Hej hopp gummi

Anka! (haha va trodde ni?)

Idag skulle ju vi haft kalas, men det fick skjutas upp på grund av att fröken Melina är sjuk! =( Känns ju lite trist för oss alla som skulle fira henne, men hon påverkas ju inte av det och jag vill mest av allt bara att hon ska bli frisk igen!

Inatt fick hon sova ganska bra, vaknade inte en enda gång faktiskt så det var ju positivt, hon vaknade strax efter 09.30 då vi myste med henne i sängen en stund innan hon fick välling.
Efter det åkte hon i badet med Ali där dom satt en stund och han rensade hennes näsa osv.
Resten av tiden fram till nu har hon ätit en macka, druckit juice, ätit yogurt, och allmänt varit ganska glad trotts att hon faktiskt har lite feber, 38.1 låg den idag!
Hon är fortfarande snorig, hostig och lös i magen dock=( Men överlag tycks hon må snäppet bättre än igår, så det är ju positivt!
Nu ligger hon och sover middag!

Vi tittar på fotbolls vm, har tänkt att titta lite på Victorias och Daniels bröllop också, endast för o se lite på klänningar osv, först och främst brudklänningen då!

Återkommer lite senare, förutom alla matcher och bröllop så ska vi även hinna med o laga lite mat samt veckostädning, men senare ikväll bloggar jag!


Bye

PS. För exakt ett år sedan ungefär vid denna tid gick mitt vatten! =P

Kommentarer
Postat av: Alfvas

Stackars Melina!

À är också lite klängig och gnällig...knappt ätit något på hela dagen, men kan inte ta febern på henne eftersom vi är hos mamma!

2010-06-19 @ 21:22:45
URL: http://Alfvan.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0