RUL!

Igår var vi på RUL!
Allt såg fint ut fast hon var inte så värst duktig och kunde inte se allt så som hon ville mest för att hon inte ville eller orkade trycka på lite extra.
Så vi kommer få gå på ännu ett ultraljud fast hos specialist då.
Vi såg inte om det var en pojk eller tjej i magen heller, vi får se om de ser det hos specialisten sedan annars får vi bli överraskade igen vilket faktiskt är ganska kul det med!
Tråkigaste var att de flyttade tillbaka mig 2 veckor, antingen pga att jag verkligen är 2 veckor mindre eller för att de inte kunde mäta ordentligt ELLER så är denna bebis lite mindre än Melina var. Återstår att se!
Enligt de så är jag nu i vecka 19+5 = vecka 20 alltså och har gått halvtid IGEN.....BF 30 augusti då.....men som sagt vi får ju se!
Nu ska vi iväg till BVC med Melina och sedan till BM efter det.

Kommentarer
Postat av: Alfva

Oj, två hela veckor? Trist med en som inte känns duktig, då är det ju nästan ovärt. Fast bra att bebis mår bra såklart! :)Långskånk Melina är då! Vi snabbmätte ju på BVC härommånaden och nådde 88 cm. Haha. Och 10,8 kg på vågen.

2012-04-11 @ 20:24:36
URL: http://alfvan.wordpress.com
Postat av: Nina

men va vaddå inte så duktig? hon ska väl kunna se det som alla bm kan se vid ett ul??

2012-04-11 @ 20:52:08
Postat av: Martina

Tråkigt att hon inte kunde se allt så bra, men härligt att det hon såg såg bra ut iaf :) Hoppas på en bättre koll nästa gång! Spännande att få veta vilket kön det är :)

Allt bra med er?Kram <3

2012-04-12 @ 19:16:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0