BM + Bvc!

Idag var vi alltså iväg till barnmorskan (inte min vanliga utan en vikarie) och bvc för 3 års kontrollen!
Vi började med barnmorskan där allt såg bra ut, blodtrycket var fint, hjärtljuden fina och mitt blodsocker låg normalt denna gången så jag ska dit igen om cirka 2 veckor då jag ska ha hunnit iväg på ännu ett TUL.
 
Efter BM så träffade jag och Melina upp Yorda, som var med under graviditeten och förlossningen med Melina:) 
Melina fick till sin stora förtjusning ett paket, lera + verktyg och ett presentkort på HM:) 
Sedan åt vi lunch och pratade om allt som hänt senaste året......verkligen jättemysigt och Melina ville följa med henne hem efter:) Hehe....men det fick hon ju inte för hon hade ju bvc:)
 
Kontrollen gick bra, Melina fick bara beröm:) 
Hon tyckte att Melina har fina sociala förmågor och kunskaper som en 4 åring, det enda Melina inte ville samarbeta med var att berätta färgerna.....
Först hade hon fått titta på bilder och berätta vad det var och vad man gjorde med det, tex ett äpple, en boll, en mössa, en bil osv och det kunde hon ju minsann.
Sedan skulle hon titta på samma bilder och berätta färgen på sakerna och det tyckte Melina var DÖTRIST då eftersom hon redan tittat på de så hon svararade bara: det är bra. HAHA så den var hon inte med på! 
 
Vi var ju där för 2 månader sedan, då hon var 95 lång och vägde 14,2 kg, denna gången var hon 97!!!! lång och vägde 15,5 kg - faktiskt liiite över medel på vikten och lite mer över medel på längden.......hon växer verkligen fort under vår och sommar månaderna vår lilla tjej! 
 
Anyways sedan åkte vi mot Tumba och skulle träffa upp Ali, då gick vi in på HM och Melina valde ut kläder som hon köpte för sitt presentkort som hon fick av Yorda:) Hon valde SJÄLVKLART något med Hello Kitty - vad annars trodde ni? :) 
Bjuder på lite bilder från dagen sedan ska jag sova!
 
Här visar hon upp sina nya solbriller på vägen till Fittja:) 
 
Hon charmade någon kille på bussen att ge henne lite godis (efter att de suttit och gjort massa fula miner och skrattat åt varandra)......
 
I väntrummet på bvc!
 
Efter att hon var så duktig på bvc så fick hon välja en glass - HELLO KITTY haha och nog ser det ut som att hon njöt av den!?
 
Bussen på väg tillbaka mot Tumba så charmade hon till sig ett kex från en gammal gubbe! 
 
Här är tröjan hon valde med gråa leggings, sedan fick hon även ett par svarta leggings och 2 t-shirts i olika färger! Väldigt nöjd tjej:) Som här leker med leran hon fick......

Kommentarer
Postat av: Martina

Sötnosen :)
Va bra att ni alla mår bra, lillen i magen, du, ali och lilla fina Melina som växer och växer :) Jättefina hello kitty hon kläder och accessoarer hon har fått!

Kram på er!

2012-06-30 @ 17:12:53
URL: http://purehappiness.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0