V.26

Kroppen: Det är vanligt att man får häftig kramp i till exempel vaderna när man är gravid, ofta när man sover. Undvik att sträcka på tårna. Om man trots allt känner en begynnande kramp kan man motverka det genom att vinkla foten uppåt eller trycka den mot fotändan av sänggaveln. Det är inte ovanligt att du får ryggproblem och måste vila mer. Be din partner om massage, avlasta genom att ligga på golvet med underbenen på en stol.

Barnet: Nu är barnets hud lite tjockare och inte lika genomskinlig längre, skelettet hårdnar alltmer och lungorna utvecklas. Barnet kan nu öppna och stänga sina ögon. Huden är ganska röd och skrynklig men skyddas av vernix-lagret.
 
Jag: Inget nytt från förra veckan faktiskt!
Det skulle möjligen vara att jag tycker mig behöva kissa fler gånger om natten vilket är ganska jobbigt för det blir väldigt hackig sömn! 
Missade mitt förra besök hos BM så jag ska dit den 22a och den 20e ska jag till specialist mödravården för lite information och planering kring kommande förlossningen.

Kommentarer
Postat av: ♥ Sojka ♥

Gissar att jag kommit till rätt blogg. Du tävlar hos mig och skrev bara tjockisbullen.se och gissar att det är du. Här kommer mitt svar. :)

sv:Hoppas det går bättre denna gången! Lycka till i tävlingen hos mig! :)

2013-05-17 @ 18:43:57
URL: http://blogg.alltforforaldrar.se/sojka

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0