas väldigt mycket under gårdagen, natten och tidigare på dagen idag men nu på kvällen har han andats på normalt och han var lite piggare.
Imorgon kommer han troligtvis byta avd. till Bima och sedan till vanlig vårdavd om det fortsätter åt rätt håll, han kommer behöva vara kvar minst 10 dagar för behandlingen dock.
Han är nere på Biva och vi (Ali, Melina och jag) ligger på ett familjerum och ska precis sova! De kom hit nu på kvällen efter att ha varit jätteoroliga hemma hela natten och morgonen då jag inte hade några batterier på tlf!

 
 
 
 
Godnatt från en trött och bekymrad mamma

Sorry!

Bloggen bloggen bloggen - är ju inte världens aktivaste bloggare just nu!!!
Så får det lov att vara dock för dagarna flyger iväg och inte så att man hinner så mkt mer än det som verkligen måste hinnas! 
Lilleman Nelson är väldigt snäll än så länge, han äter, sover och bajsar mest.....allra mest sover han.....Melina är hjälpsam och förstående samt väldigt stolt över sin lilla bebis så det rullar på bra med det. Det är liksom bara ett tidspussel.
Vi har hunnit umgås med pappa + Cicki samt Johan med familj i fredags.
Lördag kom Sabrina hit med barnen så vi umgicks bara så mycket man nu hinner när man har 4 barn omkring sig:) Supermysigt! 
Igår var vi bara hemma, Melina badade med de andra barnen på gården - vilket hon också gjort idag.
Bjuder på lite bilder innan jag måste ge Nelson mat igen:)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det var det! Vi hörs när vi hörs:)

Hoooome!

Det är riktigt skönt att få vara hemma nu - med båda mina två fina barn!
Tiden flyger iväg och man hinner inte riktigt med allt som ska hinnas.
Mest försöker v
i bara njuta av den här tiden och varandra för snart återgår vi till vardag.....
Imorgon ska Nelson få sitt muslimska namn, då ska de offra ett djur och laga mat som de ska ge till de fattiga samt de som kommer närvara.
Vi ska till Neo och kolla hans billirubinvärden och sedan lite andra små grejer.
Bjuder på lite bilder nu:) 
 
Från när Nelson låg i sol!
 
När han fått komma ut från solningen!
 
Morgonmys imorse:) 
 
Stoltare syster får ni leta länge efter!
 
Trött efter maten! :) 
 
Godnatt:)

The picture of love!

Ibland behövs inga ord!

Nattugglan här!

Eller mjölkmaskin var 3e timme? 
Vilket som ni vill:) 
Nelson ligger på solning sedan klockan 15 i eftermiddags och ska ligga där till klockan 03.00.
Har varit lite jobbigt för vid ett par tillfällen har han blivit väldigt ledsen och man får inte ta upp honom alls:( 
Så har fått ge flaska o byta blöja under solningen, tur då att han mest sover och nu är det snart dags att ta upp honom så då ska jag gosa ordentligt med honom.
Ali och Melina var här på kvällen en stund, då passade jag på att koppla av lite samt duscha! 
När de skulle hem så blev Melina ledsen att jag inte skulle med idag heller:(
Förstår ni att man har hemlängtan? Titta bara på bilden nedan! Vill ju vara med!!!
 

RSS 2.0