Lite om Melina...

Tänkte uppdatera er lite om Melina!
Mitt i denna cirkus så har jag ju inte kunnat skriva så mycket.
Förra helgen så var vi på akuten på lördagen med Melina igen pga att hon hade fortsatt hög feber och hosta som inte gav med sig trots att penicillinkuren var färdig! 
Det tog sin lilla tid och när de ville göra röntgen så ville inte de göra det då utan vi kom då tillbaka på söndagen och då visade det sig att hon hade lättare lunginflammation.
Alltså åkte hon på en ny penicillinkur - nu mår hon äntligen lite bättre även om hon fortfarande hostar och snorar lite men det är inte lika mycket.
Under denna sjukdomstid har hon gått ner ganska mycket i vikt.
Innan vi fick veta att hon hade halsfluss så var hon ju lite dålig i några dagar och då började det att hon inte ville äta, som sedan hållt i sig. 
När vi var på sjukhuset första gången vägde hon 15 kg (då tror jag alltså hon hade redan gått ner lite från sin vanliga vikt) och när vi kom dit i lördags vägde hon 14 kg och på söndagen vägde hon 13,8 kg.
Det är inte alls roligt när hon redan var ganska smal innan MEN nu har det vänt och hon har fått tillbaka aptiten lite smått, tar gärna sin flaska både morgon och kväll samt äter lite mat o frukt osv. 
Innan ska vi ha varit glada om hon druckit en flaska under dagen samt druckit en juice alltså inte mycket att hurra för alls!
Som sagt nu är hon på bättringsvägen som tur är! 
Jag själv är dock dunderförkyld - vilket ju är mindre roligt men det går väl över det också:)
Hur mår ni då? Ni är så tysta:)



Kommentarer
Postat av: hallonmamma

Stackarn! Men skönt att höra att hon börjar bli bättre i varje fall. Det är så typiskt såhär års att barnen (och även en själv) blir super sjuka. :/

2011-11-11 @ 06:40:13
URL: http://hallonmamma.blogg.se/
Postat av: Alfva

Men skruttan! Hoppas hon blir frisk fort! Men OJ - 15 kg?! Hon har ju bara legat strax över A viktmässigt hela tiden och jag är inte säker på att vi kommit så långt över 11 kg här?!

Hur går det med boendeletandet?!



Ha en underbar helg. Utan sjukhusbesök helst! ;)

Kram

2011-11-11 @ 09:38:46
URL: http://alfvan.wordpress.com
Postat av: Trebarnsmamman

Lilltjoppan, både halsfluss och lunginflammation...det måste vara riktigt tungt! Turligt nog så återfår de rätt snart både aptit och vikt. Tycker inte du skall oroa dig för Melinas vikt, min lilla E är 4 1/2 år och väger ungefär 15 kilo.

2011-11-11 @ 09:51:18
URL: http://blogg.trebarnsmamman.se
Postat av: ENDENISE - Mamma till 2 i December

hoppas hon kryar på sig fort stackarn!

2011-11-11 @ 13:16:11
URL: http://endenise.se
Postat av: Martina

Vad skönt att Melina är på bättringsvägen!!

Vad synd att de inte märkte lunginflammationen redan innnan första pencillinkuren så hon kunde fått "starkare grejer" från början.

2011-11-11 @ 17:37:54
URL: http://ytterligare.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0