Året 2009

Best of detta år!

Jag blev mamma till världens finaste Melina såklart, hennes ankomst tog oss på sängen hahaha (iom att vattnet gick när jag och Ali låg o vilade en eftermiddag), och hon tog oss med storm från första stund! Och hela detta första halvår som mamma har varit tufft men underbart! Älskar min trollunge sååååååå otroligt mkt!

Min bästa finaste vän Sabbe har också blivit mamma till världens finaste Olivia, och vi har hunnit me några barnvagnsträffar och det är supeeeeeeeermysigt att vi båda är mammor=) Och Sabbe gjorde mig även äran av att bli Melinas gudmor!

Mamma reste till Sverige för att träffa sitt nya barnbarn, hon ville ha varit med på förlossningen men eftersom Melina kom en månad för tidigt så missade hon den. Men vi hade mysigt under tiden hon var här=)

Melinas barndop var superlyckat och ett bra minne detta år, pappa och Cicki hjälpte mig att få till dopet och allt blev superbra, och hela min familj som finns kvar i Sverige och våra vänner var samlade för att fira lilla Melina.

Julafton var lugn och mysig, supergod mat (såklart) och gott sällskap. Bäst var ju att alla hade mysigt och att Melina höll ett ganska jämt humör trotts att det blev sent och mycket intryck! =)

Ja det finns ju gott om goda minnen, så jag kan ju fortsätta i evigheter!

SÄMST detta år!

Saker och ting är ännu inte på plats för Ali, och det sätter käppar i hjulen för oss. Det sämsta är att det tar så lång tid och man står mitt i livet och vet inte riktigt vad som händer!

Johan tog med sig Carina och ungarna och flyttade till DK. Det sämsta med det är ju att jag saknar dom alla här, men jag hoppas såklart att dom får ett bra liv därnere så jag kan hälsa på snart!

Det finns fler grejer att skriva här också, men jag vill inte fokusera på det dåliga! För jag tycker 2009 har varit ett underbart år faktiskt!

Andra minnesvärda saker!

Den dagen jag och Ali fick åka hem med Melina från sjukhuset var samma dag som det överallt på nyheterna rapporterades om Michael Jacksons död. Det var något helt oväntat och otroligt. Han var ett musikaliskt geni och världen är fattigare utan honom så detta är helt klart ngt jag kommer minnas av 2009.

Förhoppningar för det nya året!

Först och främst önskar jag att allt blir klart med Ali, så vi kan börja leva på riktigt!
Sedan önskar jag att få föra min viktoperation.

Förutom det önskar och hoppas jag att alla mina nära och kära ska få ett bra år, leva och må bra var och en av dom! Att allt som dom önskar för sig själva ska slå in i det nya året.

Med det sagt vill jag önska er alla ett väldigt GOTT NYTT ÅR!


Kram


Helloo

Hej gott folk!

Japp, idag har jag tvättat 6 maskiner tvätt, fi faaaaaaaaan asså det va såååå jobbigt mycket!
Sen har Melina varit vaken fram tills nu, för hon sov fram till 19.30 tiden! Hon somnade vid 22, men vaknade tvärt av ngn anledning!

Ali är på jobbet, ärligt talat så fick jag inte va så "ledig" som jag hade tänkt under dom två dagar han var ledig, men jag fick iaf sova ut imorse. Trotts det är jag helt slut.

Tänkte bjussa på lite pics!

Kram

Min lilla filosof=)


Haha så skön=)


Mmm nappen är väldigt spännande


Melina goes Rastaman


Vill hoppa ut från sin babysitter=)


Melina var på fint humör ikväll iaf=)


Hålla fötterna är en riktigt favorit=)


SÖTUNGE






ÄLSKAR MIN TJEJ SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ MKT! =)

Lite för mkt

Som måste och ska göras nu!
Imorn är det nyårsafton, här händer det ingenting över huvudtaget.....Ali ska jobba! Blä!
Jag måste tvätta nu....ett berg av tvätt....fi fan!
Vill aldrig vara me om detta igen!
Hejdå

hmm

PALLA va mig just nu!


Goddagens

Här är jag och Melina dom enda som är vakna!
Hon har precis ätit en halv banan och en flaska på 200ml=) Samt fått ren blöja, så hon sitter nöjd i sin stol just nu och pratar med tvn lr är det mig hon pratar med?! haha who knows!
Ali sover, vilket ju är vad han alltid gör efter jobbet....inget konstigt.....men han får vakna sen vid 15 tiden skulle jag tro!
Och grabben ja han gör inget annat än sova, äta och haffa min dator!
Men bra att han sover så får jag ha min dator i fred ett tag=)

Ha en bra dag!

Min tid

Ja det finns just inget som heter min tid mera! Hela dagen har gått till disk, matlagning, Melina som var på krigstigen idag men jag lyckades bada henne och ge flaska samt få henne o somna strax innan 23....
Nu är jag heeeeeelt slut.
Ali har bara sovit o sovit, tråkigt för mig för mellan alla 1000 frågor från 12 åringen och Melinas gurgel så skulle det ha varit lite trevligt o ha en annan VUXEN o snacka med, men han sov åt och stack till jobbet!
Men jag har meddelat Ali att han får stå för matlagning och allt ståhej kring barnen nu när han är ledig en hel del denna vecka........
I need to RELAXE big time!
Jag ska börja nu snart, med en skön dusch heeeeeeeelt för mig själv och efter det ska jag bums i säng!

Godnatt!

åhh

Imorn är Ali ledig, då ska jag ta det lugnt som tusan! Han kan få laga mat och underhålla barnen! hahahahaha=) sweeeeeeeet

Hihi

Jag kan också Cicki=)


Ja se vad glad Melina var hos sin morfar! =)
Hon är sååå älskad! hehe

Usch

1. Är sjukt trött på att vara tvungen till att laga mat hela tiden, och att även om jag lagar mat så äts det bröd till förbannelse också!

2. Det är GRYMT stökigt överallt hela tiden, och jag är trött på att behöva tjata om att släcka lampor och stänga dörrar.

Allmänt trött på läget just nu, men det är bara 1 vecka kvar!

Hoppas ni andra har det mysigt och lugnt i era hem=)
Kram


Vår julafton!

Hej svejs allihopa!

Hoppas alla haft en lika trevlig julafton som vi hade!
Vi kom hem till min pappa strax efter tre tiden, då vi satt och kollade på Kalle Anka och fikade lite!
Efter det åt vi alla en massa gott tills vi nästan sprack så mätta vi var=) Melina passade på att somna lagom så att vi kunde äta i lugn och ro allihopa så det var skönt!
Hon vaknade igen när vi precis ätit klart allihopa=) Hon for mellan allas famnar, vår lilla solstråle var så fin=)
Detta följdes av lite julklappar till var och en samt fika med kladdkaka och glass!
Pappa spelade gitarr, vilket fångade Hakims intresse så dom försvann till köket där Hakim försökte lära sig att spela, så han hade trevligt=)
Vi andra satt och pratade gott i vardagsrummet, där Melina somnat i sin fåtölj helt matt av alla intryck under sin första jul=)
Det var en perfekt julafton faktiskt, lugn och skön med gott sällskap och god mat!
Vi var hemma strax efter midnatt någon gång, då var Melina super trött men fick ändå ett bad och en flaska, hon somnade som en stock=)
Idag har det varit slappardag hittills, men nu väntar matlagning för min del och snart väntar jobb för Alis del!
Men önskar er alla en god fortsättning!

Kram


En glad tjej=)


Sötast i världen!


Chillin with daddy


*mitt hjärta*


Puss


Ali med sin bästa vän på balkongen!


Julträdet var nog spännande=)


Massa bus!


Åh julklappsören=)


Utmattad? =)


Melina

Har ju varit väldigt kinkig med sitt sovande nu i 2 dagar, idag lade jag henne i sin egen säng när jag tröttnade på hennes skrikande, jag gick bort 1 minut o när jag kom tillbaka hittade jag en sovandes Melina så här:



Efter ytterligare en stund:



Så tydligen kan man sova lite hur som helst=)

God jul kära vänner!

Sjuka drömmar!

Melina somnade 03 och har sovit jätteeeeeeeeee oroligt hela natten, men nu (hon har inte vaknat än) så ligger hon som en sten o sover....whats going on?

Hur som haver jag vaknade nyss, och jag har drömt ännu en skum dröm (jag hade en för ett par dagar sen om mig och Sabbe också)....men i dagens dröm var min bästa vän en val, o denna val hade lämnat besked till mig att den skulle ut någonstans där det var farligt och då började jag tjura som fan och ge mig ut o leta, men jag hittade inte min val utan jag hittade hans vän som sade att han var död redan och då började jag tjura hejdlöst o sen vakna jag ahhahahaha VALAR? men hallå....sett lite för mkt Animal Planet eller vad?

NICEEEEEEEEEEEEE

Melina VÄGRAR SOVA har försökt sedan klockan 21, men NEJ ICKE SA NICKE!
Jag vet inte alls vad det är med henne idag! Så här har hon inte hållit på, ja på evigheter och jag är inte alls road!
Med allt annat som pågår här omkring så är jag inte på humör för en super uber grinig bebis som inte vill sova, det verkar nästan också som ren trotts!
=(((((((((((((((((((((((

För att...

Jag inte orkar skriva så mkt i dessa dagar!
Lusten finns liksom inte när man känner sig trött och sliten pga annat, som jag inte själv har valt! Så all min lust och tid går till att göra det jag "måste"!
Men idag tänkte jag visa er lite bilder från tiden som varit! =)












Melina tycker om att ha besök av någon som gör massa roliga miner och ljud hela tiden! =)
Annars är det ju jul snart! Vi ska hem till min pappa och fira, det blir trevligt och lugnt....jag har laddat med tjusiga kläder till Melina så hon kommer vara vår stjärna=)

För övrigt vill jag bara säga att JAG HATAR SNÖN, den är fin o se på BUT THATS IT! Hatar o gå på snön, hatar allt kaos snön orsakar (samma sak varje år när det kommer lite snö det blir trafik kaos speciellt kommunaltrafiken)......jag har hellre regn än snö.....!

Men God jul på er mina kära läsare (om jag inte skriver ngt mer innan dess)!
Kram

Suck och stön!

Eller något liknande!
Är så totalt oinspirerad att skriva just nu, kan bero på att jag KNAPPT har tillgång till min egen dator för tillfället! Eller att det hela tiden måste lagas mat, (frukost, middag och mellanmål) eller plockas undan eller pyssel med Melina, har verkligen TUR om jag får en liten stund för mig själv i lugn och ro utan 1000 olika frågor!

Hur som haver, jag passar på nu när jag har datorn att skicka gratulationer till Patricia och hennes nya söta lilla flicka som kom igår=)

Kram

Året 2009

Best of detta år!

Jag blev mamma till världens finaste Melina såklart, hennes ankomst tog oss på sängen hahaha (iom att vattnet gick när jag och Ali låg o vilade en eftermiddag), och hon tog oss med storm från första stund! Och hela detta första halvår som mamma har varit tufft men underbart! Älskar min trollunge sååååååå otroligt mkt!

Min bästa finaste vän Sabbe har också blivit mamma till världens finaste Olivia, och vi har hunnit me några barnvagnsträffar och det är supeeeeeeeermysigt att vi båda är mammor=) Och Sabbe gjorde mig även äran av att bli Melinas gudmor!

Mamma reste till Sverige för att träffa sitt nya barnbarn, hon ville ha varit med på förlossningen men eftersom Melina kom en månad för tidigt så missade hon den. Men vi hade mysigt under tiden hon var här=)

Melinas barndop var superlyckat och ett bra minne detta år, pappa och Cicki hjälpte mig att få till dopet och allt blev superbra, och hela min familj som finns kvar i Sverige och våra vänner var samlade för att fira lilla Melina.

Julafton var lugn och mysig, supergod mat (såklart) och gott sällskap. Bäst var ju att alla hade mysigt och att Melina höll ett ganska jämt humör trotts att det blev sent och mycket intryck! =)

Ja det finns ju gott om goda minnen, så jag kan ju fortsätta i evigheter!

SÄMST detta år!

Saker och ting är ännu inte på plats för Ali, och det sätter käppar i hjulen för oss. Det sämsta är att det tar så lång tid och man står mitt i livet och vet inte riktigt vad som händer!

Johan tog med sig Carina och ungarna och flyttade till DK. Det sämsta med det är ju att jag saknar dom alla här, men jag hoppas såklart att dom får ett bra liv därnere så jag kan hälsa på snart!

Det finns fler grejer att skriva här också, men jag vill inte fokusera på det dåliga! För jag tycker 2009 har varit ett underbart år faktiskt!

Andra minnesvärda saker!

Den dagen jag och Ali fick åka hem med Melina från sjukhuset var samma dag som det överallt på nyheterna rapporterades om Michael Jacksons död. Det var något helt oväntat och otroligt. Han var ett musikaliskt geni och världen är fattigare utan honom så detta är helt klart ngt jag kommer minnas av 2009.

Förhoppningar för det nya året!

Först och främst önskar jag att allt blir klart med Ali, så vi kan börja leva på riktigt!
Sedan önskar jag att få föra min viktoperation.

Förutom det önskar och hoppas jag att alla mina nära och kära ska få ett bra år, leva och må bra var och en av dom! Att allt som dom önskar för sig själva ska slå in i det nya året.

Med det sagt vill jag önska er alla ett väldigt GOTT NYTT ÅR!


Kram


Helloo

Hej gott folk!

Japp, idag har jag tvättat 6 maskiner tvätt, fi faaaaaaaaan asså det va såååå jobbigt mycket!
Sen har Melina varit vaken fram tills nu, för hon sov fram till 19.30 tiden! Hon somnade vid 22, men vaknade tvärt av ngn anledning!

Ali är på jobbet, ärligt talat så fick jag inte va så "ledig" som jag hade tänkt under dom två dagar han var ledig, men jag fick iaf sova ut imorse. Trotts det är jag helt slut.

Tänkte bjussa på lite pics!

Kram

Min lilla filosof=)


Haha så skön=)


Mmm nappen är väldigt spännande


Melina goes Rastaman


Vill hoppa ut från sin babysitter=)


Melina var på fint humör ikväll iaf=)


Hålla fötterna är en riktigt favorit=)


SÖTUNGE






ÄLSKAR MIN TJEJ SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ MKT! =)

Lite för mkt

Som måste och ska göras nu!
Imorn är det nyårsafton, här händer det ingenting över huvudtaget.....Ali ska jobba! Blä!
Jag måste tvätta nu....ett berg av tvätt....fi fan!
Vill aldrig vara me om detta igen!
Hejdå

hmm

PALLA va mig just nu!


Goddagens

Här är jag och Melina dom enda som är vakna!
Hon har precis ätit en halv banan och en flaska på 200ml=) Samt fått ren blöja, så hon sitter nöjd i sin stol just nu och pratar med tvn lr är det mig hon pratar med?! haha who knows!
Ali sover, vilket ju är vad han alltid gör efter jobbet....inget konstigt.....men han får vakna sen vid 15 tiden skulle jag tro!
Och grabben ja han gör inget annat än sova, äta och haffa min dator!
Men bra att han sover så får jag ha min dator i fred ett tag=)

Ha en bra dag!

Min tid

Ja det finns just inget som heter min tid mera! Hela dagen har gått till disk, matlagning, Melina som var på krigstigen idag men jag lyckades bada henne och ge flaska samt få henne o somna strax innan 23....
Nu är jag heeeeeelt slut.
Ali har bara sovit o sovit, tråkigt för mig för mellan alla 1000 frågor från 12 åringen och Melinas gurgel så skulle det ha varit lite trevligt o ha en annan VUXEN o snacka med, men han sov åt och stack till jobbet!
Men jag har meddelat Ali att han får stå för matlagning och allt ståhej kring barnen nu när han är ledig en hel del denna vecka........
I need to RELAXE big time!
Jag ska börja nu snart, med en skön dusch heeeeeeeelt för mig själv och efter det ska jag bums i säng!

Godnatt!

åhh

Imorn är Ali ledig, då ska jag ta det lugnt som tusan! Han kan få laga mat och underhålla barnen! hahahahaha=) sweeeeeeeet

Hihi

Jag kan också Cicki=)


Ja se vad glad Melina var hos sin morfar! =)
Hon är sååå älskad! hehe

Usch

1. Är sjukt trött på att vara tvungen till att laga mat hela tiden, och att även om jag lagar mat så äts det bröd till förbannelse också!

2. Det är GRYMT stökigt överallt hela tiden, och jag är trött på att behöva tjata om att släcka lampor och stänga dörrar.

Allmänt trött på läget just nu, men det är bara 1 vecka kvar!

Hoppas ni andra har det mysigt och lugnt i era hem=)
Kram


Vår julafton!

Hej svejs allihopa!

Hoppas alla haft en lika trevlig julafton som vi hade!
Vi kom hem till min pappa strax efter tre tiden, då vi satt och kollade på Kalle Anka och fikade lite!
Efter det åt vi alla en massa gott tills vi nästan sprack så mätta vi var=) Melina passade på att somna lagom så att vi kunde äta i lugn och ro allihopa så det var skönt!
Hon vaknade igen när vi precis ätit klart allihopa=) Hon for mellan allas famnar, vår lilla solstråle var så fin=)
Detta följdes av lite julklappar till var och en samt fika med kladdkaka och glass!
Pappa spelade gitarr, vilket fångade Hakims intresse så dom försvann till köket där Hakim försökte lära sig att spela, så han hade trevligt=)
Vi andra satt och pratade gott i vardagsrummet, där Melina somnat i sin fåtölj helt matt av alla intryck under sin första jul=)
Det var en perfekt julafton faktiskt, lugn och skön med gott sällskap och god mat!
Vi var hemma strax efter midnatt någon gång, då var Melina super trött men fick ändå ett bad och en flaska, hon somnade som en stock=)
Idag har det varit slappardag hittills, men nu väntar matlagning för min del och snart väntar jobb för Alis del!
Men önskar er alla en god fortsättning!

Kram


En glad tjej=)


Sötast i världen!


Chillin with daddy


*mitt hjärta*


Puss


Ali med sin bästa vän på balkongen!


Julträdet var nog spännande=)


Massa bus!


Åh julklappsören=)


Utmattad? =)


Melina

Har ju varit väldigt kinkig med sitt sovande nu i 2 dagar, idag lade jag henne i sin egen säng när jag tröttnade på hennes skrikande, jag gick bort 1 minut o när jag kom tillbaka hittade jag en sovandes Melina så här:



Efter ytterligare en stund:



Så tydligen kan man sova lite hur som helst=)

God jul kära vänner!

Sjuka drömmar!

Melina somnade 03 och har sovit jätteeeeeeeeee oroligt hela natten, men nu (hon har inte vaknat än) så ligger hon som en sten o sover....whats going on?

Hur som haver jag vaknade nyss, och jag har drömt ännu en skum dröm (jag hade en för ett par dagar sen om mig och Sabbe också)....men i dagens dröm var min bästa vän en val, o denna val hade lämnat besked till mig att den skulle ut någonstans där det var farligt och då började jag tjura som fan och ge mig ut o leta, men jag hittade inte min val utan jag hittade hans vän som sade att han var död redan och då började jag tjura hejdlöst o sen vakna jag ahhahahaha VALAR? men hallå....sett lite för mkt Animal Planet eller vad?

NICEEEEEEEEEEEEE

Melina VÄGRAR SOVA har försökt sedan klockan 21, men NEJ ICKE SA NICKE!
Jag vet inte alls vad det är med henne idag! Så här har hon inte hållit på, ja på evigheter och jag är inte alls road!
Med allt annat som pågår här omkring så är jag inte på humör för en super uber grinig bebis som inte vill sova, det verkar nästan också som ren trotts!
=(((((((((((((((((((((((

För att...

Jag inte orkar skriva så mkt i dessa dagar!
Lusten finns liksom inte när man känner sig trött och sliten pga annat, som jag inte själv har valt! Så all min lust och tid går till att göra det jag "måste"!
Men idag tänkte jag visa er lite bilder från tiden som varit! =)












Melina tycker om att ha besök av någon som gör massa roliga miner och ljud hela tiden! =)
Annars är det ju jul snart! Vi ska hem till min pappa och fira, det blir trevligt och lugnt....jag har laddat med tjusiga kläder till Melina så hon kommer vara vår stjärna=)

För övrigt vill jag bara säga att JAG HATAR SNÖN, den är fin o se på BUT THATS IT! Hatar o gå på snön, hatar allt kaos snön orsakar (samma sak varje år när det kommer lite snö det blir trafik kaos speciellt kommunaltrafiken)......jag har hellre regn än snö.....!

Men God jul på er mina kära läsare (om jag inte skriver ngt mer innan dess)!
Kram

Suck och stön!

Eller något liknande!
Är så totalt oinspirerad att skriva just nu, kan bero på att jag KNAPPT har tillgång till min egen dator för tillfället! Eller att det hela tiden måste lagas mat, (frukost, middag och mellanmål) eller plockas undan eller pyssel med Melina, har verkligen TUR om jag får en liten stund för mig själv i lugn och ro utan 1000 olika frågor!

Hur som haver, jag passar på nu när jag har datorn att skicka gratulationer till Patricia och hennes nya söta lilla flicka som kom igår=)

Kram

BVC 6 mån

Hej svejs!

Har inte haft mkt tid eller lust över att skriva en massa här!
Men idag har vi iaf varit på BVC för 6 mån kontroll av Melina, och det gick super! Hjärta, lungor, huvud samt hud är perfekt, dom sade även att hon är stark och har utvecklats precis som förväntat! 

Nu väger hon 7190 gr och är 65 lång=) Huvudomfång är 42,7!

Hon har för övrigt varit alldeles lugn och på gott humör! =) Min fina tös!

Kram

Stressigt värre!

Idag har jag stressat lite, Melina har krävt mkt uppmärksamhet, samt att jag hade disk o ta hand om och matlagning och ännu mer Melina, men jag är faktiskt klar nu!
Lasagnen står i ugnen, så nu väntar jag bara på Ali och våran gäst!

Min super tjusiga Melina=)


Melina innan badet hehe=)


Så kan man också titta på TV tydligen HAHA=)


Ha det gött alla=)

åh

Efter gårdagen när jag mådde piss och idag när vi har stressat runt och letat luftmadrass och handlat mat så är jag HELT slut i bollen! Men så är livet ibland!

Kärlek

Alla har sina problem ibland, men fi fan vad jag älskar min Ali, han är så bäst och snäll!
Han har tagit så bra hand om mig idag, och nu på kvällen har vi bara myst tillsammans, ätit popcorn och druckit blandsaft med tända ljus och bara snackat!
Jag uppskattar honom så otroligt mkt, så mkt mer än han kan veta!

I LOVE YOU ALI BABA! =P


Huvudsaken

(fyndig rubrik för en gångs skull)
Jag har migrän, har kräkts hela morgonen av smärtan, har feber är trött som fan.....men det har inte gått så bra att sova pga det gör för ont! Sedan har jag haft tvättstuga också, det behövdes verkligen.....nu är jag nästan klar men måste fortfarande vika tvätten och lägga undan den! =(
Känner mig allmänt nere idag.....men det är väl bara bita ihop!
Jag har iaf tur att min käraste Ali är så snäll, han lagade lite mat till mig efter mitt spykalas, sen har han tagit hand om Melina också och nu ska han städa! Sedan har han (jag hjälpte lite) gjort en julklapp!
Hmm aja jag ska vika tvätten nu!

Ses!

Lite nytt


Ja köttfärsås är väldigt gott tydligen!


Blöjbytes filosofi?


Melina i sin jul pyjamas! =)

Men nu är hon trött, så ska nog natta henne en stund!

Ciaooooooooooooo

Paradise

Hotel HAHAHA det är så kul tidsfördriv!
Men nu ska jag sova!

Bilder?!

Haha ja nu tänkte jag att ni skulle få lite bilder på Melina som tagit under månaden som jag var borta från bloggen, några st iaf=)
Annars är jag mest seg, fick dock sova ut idag så det var skönt....konstigt bara att jag är så trött ändå!


Sötare unge får man leta efter=)


Glad var hon också tydligen=)




Tid för lek! =)


Melina var glad för sina kläder hon fått från sin Gudmor Sabrina=)


Melina tycker jag är jobbig med kameran!


OJ OJ tigern äter upp min mage...


Tvn var väldigt spännande=)


Mitt i allt kan man också somna i mammas famn!

Det var allt, har egentligen inte tagit så mkt bilder, måste bli bättre på det nu när jag är tillbaka på bloggen=)
Hur som helst, hoppas ni gillade bilderna:)

Kram

fi fan

Hela helgen bara försvann, och jag har inte haft tid eller lust eller ORK framför allt att skriva något vettigt inlägg med nya bilder!
Men i veckan ska jag skärpa mig, Ali jobbar hela veckan utom ons o tors, då ska vi förbereda oss för vi får besök på lördag från Norge, det är Alis kusins son som kommer hit och stannar i 2 veckor! Blir spännande o se hur det ska gå!
I fredags var Sabrina och Bashir här o käka middag, men lilla Olivia var väääääääääääldigt osocial och bara sov därför blev kameran inte använd! Mysigt värre va det iaf!
Lördag var vi hos Maria på fika, för hon hade fyllt år, det var trevligt och Melina hade väldigt kul!
Och nu idag var vi hemma hos min pappa och hälsade på hos dom en stund, det är alltid lika trevligt=)
Så det var full rulle hela helgen lång, och jag/vi är inte ett dugg utvilade, eller jo Ali är nog iofs för han har mest sovit när vi har varit hemma! Så när han är ledig ons + tors ska han få låta mig vila, det har jag bestämt!

=)


Hej!

Hej hej!

Ja då har vi städat här hemma, imorse, och resten av dagen har jag bara varit med Melina! Nu har hon dock somnat! Så jag ska passa på o skära sallad, det är nämligen alltid mitt jobb!
Och sen får vi besök, då ska jag ta fram kameran, så ikväll kanske ni får se lite nya bilder!
En mysig kväll blir det nog iaf! =)

Kram

Alldeles för tidigt!

Melina vaknade alldeles för tidigt, fortfarande hård i magen och missnöjd, men NU är nog allt ute och hon kan återgå till sitt vanliga jag! =)
Hon ska få sitta en liten stund, sen ska hon få sova igen så hon är pigg sedan när hon får besök av sin gudmor och lilla Olivia=) Och så jag själv kan sova hahahaha!

Stackars Melina

Hon har haft stora bekymmer idag!
Hon var riktigt hård i magen av någon anledning och kunde inte uträtta sina behov, utan grät varje gång hon försökte pressa, ja efter många försök o mkt gråtande på egen hand så fick jag massera o hjälpa på traven! Till slut gick det, har aldrig varit med om liknande, tror hon fick men för livet! =(
Förutom det har hon mest varit grinig idag, till skillnad från igår när hon va en ängel, men det är väl förståligt när man försöker tömma sig men det inte går o det bara gör ont!
Nu ska hon få bada och leka lite! Innan maten och sovdags! Och Ali ska skickas till jobbet!

Imorn får vi härligt super mysigt besök av Sabrina med familj, Ali ska laga mat till oss alla, Sabrinas favorit=)
Det ska bli lika trevligt som alltid! Hoppas våra tjejer är på sina bästa humör också!

åh hallelujah

lr ngt i den stilen!?
Fungerande internet, wohoooooooooo=)
Och vi har storhandlat! Woho Melina fick strumpor o pyjamas o nya nappar! O en massa blöjor o mat! hhaha
Och bäst av allt hade jag besök från Etuna, jippieeeeee, så mysigt! Och Melina fick en jättefin body+klänning av Sabrina, supeeeer fint, ska fixa bild senare, just nu är jag heeeeeeelt slut! Blir en väääldigt lugn kväll, Melina har badat o sover just nu, finns en minimal risk att hon kräks o vaknar, men det e inte ofta o Ali jobbar så det är bara jag tvn och datorn! Mest datorn haha!
Im back in bizznizz!

Love and merry xmas!

RSS 2.0