Vilken röst!

(Nu trodde ni säkert att detta inlägg handlar om Idol eller något så)!
Men icke sa Nicke!
Melina har varit väääääldigt annorlunda den senaste veckan!
Hon sover längre än vanligt på morgonen (hon sov ju redan länge innan) och så går det max en timme innan hon börjar skrika o bråka och är på allmänt dåligt humör, världens utbrott som slutar med att hon somnar och sover i 2-3 timmar. Normalt sett sover hon max 1 timme på eftermiddagen om hon nu ens sover.
När hon vaknar äter hon som en häst, mycket mer än hon gjort innan också. För att sedan återgå till att bli förbannad för allt o inget. Då blir det badet och välling på det. Sen sover hon runt 21 igen. En annan grej är att nu plötsligt vill hon inte hålla flaskan själv heller.....märkligt.
Så här har typ varje dag sett ut denna veckan. Så som jag tror så är det kanske så att hon går igenom en tillväxtperiod nu?
Jag hoppas hur som helst att hennes dåliga humör går över snart, om man nu kan kalla det för dåligt humör för hon kan va glad mellan varven också men det svänger snabbt.

Kommentarer
Postat av: hallonmamma

Hmm! Låter väldigt intressant :P Har ju typ en likadan bebis här hemma. Kayleen har vart ett riktigt hormon vrak de senaste dagarna.

2010-11-29 @ 09:18:17
URL: http://hallonmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0