Jag tänker....därför....

Jag följer en MASSA bloggar!
Många av de skulle jag klara mig utan, men jag kikar in ibland bara för att!
VISSA bloggar MÅSTE jag ha, de jag har fallit för på ett eller annat sätt, sånna som man oavsett vad inte vill sluta följa!
Sen finns det även bloggar som jag inte riktigt vet om jag vill följa, jag kan gilla en blogg men sen tex om den personen tigger/gnäller över kommentarer, håller i tävlingar där regler o vinster står skrivna och sedan ändrar på må o få allt eftersom, är besatt av fler besökare/följare eller liknande så kan jag lätt "tappa" varför jag gillade bloggen från början.....
Har ett par stycken sånna på bloglovin, men jag ska nog ta bort de för jag vill helst av allt läsa bloggar som inspirerar, bloggar som gör en glad, bloggar med vackra bilder och texter, bloggar med genuina och ärliga människor.
Jag ska länka er vidare nu till några sådanna, och så kan ju ni ta och tipsa mig om nya bloggar i samma stil?!
Så skit i Kissie, Blondinbella, Paow, Dessi och alla vad de nu heter på topplistan (Kenza är den enda där som är rolig att följa) och besök dessa istället!!!!!

http://lindapyykkonen.blogg.se/

http://kidsbyme.blogg.se/

http://acarolinas.blogg.se/

http://enkarlekssaga.blogg.se/

http://mittlillaliv.se/

Ja, och med detta menar jag inte att dessa är de enda bra bloggar jag läser, men många står redan länkade på min sida sedan innan och som sagt jag har så otroligt MÅNGA bloggar jag följer, det är bara ett urplock!
Godnatt!

Kommentarer
Postat av: Linnea Granström- Ungmamma & Ryttare

Taack :)



Jo tävlingen blev lite skum i slutet =/

2010-09-12 @ 11:56:24
URL: http://linneagranstrom.blogg.se/
Postat av: linda - ung o levande efter trauma.

Åh du gumman så glad jag blev nu när jag läste dina vackra ord! <3 <3 tack så hjärtligt, tack så himla himla mycket för detta, du anars inte hur det värmer i höstmörkret att få denna respons. Love you for that! <3



psst. ang collage så kan du lätt göra såna på picasa 3. sök på det i google o ladda ner programmet, så kan du göra en massa roligheter! Helt gratis! :) kram!

2010-09-12 @ 12:11:35
URL: http://lindapyykkonen.blogg.se/
Postat av: Chicmommy

sv: tak för din kommentar.

elakhet och kritik är två skilda saker. jag tar emot kritik och lär mig utav det, men elaka kommentarer som att min blogg är skit tycker jag inte jag behöver ta. det du skrev respekterar jag till fullo och jag vet att du har rätt. det blev lite konstigt i slutet. men det är för att alla bara tjatade på mig när när och när ska vi få veta vem som vann, och när det blev oavgjord tänkte jag fasiken inte det också, jag tänkte välja ut själv i början, men sen tänkte jag nej det är fel för jag har mina favoriter bland dem. och tro det eller ej så var evelina min favorit.. hon var den ända bloggen som jag besökte dagligen.. tom flera gånger om dagen. men detta var en tävlingen och alla är lika värda. jag tycker det börjar bli tjatigt men accepterar man ej villkoren går man ej vidare. tänk att det var en tävling i samarbete med jaa, vad ska vi säga, med pampers säger vi så får jag mail att jag ska göra si och så, och jag gör inte det på bestämd tid. tror du att de tycker synd om mig och låter mig va med eller går de vidare utan mig.. men alltså ärligt nu?

2010-09-12 @ 14:38:36
URL: http://chicmommy.blogg.se/
Postat av: My

Håller med dig :D

2010-09-12 @ 16:33:13
URL: http://myafsolhem.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0