Barnmorskan!

Idag var jag iväg till barnmorskan igen!
Trivs verkligen med henne så det är nästan ett nöje att åka dit även om hon sticker hål i mig o sådant:)
På vägen dit var allt frid och fröjd med Melina. Mindre kul var det dock att det började ÖSA ner regn + blixter och dunder.

Blodtryck: 130/80
HB: 107
Vikt: +2 denna gången faktiskt men ligger fortfarande på minus sedan inskrivning så det är helt ok.
Socker: 9 vilket var lite väl högt men hade faktiskt inte ätit något på morgonen, bara druckit vatten och så blev det att jag åt några godisar ur Melinas påse på vägen dit.

Om sockret är högt igen nästa gång, om två veckor, så måste jag göra glukosbelastningen igen men troligtvis så är det normalt igen då, man ska ju faktiskt inte äta godis på tom mage precis innan man ska kolla sitt blodsocker:)
Hjärtljuden från lilleman var också fina även om hon inte berättade exakt vad de låg på, det gör hon nästan aldrig när det gäller honom så är det bara att allt är fint:) 

På vägen hem var Melina en mardröm ärligt talat. INGET passade. Övertrött. Skrikig. Trotsig. Sprang åt alla håll utom dit vi skulle. 
Väl hemma eskalerade det till ett riktigt sammanbrott både från hennes och min sida, till slut somnade hon av utmattning och jag kunde andas ut igen.
Det är SÄLLAN sånt här händer men ärligt talat är det ju inte mindre jobbigt när det händer, särskilt inte när man redan är trött och sliten pga graviditeten.
Nåja, på kvällen var hon sig själv igen, alltså en glad busig tjej:)

För övrigt så har vi fixat en babysitter + babygym nu och lagt in beställning om spjällsängen = Ganska klara inför ankomsten med andra ord. Bortsett från lite småplock så som någon flaska, lite blöjor, lite "bad" grejer så som olja, duschtvål och lotion samt en badcape kanske man borde ha också. 
Känns skönt iaf att allt stort är KLART för det är trotts allt inte länge kvar nu även om det känns som lång tid just nu! 
Snart börjar det bli dags att packa den berömda väskan också haha....<3





Kommentarer
Postat av: Cissi

Härligt att allt såg bra ut! Längtar till inskrivning nästa vecka!

2012-06-13 @ 08:36:21
URL: http://Http://nastanperfekt.blogg.se
Postat av: Martina

Hey! Härligt att ni mår bra :)

Oj vecka 30 nu, inte långt kvar! Hur känns det?

Rör sig lillen mycket?

Allt bra med Melina? Sötnosen :)

kram

2012-06-13 @ 12:31:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0