Oj oj oj

Hej svejs!


Har inte alls haft tid för bloggen idag!
Melina vaknade runt 11, hon käkade och lekte en stund för att sedan somna vid 13 igen, vid 14 vaknade hon och fick spaghetti och köttfärssås mums mums tyckte hon, sedan hoppade vi in i duschen båda två!
Alltså vid 15 tiden var vi redo och utanför dörren för att dra till Alby, där vi var bjudna på Bintous studentmiddag, det tog sin lilla tid pga studenterna i denna staden men väl framme hade vi super trevligt.

Melina var på strålande humör och njöt av uppmärksamheten hon fick av Bintous fina vänner, hon for från arm till arm och busade runt.
Runt 20 tiden hade Melina börjat bli trött, så jag tackade för mig, jag skulle nämligen också träffa Patricia, som bor granne med dom, för att hinna umgås och ge henne en påse kläder till Sarah! Var faktiskt med henne ett par timmar nästan och det var skit kul att se hur stor Sarah har blivit, hon är en sockersöt liten chubby baby....man vill bara ta en tugga=)

Allt detta har vi hunnit med idag och Melinas humör har i stort sett inte tagit slut alls, mest för att allt har klaffat så bra, hon sov ju innan vi drog ut, sedan sov hon på bussen till Fittja, för att sedan också sova under största delen av tiden med Patricia.

Vi var hemma strax innan midnatt, hon fick pyjamas på och välling direkt, för att sedan somna utan tjafs!!!
Helt enkelt en drömdag när man har barn haha=)


Melina var för övrigt sockersöt o fin i sin nya klänning med små hjärtleggins.....har såklart inga bilder för jag glömde kameran, men det kommer ju fler tillfällen!

Kom förresten hem till ett helt skinande rent hem, ibland har man det för jävla bra! =P Hoppas ni också har det!


Med det önskar jag godnatt!

Kommentarer
Postat av: Natalie - It's all about attitude

Vilken söt blogg du har! :)

Och du skriver bra för övrigt!



Ta hand om dig. kram!

2010-06-07 @ 01:35:45
URL: http://nataliedahlberg.blogg.se/
Postat av: Matilda; Mamma till Mercedes & Leon

sv; nu går det att kommentera inlägget ;)

2010-06-07 @ 13:57:07
URL: http://majbebis08.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0