Projekt: Fotobok Enjoy!

Jag har fått fördelen att få vara med i en testgrupp för Smartphoto vilket innebär att jag får testa på olika produkter och tjänster från de med jämna mellanrum.

Det är väldigt skoj för mig att få testa på lite, sist valde jag att göra 2 kaffekoppar till pappa och Cicki som de blev väldigt glada för.
Denna gång var det en fotobok man fick testa på, även denna gången ska jag ge bort resultatet - till min mamma.
Det är ju dubbelglädje för mig, först skaparglädje och sedan glädjen att få göra någon annan glad.


Smartphoto är nya namnet på det som förut hette ExtraFilm och är alltså en fotobutik på nätet där du kan framkalla bilder, göra canvastavlor, fotoböcker och ja även kaffekoppar med en personlig touch - helt enkelt det mesta i fotoväg.


Produkttest:


Jag har alltså testat på att göra en Fotobok Enjoy (det finns även andra typer av fotoböcker än just denna) och mitt tema blev en bok om våran dotter Melina.
Jag valde att kalla min bok Här börjar historien om mormors prinsessa - den följer Melinas liv och relation till mormor från att hon föds till nutid både i bild och text.


Som alltid med sånna här saker så tar det tid för mig att bli färdig, jag vill göra det helt perfekt nämligen och då tar det sin lilla tid även om man har hur mycket hjälp som helst med upplägg, färger, ramar, ja allt.
Det hela var mycket enkelt att förstå, det var mer finslipningen som tog tid.


Mina tips till andra som ska göra en fotobok är att ha en tydlig ide om vad du vill göra, en egen mapp med bilder som du vill använda dig av och sen bara släppa loss din egen fantasi - sedan finns det inga gränser.
Du kan göra stora fotoböcker eller små, hårda eller mjuka och i princip hur många sidor som helst.


Perfekt för att dokumentera livets alla bästa stunder: Barnets 1a år, studenten, bröllopet och resor....ja vad som helst som DU finner värt att föreviga.

Här får ni se lite från min egna bok så kanske ni får en liten aning om hur det är att göra en egen bok. (Ursäkta bildkvaliteten - det är från min mobilkamera)!

Detta är endast ett urplock av bokens sidor.
Jag har ännu ej sett resultatet MEN jag är superdupernöjd redan nu och jag vet att min mamma kommer ÄLSKA den.Vad väntar ni på?

Iväg och testa på att göra er egen fotobok nu!
Ni kommer inte ångra er:)


Kommentarer
Postat av: IDA - Stockholms största skönhetsblogg

Missa inte att du just nu kan vinna en IPHONE 4S & tävla om 8 stycken ONEPIECE på min blogg! :)/ IDA - Stockholms största skönhetsblogg

http://FLAVOURED.se

2012-02-05 @ 12:45:31
URL: http://FLAVOURED.se
Postat av: Vanilla - tävling pågår i bloggen

Vilken kul grej! :-)

2012-02-05 @ 12:50:44
URL: http://byvanilla.blogspot.com
Postat av: The Life Of Yarp - Lottar ut 8 Onepiece på bloggen!

Hej hej!Nu är vinnaren dragen i tävlingen om en Geggamoja-klänning! Kika in & se om det var du som blev den lyckliga vinnaren :).Om du inte vann, så kan jag meddela att det kommer upp ny tävling i veckan som är barnrelaterad :).Ha en bra kväll!Kram Nathalié

http://yarp.blogg.se

2012-02-05 @ 18:15:00
URL: http://yarp.blogg.se/
Postat av: Matilda

Nu tävlar jag ut åtta suits of sweden på min blogg precis som många andra bloggerskor! Är du redan med och deltar på någon annan blogg? Delta igen här: http://missbuttercup.blogg.se/2012/january/tavling-vinn-en-suit-of-sweden.html#comment

2012-02-07 @ 08:30:36
URL: http://missbuttercup.blogg.se/
Postat av: Matilda

Imorgon avslutas tävlingen om 8 Suits of Sweden på blogg så var med och delta här -> http://missbuttercup.blogg.se/2012/january/tavling-vinn-en-suit-of-sweden.html#comment innan det är försent :)Allt du behöver göra är att gilla Suit of Sweden på Facebook och skriva i deras logg vilken färg du föredrar och att du är med och tävlar hos http://missbuttercup.blogg.se/ :) Svårare än så är det inte! Är du redan med och tävlar på någon annans blogg? Tävla igen! :)

2012-02-09 @ 15:48:10
URL: http://missbuttercup.blogg.se/
Postat av: hampus

kul grejer!jag gör mina fotoböcker hos www.solentro.se/fotobok, tycker det är enkelt och smidigt!framförallt så är det väldigt kul att ha sina bilder i en riktig bok!lycka till!

2012-02-28 @ 17:30:19
URL: http://hampusbok.wordpress.com/
Postat av: hampus

kul! jag gör mina fotoböcker hos www.solentro.se/fotobok, tycker det är både kul och smidigt<!ha de/h

2012-03-05 @ 15:15:35
URL: http://www.solentro.se/bloggbok

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0