Hallojsan

Hej hej!!!

Åh idag är jag så glad=)
Melina sov inatt från klockan 02.30 till klockan 07 då hon vaknade och ammade, för att  sedan somna om till strax efter klockan 10! Då var hon små kinkig, men inte överdrivet mycket, och efter lite bus med henne och mat så somnade hon med mig en stund på eftermiddagen fram till klockan 16, då vaknade hon till och vred sig lite samt prutta haha, men sov sedan vidare till klockan 17.00 kanske, då ammade hon igen och sedan fick hon ligga naken och få massage och hon såg så nöjd ut, pratade och busade en massa med henne, jättemysigt hade vi det! Och nu ligger hon och sover igen, så söt som hon är, men innan hon somnade hann jag ta en massa bilder=)
Så härlig dag, jag fick sova och hon hade inte ont för en gångs skull!

Alis otroligt lååååna promenad med henne inatt (den var så lång att jag blev orolig att ngt hade hänt) hjälpte inte mycket, hon vaknade direkt när vagnen stod still, haha! =) Men hon somnade vid mitt bröst sedan så han blev inte så ledsen för det!

Hörs! =)

 
ÅH VA TRÖTT JAG E!

 
Så söt i sin outfit som
hon fick av Sabbe på BB!

 
Hehe=)

 
JÄVLAS INTE MED MIG!


Zzzzzzznarrrrrrk

Nattblogg

Hej!

Jag är heeeeeeeeeelt slut, därav har det inte blivit uppdaterat här!
Jag har inte ens orkat ta bilder!
Melina är lite mindre kinkig efter semper dropparna, men inte mycket, så hon gråter fortfarande väääääldigt mycket samt sover väääääldigt lite, inatt sov hon bara en timme!
Och just nu är Ali ute på natt promenad så hon kanske kan somna men han har varit borta länge nu så det kanske inte går så bra med det heller, hon verkar bara somna när man ska någonstans på riktigt, tex på stan o fika eller hem till brorsan lr dylikt.
Hon är lika söt som vanligt, det är ett som är säkert=)
Idag var vi på BVC på kontroll, hon väger nu 4370 gram och är 54 cm lång, så hon växer på som hon ska och det är skönt att veta! Dock har hon fått modersmjölkersättning ibland när vi är på stan eller så, men det har gått bra. Enligt sköterskan på BVC bör vi köpa miniform droppar och ge henne också vilket kan lindra ännu mer samt att jag borde vara försiktig med lök, kål, vitlök och starka kryddor i min egen mat. Så det är mycket att tänka på när man ammar! pheuw!

Vi ska beställa en babysitter på nätet men det är en hel jungel av olika typer och funktioner! Vilken ska man välja? Ni kan ju hjälpa, alla är i samma prisklass!

                      

Så vad tror ni? Vilken är bäst/roligast? =)

Godnatt på er alla!

Igår och Idag!

Hej hej!!!

Nu var det dags att uppdatera bloggen lite igen! =)
Just nu sitter Ali och gosar med Melina, hon har nyss ätit och bajsat och sovit en bra stund så hon är väldigt nöjd och belåten just nu!

Igår var jag och Melina nere på stan och träffade min bror med familj, när jag kom dit satt dom och käkade på Kringlan så först satt jag där en stund med dom, sedan gick vi till Apoteket för jag ville ha Semper droppar till Melina, dom var svindyra, 160 kr för 10 ml, men verkligen värd pengarna för hon har lugnat ner sig mycket sedan hon fick dom, hon har alltså nog inte lika mycket magknip! Sedan gick vi runt ett tag, jag köpte bland annat ett par strumpbyxor till Melina så hon kan ha på sig klänning utan att bli kall, jättesöta var dom=)
Sen satte vi oss på Maren, jag åt en kebab med bröd, sen åt vi glass allihopa utom Carina! Ebba hade så mycket att berätta om, och ville följa med hem men det fick bli en annan dag, dom åkte hem och jag gick och framkallade lite bilder så Ali skulle skicka bilder till hans familj i Ghana, medan jag väntade på att dom skulle bli klara så gick jag och handlade lite mat! Sedan åkte jag hem igen, så det var en ganska lugn mysig dag vi hade!

Idag åkte vi ner på stan igen och träffade upp Sabrina som var på besök från Eskilstuna IGEN, alltid lika mysigt men nu när vi får chansen ska vi faktiskt pallra oss till Eskilstuna så hon slipper åka hit hela tiden! Vi gick först och käkade lite, där vi även satt ett tag och snacka, Melina vaknade och käkade också men hon somnade om när vi gick. Sen var vi inne på optikern och HM innan Sabrina skulle hem igen! Tack för att du kom och hälsade på oss moster Sabrina med den fina magen, nästa gång måste jag ta en bild på dig så man ser magen=)
Efter det var jag och handlade lite mat till idag och sedan åkte jag hem till Ali, Melina sov fortfarande då, så jag passade på att powernappa också, väldigt mysigt och här sitter vi nu=)

Jag bjuder på lite bilder också=)


Ebba igår på stan=)
Så fin o glad tjej som
älskar sin kusin!

Amadeus på språng
nere vid Maren!

Melina sover på väg hem
från stan idag!

Pappa o Melina
sitter nu o gosar

Väldigt söta o lika=)
*Älskar mest*

Johan och Carina fick inte vara med på bild, för vem vill se bild på dom två fulingarna? HAHA skojjar=)
Men nu får ni inte mer denna gång!
Ha det bäst!

Meliiiiina

Hej!

Det har varken funnits tid lust eller ork att skriva något vettigt här idag (igår blir det nu)!
Melina var vaken från 00.30 fram tills kl 8 imorse bara grät och gnällde, sedan somnade hon fram till klockan 13 kanske, och sedan dess har hon mest varit vaken förutom några små slumrande stunder a 10 min st, och nu har hon skrikit hej vilt hela hela kvällen typ, hon blir tyst ibland för att sedan sätta igång igen, och vi har ändå hållt i henne och vaggat o vyschat och matat och rapat och bytt blöja men ingenting hjälper! Är helt sjukt trött och blir så ledsen när hon gråter sådär, och jag bävar för imorn när jag blir ensam med henne igen! Men jag ska gå och köpa semper droppar till henne, det kanske lindrar hennes magknip som vi tror det är som stör henne!
Ali tog ut henne på promenad nu i hopp om att det kommer hjälpa henne somna, vi får se, jag hoppas det för hon är dödstrött lillen, men hon finner ingen ro att somna på riktigt! =(

Har ni läsare några tips/råd ni kan ge?

Kram

Biobiljetter/Presentkort

Hej kära läsare!

Gillar ni att gå på bio? Eller shoppa?
Vill ni kunna göra det helt gratis dessutom?
Då tycker jag att ni som jag ska bli medlem på Gratisbio, det är super enkelt och man blir väl belönad=)

http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=12308

Gå nu och bli medlem så ses vi där=)

Förstår ni?

Att man älskar denna skrutt så otroligt mkt? Det finns ju inget goare=)



Hoppla hej

Hoppla hej igen

Nu ÄNTLIGEN har Melina somnat, jag vet inte varför hon är så extremt jobbig på kvällarna nu för tiden, speciellt inte idag när hon bajsade jättemkt (så det borde va tomt) samt åt mkt o länge, så hon borde ha varit supernöjd som hon brukar bli men hon var skitsur och var vaken från 17 tiden tills nu! Vääääldigt länge med andra ord!
Aja hur som helst tänkte jag äta lite glass nu o glo lite på en film=)  O sen soooooova....är så himla trött!

Hej med er!


Kläderna från Sabbe


Melina rävsover hos pappa!

PS. Idag skulle Melina ha fötts enligt BFL =)

Dagens Baby Outfit

Hej hej

Nu är jag och Melina hemma från stan igen, vi gick runt o glodde i affärer lite!
Sabrina skulle leta efter en ring och lite kläder och efter det gick vi och fikade ett tag och efter det gick vi till Lindex o spanade på barnkläder och Sabbe köpte ett set fina kläder till Melina! =)  (dagens baby outfit är också från moster Sabrina)!

Nu är jag hur som helst svin trött, och snart ska Ali till jobbet så då blir jag ensam med skruttan igen! Så jag passar på att sitta vid datorn nu kanske ska gå o vila en stund istället!

Ni får lite pics från dagen!


Melina o Sabbe=)


Dagens babyoutfit


Va va va saaaa du?
Ska du ha smäll eller?
HAHA hon e så söt

Goddag!

Hejsan svejsan

Igår var Melina kinkig heeeeeeeeeeela kvällen, även efter att hon skitit, till slut somnade hon runt ett och sov faktiskt till klockan halv 7, men sedan dess har hon varit superkinkig igen, men just nu ligger hon o sover igen och hörde faktiskt en hel del pruttande från henne så det var nog all luft som gjorde sitt, hoppas iaf att hon denna gången är helt klar så hon kan va den snälla söta bebis hon brukar vara, för vi ska åka och träffa moster Sabrina på stan! Då ska jag passa på att fota dom två tillsammans!
Nu ska jag dock gå o käka en bit mat och klä på mig=)

Hörs sen

Uppdatering

Hej,

Nu tänkte jag uppdatera lite, vi får se dock hur mycket jag hinner för Melina är SUPERDUPER KINKIG idag!

Min mamma har ju varit här på besök med Torben, dom kom förra onsdagen på kvällen, med en massa saker till Melina, bland annat vaggan samt en massa massa kläder, både från dom och från mormor....ALLT i rosa såklart! HAHA! Men det var fin fina saker! Ali fick en limpa cigg och jag fick en dansk ost samt lite godis!

Torsdag gjorde vi inget speciellt, vi var o handlade på Ica Maxi och sen tog vi det lugnt!

Fredagen var vi nere på stan, och letade lite grejer, jag fick mig en bröstpump=) Efter det åkte vi hem till min morbror och hans sambo och käkade middag vilket var jättetrevligt, hans sambo va hur snäll som helst och alla blev jätteförtjusta i Melina!

Lördagen var vi hemma hos Johan (min bror) och grillade (jag tror det var lördagen iaf haha)!

Söndagen gjorde vi heller inget!

Måndagen var vi på kamerajakt, så då fick jag äntligen köpt en kamera, samt nya knivar till köket samt en mp3spelare, efter det åkte vi hem, där jag stannade när dom åkte med Johan+familj till Skansen!

Tisdagen så kom Johan+familj hit och käkade mat som mamma lagade, det är ju kul att umgås med familj, men det var väldigt mkt folk på den lilla ytan haha=)

Onsdagen spenderade vi hemma hos min morfar, som hade besök av min moster o hennes pojkvän samt deras barn! Min moster lade beslag på Melina HEEEELA dagen. Men det var jättekul o möta alla igen det var många år sedan sist!

Och till slut idag så åt vi frukost tillsammans innan dom åkte iväg för o säga hejdå till Johan och sen vidare hem mot Danmark igen! Det har varit mysigt o ha min mamma här, så det är såklart lite tråkigt nu när dom har åkt, men vi ska ju åka ner till jul igen! Mamma har för övrigt mest varit med Melina, hennes lilltjej kallar hon henne!

Det var väldigt lugnt tills Melina bestämde sig för att vara super kinkig idag, men just nu ligger hon i bilstolen o sover för tillfället iaf min lilla skruttis=)
Och Ali kom precis från jobbet så nu ska jag gå o mysa lite med honom=) Men först får ni lite bilder o se på!
Ha det bäst!


Min mamma med Melina!


Min moster med Melina=)


Carina med Melina (haha alla ville hålla)


Amadeus (min brors son)


Ali med min morfar!


Ali med min bror +Torben i bakgrunden


Ebba (brorsans dotter)


Kinkiga Melina innan hon somna


O Här har hon somnat o så ligger hon nu!


Kära dagbok

Haha nej inte riktigt!
Nu har mamma och Torben precis åkt, och Ali är på jobbet så det är tyst i huset och jag är urtrött av någon anledning!
Nåja skriver lite mer sedan om veckan med mamma då lägger jag också in lite bilder=)
Men nu tänkte jag soooooova!!!

Nya pics






Nya bilder

Från vaggan=)
hihi

hehe

Hmm

Hmm min blogg är tråkig i designen än så länge


Yay

Nu har man införskaffat en kamera!
första bilden
min söta baby

hihi
haha blixten va jobbig

Hallojsan

Hej hej!!!

Åh idag är jag så glad=)
Melina sov inatt från klockan 02.30 till klockan 07 då hon vaknade och ammade, för att  sedan somna om till strax efter klockan 10! Då var hon små kinkig, men inte överdrivet mycket, och efter lite bus med henne och mat så somnade hon med mig en stund på eftermiddagen fram till klockan 16, då vaknade hon till och vred sig lite samt prutta haha, men sov sedan vidare till klockan 17.00 kanske, då ammade hon igen och sedan fick hon ligga naken och få massage och hon såg så nöjd ut, pratade och busade en massa med henne, jättemysigt hade vi det! Och nu ligger hon och sover igen, så söt som hon är, men innan hon somnade hann jag ta en massa bilder=)
Så härlig dag, jag fick sova och hon hade inte ont för en gångs skull!

Alis otroligt lååååna promenad med henne inatt (den var så lång att jag blev orolig att ngt hade hänt) hjälpte inte mycket, hon vaknade direkt när vagnen stod still, haha! =) Men hon somnade vid mitt bröst sedan så han blev inte så ledsen för det!

Hörs! =)

 
ÅH VA TRÖTT JAG E!

 
Så söt i sin outfit som
hon fick av Sabbe på BB!

 
Hehe=)

 
JÄVLAS INTE MED MIG!


Zzzzzzznarrrrrrk

Nattblogg

Hej!

Jag är heeeeeeeeeelt slut, därav har det inte blivit uppdaterat här!
Jag har inte ens orkat ta bilder!
Melina är lite mindre kinkig efter semper dropparna, men inte mycket, så hon gråter fortfarande väääääldigt mycket samt sover väääääldigt lite, inatt sov hon bara en timme!
Och just nu är Ali ute på natt promenad så hon kanske kan somna men han har varit borta länge nu så det kanske inte går så bra med det heller, hon verkar bara somna när man ska någonstans på riktigt, tex på stan o fika eller hem till brorsan lr dylikt.
Hon är lika söt som vanligt, det är ett som är säkert=)
Idag var vi på BVC på kontroll, hon väger nu 4370 gram och är 54 cm lång, så hon växer på som hon ska och det är skönt att veta! Dock har hon fått modersmjölkersättning ibland när vi är på stan eller så, men det har gått bra. Enligt sköterskan på BVC bör vi köpa miniform droppar och ge henne också vilket kan lindra ännu mer samt att jag borde vara försiktig med lök, kål, vitlök och starka kryddor i min egen mat. Så det är mycket att tänka på när man ammar! pheuw!

Vi ska beställa en babysitter på nätet men det är en hel jungel av olika typer och funktioner! Vilken ska man välja? Ni kan ju hjälpa, alla är i samma prisklass!

                      

Så vad tror ni? Vilken är bäst/roligast? =)

Godnatt på er alla!

Igår och Idag!

Hej hej!!!

Nu var det dags att uppdatera bloggen lite igen! =)
Just nu sitter Ali och gosar med Melina, hon har nyss ätit och bajsat och sovit en bra stund så hon är väldigt nöjd och belåten just nu!

Igår var jag och Melina nere på stan och träffade min bror med familj, när jag kom dit satt dom och käkade på Kringlan så först satt jag där en stund med dom, sedan gick vi till Apoteket för jag ville ha Semper droppar till Melina, dom var svindyra, 160 kr för 10 ml, men verkligen värd pengarna för hon har lugnat ner sig mycket sedan hon fick dom, hon har alltså nog inte lika mycket magknip! Sedan gick vi runt ett tag, jag köpte bland annat ett par strumpbyxor till Melina så hon kan ha på sig klänning utan att bli kall, jättesöta var dom=)
Sen satte vi oss på Maren, jag åt en kebab med bröd, sen åt vi glass allihopa utom Carina! Ebba hade så mycket att berätta om, och ville följa med hem men det fick bli en annan dag, dom åkte hem och jag gick och framkallade lite bilder så Ali skulle skicka bilder till hans familj i Ghana, medan jag väntade på att dom skulle bli klara så gick jag och handlade lite mat! Sedan åkte jag hem igen, så det var en ganska lugn mysig dag vi hade!

Idag åkte vi ner på stan igen och träffade upp Sabrina som var på besök från Eskilstuna IGEN, alltid lika mysigt men nu när vi får chansen ska vi faktiskt pallra oss till Eskilstuna så hon slipper åka hit hela tiden! Vi gick först och käkade lite, där vi även satt ett tag och snacka, Melina vaknade och käkade också men hon somnade om när vi gick. Sen var vi inne på optikern och HM innan Sabrina skulle hem igen! Tack för att du kom och hälsade på oss moster Sabrina med den fina magen, nästa gång måste jag ta en bild på dig så man ser magen=)
Efter det var jag och handlade lite mat till idag och sedan åkte jag hem till Ali, Melina sov fortfarande då, så jag passade på att powernappa också, väldigt mysigt och här sitter vi nu=)

Jag bjuder på lite bilder också=)


Ebba igår på stan=)
Så fin o glad tjej som
älskar sin kusin!

Amadeus på språng
nere vid Maren!

Melina sover på väg hem
från stan idag!

Pappa o Melina
sitter nu o gosar

Väldigt söta o lika=)
*Älskar mest*

Johan och Carina fick inte vara med på bild, för vem vill se bild på dom två fulingarna? HAHA skojjar=)
Men nu får ni inte mer denna gång!
Ha det bäst!

Meliiiiina

Hej!

Det har varken funnits tid lust eller ork att skriva något vettigt här idag (igår blir det nu)!
Melina var vaken från 00.30 fram tills kl 8 imorse bara grät och gnällde, sedan somnade hon fram till klockan 13 kanske, och sedan dess har hon mest varit vaken förutom några små slumrande stunder a 10 min st, och nu har hon skrikit hej vilt hela hela kvällen typ, hon blir tyst ibland för att sedan sätta igång igen, och vi har ändå hållt i henne och vaggat o vyschat och matat och rapat och bytt blöja men ingenting hjälper! Är helt sjukt trött och blir så ledsen när hon gråter sådär, och jag bävar för imorn när jag blir ensam med henne igen! Men jag ska gå och köpa semper droppar till henne, det kanske lindrar hennes magknip som vi tror det är som stör henne!
Ali tog ut henne på promenad nu i hopp om att det kommer hjälpa henne somna, vi får se, jag hoppas det för hon är dödstrött lillen, men hon finner ingen ro att somna på riktigt! =(

Har ni läsare några tips/råd ni kan ge?

Kram

Biobiljetter/Presentkort

Hej kära läsare!

Gillar ni att gå på bio? Eller shoppa?
Vill ni kunna göra det helt gratis dessutom?
Då tycker jag att ni som jag ska bli medlem på Gratisbio, det är super enkelt och man blir väl belönad=)

http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=12308

Gå nu och bli medlem så ses vi där=)

Förstår ni?

Att man älskar denna skrutt så otroligt mkt? Det finns ju inget goare=)



Hoppla hej

Hoppla hej igen

Nu ÄNTLIGEN har Melina somnat, jag vet inte varför hon är så extremt jobbig på kvällarna nu för tiden, speciellt inte idag när hon bajsade jättemkt (så det borde va tomt) samt åt mkt o länge, så hon borde ha varit supernöjd som hon brukar bli men hon var skitsur och var vaken från 17 tiden tills nu! Vääääldigt länge med andra ord!
Aja hur som helst tänkte jag äta lite glass nu o glo lite på en film=)  O sen soooooova....är så himla trött!

Hej med er!


Kläderna från Sabbe


Melina rävsover hos pappa!

PS. Idag skulle Melina ha fötts enligt BFL =)

Dagens Baby Outfit

Hej hej

Nu är jag och Melina hemma från stan igen, vi gick runt o glodde i affärer lite!
Sabrina skulle leta efter en ring och lite kläder och efter det gick vi och fikade ett tag och efter det gick vi till Lindex o spanade på barnkläder och Sabbe köpte ett set fina kläder till Melina! =)  (dagens baby outfit är också från moster Sabrina)!

Nu är jag hur som helst svin trött, och snart ska Ali till jobbet så då blir jag ensam med skruttan igen! Så jag passar på att sitta vid datorn nu kanske ska gå o vila en stund istället!

Ni får lite pics från dagen!


Melina o Sabbe=)


Dagens babyoutfit


Va va va saaaa du?
Ska du ha smäll eller?
HAHA hon e så söt

Goddag!

Hejsan svejsan

Igår var Melina kinkig heeeeeeeeeeela kvällen, även efter att hon skitit, till slut somnade hon runt ett och sov faktiskt till klockan halv 7, men sedan dess har hon varit superkinkig igen, men just nu ligger hon o sover igen och hörde faktiskt en hel del pruttande från henne så det var nog all luft som gjorde sitt, hoppas iaf att hon denna gången är helt klar så hon kan va den snälla söta bebis hon brukar vara, för vi ska åka och träffa moster Sabrina på stan! Då ska jag passa på att fota dom två tillsammans!
Nu ska jag dock gå o käka en bit mat och klä på mig=)

Hörs sen

Uppdatering

Hej,

Nu tänkte jag uppdatera lite, vi får se dock hur mycket jag hinner för Melina är SUPERDUPER KINKIG idag!

Min mamma har ju varit här på besök med Torben, dom kom förra onsdagen på kvällen, med en massa saker till Melina, bland annat vaggan samt en massa massa kläder, både från dom och från mormor....ALLT i rosa såklart! HAHA! Men det var fin fina saker! Ali fick en limpa cigg och jag fick en dansk ost samt lite godis!

Torsdag gjorde vi inget speciellt, vi var o handlade på Ica Maxi och sen tog vi det lugnt!

Fredagen var vi nere på stan, och letade lite grejer, jag fick mig en bröstpump=) Efter det åkte vi hem till min morbror och hans sambo och käkade middag vilket var jättetrevligt, hans sambo va hur snäll som helst och alla blev jätteförtjusta i Melina!

Lördagen var vi hemma hos Johan (min bror) och grillade (jag tror det var lördagen iaf haha)!

Söndagen gjorde vi heller inget!

Måndagen var vi på kamerajakt, så då fick jag äntligen köpt en kamera, samt nya knivar till köket samt en mp3spelare, efter det åkte vi hem, där jag stannade när dom åkte med Johan+familj till Skansen!

Tisdagen så kom Johan+familj hit och käkade mat som mamma lagade, det är ju kul att umgås med familj, men det var väldigt mkt folk på den lilla ytan haha=)

Onsdagen spenderade vi hemma hos min morfar, som hade besök av min moster o hennes pojkvän samt deras barn! Min moster lade beslag på Melina HEEEELA dagen. Men det var jättekul o möta alla igen det var många år sedan sist!

Och till slut idag så åt vi frukost tillsammans innan dom åkte iväg för o säga hejdå till Johan och sen vidare hem mot Danmark igen! Det har varit mysigt o ha min mamma här, så det är såklart lite tråkigt nu när dom har åkt, men vi ska ju åka ner till jul igen! Mamma har för övrigt mest varit med Melina, hennes lilltjej kallar hon henne!

Det var väldigt lugnt tills Melina bestämde sig för att vara super kinkig idag, men just nu ligger hon i bilstolen o sover för tillfället iaf min lilla skruttis=)
Och Ali kom precis från jobbet så nu ska jag gå o mysa lite med honom=) Men först får ni lite bilder o se på!
Ha det bäst!


Min mamma med Melina!


Min moster med Melina=)


Carina med Melina (haha alla ville hålla)


Amadeus (min brors son)


Ali med min morfar!


Ali med min bror +Torben i bakgrunden


Ebba (brorsans dotter)


Kinkiga Melina innan hon somna


O Här har hon somnat o så ligger hon nu!


Kära dagbok

Haha nej inte riktigt!
Nu har mamma och Torben precis åkt, och Ali är på jobbet så det är tyst i huset och jag är urtrött av någon anledning!
Nåja skriver lite mer sedan om veckan med mamma då lägger jag också in lite bilder=)
Men nu tänkte jag soooooova!!!

Nya pics






Nya bilder

Från vaggan=)
hihi

hehe

Hmm

Hmm min blogg är tråkig i designen än så länge


Yay

Nu har man införskaffat en kamera!
första bilden
min söta baby

hihi
haha blixten va jobbig

min älskade

min
min sötnos

min
min tröttis


ville bara visa lite pics nu ska jag sova efter ännu en lång dag!
uppdaterar nog lite bättre imorn.

kram

Besök

Hej hej allihopa!

Nu har jag precis mattat o nattat om Melina=)
Och ska precis skicka iväg Ali till sitt extrajobb! Han har bussar som kommer o går hela dan känns det som, så han kommer nog inte ens hem idag!
Men för övrigt så har jag besök av min mamma som kom hit onsdagkväll med hennes gubbe! Det är trevligt o ha besök, mamma hade med sig ännu ett lass kläder till Melina både från hon och mormor allt i rosa såklart!
Mamma är ju stolt mormor så hon har mest suttit med Melina hela tiden och det är ju inte Melina emot med någon mer som gillar o vagga henne i armarna!
Idag ska vi gå på stan o glo lite och sen ska vi hälsa på min morbror!

I onsdags var Melina på sin andra BVC kontroll också, hon vägde 4120 gram nu samt var 52,8 cm lång, så hon växer på fint enligt kurvan! Från och med lördag ska hon börja med D-vitamin droppar!
Hon sover fint dom här dagarna och är så snäll=)

Nu ska jag sova en stund till!
Ha det bäst!

Kram

Sköööönt

Hej kära läsare!

Idag är jag utvilad, Melina har sovit som vanligt igen inatt, samt merparten av morgonen=) Så jag steg upp runt 12, helt utvilad! Det tackar jag för! =)
Hon ligger o sover nu också! Hon är världens sötaste=)
Ali ska ÄNTLIGEN köpa en kamera till oss så vi kan börja dokumentera Melinas uppväxt!
Nu ska jag hoppa in i duschen!

Hejdå

Åhhhh

Hej!

Jag är trött i bollen! Inatt var Melina vaken till 4 ungefär, det enda hon ville var o snutta på tutte o stundvis var inte ens det bra nog, bara gnäll....då trodde jag att hon skulle sova merparten av dagen istället, HAHAHAHA hon vakna vid 12 och var vaken till 4 igen.....sen var hon vaken från cirka 22 tills nu, hon har hunnit bajsa ner sig sj totalt, bada, få massage och ny pyjamas o amma, men nu sover hon för stunden iaf!

Jag hann iaf klart med tvätten innan hon vaknade, så nu äntligen är ALLT RENT IGEN och Melinas garderob är helt klar nu också! Detta tack vare att Sabrina o hennes make var här o kunde vakta Melina medan jag sprang ner, för Ali är/var iväg som vanligt! Känner mig halvt ensamstående haha....men det blir bättre när han inte ska springa på extrajobb jämt!
Och nu har jag ju snart min mamma här som kan hjälpa mig lite=)

Nu ska jag nog ta och diska lite (kanske) o sen sova!
Ha det bäst allihopa!!!

PoK

Gratulerar!

Så kära och lyckliga
Vi alla får gratulera Cicki på den speciella födelsedagen idag, hoppas hon och pappa får en väldigt stillsam och trevlig dag tillsammans!
Stort grattis från alla oss (i vår lilla familj)!
Kram

min tjej

Home sweet home

Hej!!!

Nu är jag hemma igen från fikat hos min kära far! =)
Vi hade en trevlig stund allihopa satt o snacka o dom höll Melina, hon var inte lika social dock o sov bort hela besöket nästan, haha!
Imorn hade jag tänkt att inte göra ett jävla skit för jag tyckte jag har hållit igång o varit o flängt mkt nu, men Ali sabbade ju tvätten igår igen, så jag passade på o boka en tid till imorn så får jag väl fixa upp det där nu!
Men på tisdag ska jag bara lata o glassa mig med Melina hela dan.
På onsdag är det BVC igen och torsdag kommer Mammaaaaaaaaaaaaa!
Igår skrev jag inte, var alldeles för trött, men jag mötte upp Sabrina på Syd och sen  drog vi ner på stan o gick runt lite i ett par affärer innan Melina vaknade ur sin dvala o var hungrig efter det fikade vi och käkade, men vi hann prata en hel del iaf och sen var vi här hemma o jag fick se bilder från Tunisien!
Himla mysigt, lääääängtar bara så mkt efter o se hennes bebbe=) Sååååå spännande!

Aja nu ska jag nog ta o diska (tror jag) innan Ali kommer hem!


Hörs=P


trött

Jahaaaaaaaaaaaaaaaaa inatt skulle lilla fröken minsann inte sova, trotts att hon inte sov så mkt under dagen/kvällen heller, nej hon sööööööööööög tutte väääääldigt länge, för o kräkas flera ggr, o sen ombytt o sen fick hon babymassage igen men inget hjälpte, förrän kanske halv 4 på natten då däcka hon av utmattning. och har vaknat 2 ggr sen dess endast för o äta en kort stund innan hon somna igen.....men men hon e världens sötaste ändå men jag e även världens tröttaste idag!
Nej, nu ska jag fixa i ordning oss och dra till min kära far o hans fruuuuuuuuuuga på en fika=)
hej svejs

Mama knows best

Känner man sin bebis eller vad?
Hon vakna precis när jag hade skrivit klart förra inlägget, då var det blöjbyte som gällde, o precis när man torkat klart o ska svepa undan blöjan o sätta dit den nya (jag e snabb som tusan) så hann hon skita ner lakanet med en rejäl dos oxå, haha hon gillar o göra sånt när hon e blöjfri! Så det var bara byta lakan, då la jag henne i vagnen så länge, oj va hon skrek som en stucken gris så högt så högt fast det gick på bara 3 min.....tur att tutten tröstar snabbt.....hon sög färdigt på ena o kräktes lite, sen fick hon lite massage me babyoljan o sen ville hon suga på andra oxå vilket hon gjorde fram tills nu när hon somna helt matt, så nu får vi se hur länge hon vill sova! Jag ska själv hoppa i säng nu!

Natti Natt!

fifan

Hej hej!

Ännu en dag har gått, dagarna försvinner fort.....
Vi sov ganska länge idag, jag o Melina, inga långa intervaller, hon vaknar ju ganska ofta o vill ha mjölk, lr kramas lr bytas...o jag måste ju vakna med henne, så vi höll på sådär till o från hela natten o fram till sen eftermiddag, Ali hakade på från klockan 7 imorse, hehe....sen så stekte Ali kött o jag lagade mat.....blev inte så gott som det skulle blivit för vi hade inte exakt dom grejer vi behövde men det gick o äta iaf!

Sen tog jag en efterlängtad dusch, och vips så var klockan plötsligt 7, då drog jag ner på stan med Melina o gick på konsum för o inhandla lite frukost saker o dylikt.

Efter det gick jag förbi bion för o hälsa på Anette en stund, det blev bara en snabbis hon jobbade ju, men det va skoj! Sen drog vi hemåt o då var Ali på väg ut från dörren.....sen ammade Melina en dryg timme innan hon somnade och nu är det väl dags snart igen innan jag kan försöka somna också!

Imorn blir tvättstugan av...woho det är MYCKET efterlängtat!
Och bäst av allt så får vi besök av världens bästa Sabbe, då ska vi glassa runt på stan lite! =)

Måste bara säga att jag LÄNGTAR efter en kamera....har massa kort på mobilen men hittar inte min sladd så jag kan inte lägga in dom på datan o webcambilderna är tråkiga! Men snart hoppas jag på o köpa en då ska det bli massa bilder här på bloggen!
Sov gott folkens!

Kram


Första BVC

Idag hade Melina sin första bvc kontroll, det gick jättebra, hon är frisk o fin enligt dom!
Och hon väger hela 4 kg nu, så hon växer så det knakar! =) Skönt o veta.
Sen drog jag hem till brorsan o hängde där ett tag, han hade varit snäll o köpt dricksglas till oss, jättefint o gulligt eftersom vi inte hade lyckats få med oss mer än 2 små glas! O så fick jag äta lasagne, mumsigt gott=)
Nu ska jag sova för Melina har precis somnat o jag måste passa på då också!
Godnatt kära läsare!

Jahapp

Idag skulle jag/vi ha tvättstuga men lilla Melina har varit vaken sedan klockan 10, och Ali gick för o hjälpa sig kompis efter jobbet o har inte behagat komma hem ÄNNU! Så jag sket i det lite för pyssligt o få ner baby samt en överfull tvättkorg....
Om exakt en vecka kommer mamma hit.....woooooooo=)

Hej hej hej

Hej,

Det är inte alla gånger man har tid lust eller ork att skriva i bloggen när man har en liten bebbe hemma, igår natt var Melina jättejobbig, ville inte sova mer än ett par korta stunder åt gången sedan böla hon igen, så det var bara sitta med henne! Sedan fortsatte hon hela morgonen, så jag fick inget alls gjort hemma för så fort jag satte ner henne så börja hon böla!
Hur som helst lyckades jag komma iväg till Fittja (Melina somnade såklart direkt när jag började rulla ut barnvagnen hemifrån) till Barnmorskan, det var trevligt o träffa henne igen, o hon tyckte såklart att Melina va så söt! Vi pratade om vad jag tyckte om min gravid tid, samt förlossningen. Jag måste ju säga att jag är nöjd! Sedan vägde jag mig, och tro det eller ej jag har bara 3 av säkert 16-18 graviditetskilon kvar.....och nu skulle jag ju få en remiss för en viktop så fort det tillåtes! Spännande!
Melina hade iaf en infektion i ena ögat igår, men vi har baddat hennes öga flera gånger med kokt avkylt vatten, så idag är det bättre, samt idag sover hon oxå! Hon var lite kinkig imorse men då tog Ali hand om henne så jag fick sova=)
Idag händer det inget speciellt, men imorn ska vi gå till bvc för första gången med Melina, det blir spännande o se hur mkt hon har gått upp i vikt osv. =)

Ha en bra dag allihopa!

Kram

                                                                                         älskade
                                                                                        Så otroligt lik sin pappa=)

Welcome home

Welcome home to Sweden=)
Puss

2 veckor

Idag är min kära tös 2 veckor gammal, fast egentligen bara i vecka 37+0, skumt=)
Men hon är det absolut finaste o snällaste o goaste som finns=)
Ha en underbar dag!

Ännu en dag

Har gått förbi nu=)
Jag har varit ensam hemma med Melina heeeela dagen, för Ali gick med sin kompis för o fixa lite grejer o nu e han o köper en säng till oss. Så han kommer när som helst så vi kan äta, iaf jag som ammat halva dagen.
Jag o Melina sov ett bra tag mitt på dan tillsammans, sen har hon varit ganska mkt vaken under eftermiddagen samt nu på kvällen, hon äter som en gris o vill ha bröst hela tiden.....hehe så hon lär växa på bra=)
Nu har hon precis somnat men hon ligger ganska oroligt tycker jag, fastän hon varit vaken i dryga 2h. men hoppas hon sover bra ändå.
Annars är det som vanligt här, inget speciellt som händer!
Vad har ni gjort idag?


Hej svejs...

Hej svejs kära läsare!

Igår var vi fullt upptagna hela dagen med att packa o flytta, vi höll på att dona fram till klockan 3 inatt, mest Ali som fixade då med tvn och stereon! Så nu är vi tillbaka i Södertälje och det ser ganska fint ut redan, bara tomt utan soffa samt säng, så idag ska vi på sängjakt då det känns viktigast!

Inatt ramla Melinas navelsträngs stubb av, så nu ser man bara en fin liten navel:)
Nu steg vi upp, jag har ju hunnit vakna 3 ggr sedan klockan 3 eftersom Melina ville matas och bytas på, men hon o jag sover väl en stund sedan mitt på dagen!

Hoppas ni alla har det underbart i sommaren, det har vi iaf:)

Kram

Welcome back

To Södertälje!

RSS 2.0