Svar till anonym!

Först och främst så vill jag bara påpeka igen hur FJANTIGT det är att kommentera anonymt!
Jag skriver här helt öppet om mitt liv, jag står för det jag skriver, då kan väl ni som kommenterar stå för det NI skriver och vara öppen med vem ni är!
Operationen är INTE någon LÄTT utväg som du verkar tro, faktiskt är det väldigt mycket mer att tänka på både innan, under och efter operationen - för mig är det en början (en hjälp) att få en start på ett mer hälsosamt liv.
Tanken på operation skrämmer mig, jag som inte ens vågat göra ett litet snitt i mitt finger som vid ett tillfälle hade en fettknöl, jag som är rädd för sprutor m.m.
Tror du verkligen att man bara opererar sig o sätter sig ner o väntar på att gå ner eller? Klart att man kommer få kämpa, motionera, lära sig nya kostvanor. 
Så mitt svar är ja självklart kommer jag få ta tag i mina vanor, kämpa och motionera ÄVEN OM jag gör en operation - ORKAR JAG INTE KÄMPA SJÄLV? haha vem är det som ska göra operationen och ändra kosten och börja motionera mera om inte jag själv? , om du trodde något annat så får det ju stå för dig!

Kommentarer
Postat av: Jannica

Urs för sånt folk. Gör det du anser är bäst för DIG och låt ingen annan säga något. Alla väljer vi VÅRAT sätt att bemöta vikten, med operation eller inte, det är en kamp i vilket fall. kram

2011-02-24 @ 18:28:05
URL: http://jannicaaenneby.blogg.se/
Postat av: Viktor Frisk

Sv: Roligt att du är med och tävlar och så får vi se om du blir den lyckliga och vinner :)

2011-02-24 @ 19:03:14
URL: http://www.viktorfrisk.com
Postat av: Viktor Frisk

Sv: Roligt att du är med och tävlar och så får vi se om du blir den lyckliga och vinner :) Allt bra annars?

2011-02-24 @ 19:24:23
URL: http://www.viktorfrisk.com
Postat av: Becca

trillade in och lämnar ett spår..

allt bra idag? :D

2011-02-24 @ 21:26:32
URL: http://myranstankar.blogg.se/
Postat av: hallonmamma

Det är trist med anonyma. Vi alla stöter på dem någon gång i livet. Men det är inget att bry sig om. Självklart är inte en operation roligt för någon. Det förstår man ju :/

2011-02-25 @ 09:14:15
URL: http://hallonmamma.blogg.se/
Postat av: Karin

Du var med och tävlade om en Namnmössa förra veckan! :) Tyvärr vann du inte men tänkte erbjuda alla som deltog 10% på valfri mössa.www.novisendesign.se

2011-02-25 @ 10:15:57
URL: http://karinochnova.blogg.se/
Postat av: Julclaude

Har sett en franskdokumentär där 2 kvinnor gjorde en sån operation, det var verkligen inte så lätt efteråt att leva med sin "nya" kropp iaf de första månaderna, de fick kämpa och äta rätt.. och jag tror du kommer klara det bra :)

2011-02-25 @ 18:46:01
URL: http://vanissajulclaude.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0