Ursäkta....

Ni får ursäkta mig att det blir kass uppdatering fram till iaf lördagkväll, eventuellt söndag!
Det är tvättstugan hela dagen idag mellan 12-21 cirkusssssssss, massa massa tvätt och jag vill ha klart allting inför lördag så jag bokade 2 tider idag!
Imorgon är det små städa det sista, förbereda mat i form av marinera kött, fixa potatissalladen osv + Ali ska hämta tårtan.
Och så på lördag är det ÄNTLIGEN dags att fira Melina:) Då måste vi vakna i tid, fixa det sista med maten, fixa borden, pynta och blåsa ballonger osv osv + fixa oss själva fina innan klockan slår 14.00....
Så som ni ser så hamnar bloggen väldigt långt ner på priolistan, det känns mycket viktigare att Melina ska få ett fint kalas:) 
 
Anledningen? Första året så var hon sjuk och hennes kalas blev inställt då plus då var hon ju så liten att hon ändå inte förstod något sådant. Förra året så blev hon firad av familjen i Danmark vilket var ROLIGT - MEN hennes pappa var ju i Ghana och hon saknade ju honom MASSOR och nu efter det här året som hon har haft så kände vi bara att hon MÅSTE få bli firad ordentligt och ha en dag som är BARA OM HENNE....hon ser grymt mycket fram emot det dessutom för i år förstår hon mycket väl vad det innebär med tårta och presenter osv:) 
Fast mest av allt är hon lycklig för ALLA som ska komma och träffa henne på en och samma gång, det är ju inte varje dag man får träffa alla man gillar på en och samma dag! 
 
Jag lovar dock ett inlägg om helgens festligheter när lugnet lägger sig igen med bilder och allt vad det innebär:) 
Ha det gott till dess och GLAD MIDSOMMAR FOLKENS! 
 
Förra årets kalastjej! <3

Kommentarer
Postat av: Martina

Åh sötnosen :) Hon kommer få ett så roligt kalas! Ni är så fina föräldrar.
Blir kul och se när du berättar hur kalaset var och lägg gärna upp bilder så man får se :)
Hoppas ni mår bra.
Kram <3

2012-06-21 @ 15:59:34
URL: http://purehappiness.devote.se
Postat av: Barnpassning Skåne

Ha ett dundrande kalas nu! Och glad midsommar :)

2012-06-22 @ 11:37:21
URL: http://tendea.se/barnpassning

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0